Bursaspor’da Mücahit Can Akçay şoku!
Deplasmanda Belediye Kütahya ile zorlu bir karşılaşma oynayan Bursaspor önemi bir oyuncusunu kaybetti.

Bursaspor forması ile ligde 7 golü, 3 de asisti bulunan Mücahit Can Akçay, Elazığ FK, Artvin Hopaspor ve Karşıyaka maçlarında sarı kart görerek ceza sınırına ulaşmıştı.
Bugün Belediye Kütahyaspor maçının 67. dakikasında sarı kart gören Mücahit Can Akçay önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Kuşadasıspor maçında forma giyemeyecek.
Bizim kadar mazoşist bir kulüp var mı acaba ?..
Sezon başından beri adam gibi golcü alamadınız bu kulübe !..
Gittiniz sakat adamları aldınız ego savaşı yüzünden gönderemediniz de…
Daha önce alınan puanlara bel bağlamayın hazıra dağ dayanmaz…
Yönetim ve teknik heyet arasındaki …yarışı yüzünden takımda doğru düzgün golcü yok !..
Hepimiz üzgünüz, kızgınız ama sağ duyulu ve sakin olmalıyız. Geçmişte kızgın ve sonu düşünülmeksizin yapılan davranışlar bizim bu hale gelmemizdeki en büyük etken. Bu mağlubiyetten tüm futbolcuların ve teknik heyetin ders çıkarması önemli olan. Gerisi hikaye. O öyle imiş bu böyle imiş sonu gelmez bu lafların. En kolayı da bu zaten.
Ye be ya, koskoca Super lig deneyimli Muhammet Demir var, Tahir Babaoğku var, çok sıkışırsan sa trfor oynayabilecek olan Ahmet İlhan var, Mücahit can’ı da sayarsan, yönetim kaç tane bşrden golcü almış. Bataca bu golcülerden faydalanmayı bilmiyor. Mıstafa Er göreve
Muhammet Demir sakat, Tahir sezonun çoğunda ya sakat ya hasta, konunun Batalla ile ne alakası var?! Devre arasında Mücahit’in sakat yada cezalı olacağı ön görerek yönetim en az 1 santrafor almalıydı.
Sizin gibi zihniyetle hiç bir halt yapamayız sizin gibi taraftar ile nasıl lideriz biz ya..Ulan böyle başkan bir daha nereden bulcaksın be batallayı eleştir anlarım ama yine böyle olmaz bu takım bu sene çıkamazsa bi daha ne zaman çıkacak Enes başkan giderse böyle başkan nereden bulacaksın..? Sen mi yönetçeksin ..? Dönersin eski parasız pulsuz futbolcusuz günlerine..nankörler topluluğu başka bir şey değil..!
3 tane santrafor var toplasan 3 ü 1 santrafor etmez şokmu ne şoku mücahitin zaten varlığıyla yokluğu belli değilki ayrıca bu tazgel bu takımda bu yeteneksizlikle nasıl oynayabiliyor varsa bilen anlatsın 30 yıldır gördüğüm en yeteneksiz 5 futbolcudan biridir ama her hafta 11 torpili sağlam galiba
Onun olduğu maclarin çoğunu 1 eksik oynuyoruz
Aynen sonra suçu batallaya atanlar.
Vallahi duva edelim bu takımla nasıl birinci sıradayız, ben hala şaşkın ım.
Öne çıkan tek unsur, tecrübeli futbolcularımız olduğu için. Yoksa hücum hücum dediniz yurdunuz. Takım defansız oynuyor.. yol ve sağ bek siz oynuyoruz. Yeni alınan Berkan bir para etmez.! Şu Berkanı Kim buldu acaba!
Mümkünse sezon sonuna kadar cezalı kalsın
Allahım sana Şükürler olsun koy ahmet ilhanı forvete kanatada hamzayı koy
Mücahit dinlenir bari

Adam her maçta banko.
Tahir paşa da 21 kişilik kadroda dahi yoktu bu hafta.
Paşam nasıl sakatladı kendini acaba?
Maç da oynamıyor ama?
Şok mu? Ne şoku fırsat . Ahmet İlhan bunun yerinde oynasa iki katı gol atar. Ki oraya Ahmet İlhan i. Sağa İlhan Depe, Sola Bora . Tmm..
Mücahit kadro dısı kalmalı en azindan Ramazan ayı boyunca bizde küfür edip oruçlar sakata gelmez
telaşa gerek yok önümüzde ki maçlarda rakipler zayıf yeter ki rakipleri ciddiye alalım kolay bir şampiyonluk olacak
Kolay zor anlamam ..Yenmeden şampiyon olunmuyor.
Bence bugünkü maçtan sonra yeter kadro dışı bırakılma hıc bır varlık yok
Yönetim ve Batalla,
Bence Batalla efsanemiz ama sene sonu Nilüfer Belediyespor’a gidip biraz tecrübe kazanıp daha sonra gelsin Bursaspor’a
Başkanımız 1milyar TL borcu kapattı Allah razı olsun ama bu takımın yaş ortalaması 30un bile üstünde devre arası bir tek Berkan alındı o da maşallah 3.defa hatalı gol yedirdi ve kırmızı kart yedi , bu yüzden 2.yarı bu sonuçların alınması normal
Sene sonu Batalla pilot takımımız nilufersporda tecrübe kazanmalı
Ve başkan da ilk 11e(anıl,musa ve 1 stoper(Mehmet)) haricinde en az 8 oyuncu almalı.
Seneye Mücahit,İlhan,Ahmet İlhan, Sedat,Furkan Özyapı,Tazgel,Berkan falan ilk 11 başlayamaz
aynen katılıyorum max 3 kişi dışında seneye kimse bu takımda oynayamaz sözleşmesi devam edenleri pilot takıma gönderebiliriz
Bursa spor yenilsin hoca gönderilsin diye beklemek BÜYÜK AYİP !
Haftaya, 11 kişi mücadele edeceğiz. Yaşasın!
8 maç ceza verilsin yeterki gelmesin abi biz razıyız
Forvette hamza gür denenebilir.
Mücahit mii önemli gol yada goller atmak için değil deee sarı kart görmek için canla başla mücadele eden futbolcu benim için zerre önemli değildir.
Mamiyle mücoyla acil yollar ayrılmalı Tahir baba kuşadası maçındaki durumuyla izlenmeli ve seneye bize 2 tane yılan gibi golcü şart.
Mamiyle mücoyla biz seneye Nesine 2.ligde mücadele edemeyiz.
Ne şok ne şok zaten adam varla yok arasında bir kişi eksik oynadık zaten ceza almasa batallanin kesik atacağı yok çok şükür kurtulduk
Tabi elimizde bomba gibi ve hazır şekilde bekleyen Muhammet Demir ve Tahir Babaoğlu var, ama bu Bataca futboldan hiç çakmadığı için devamlı Mücahit Can’ı oynatıyor. Allahtan bu hafta Mücahit cezalı. Onun yerine Tahir oynar. Hat trick yapar, son 20 dk bu sefer de Muhammet Demir oyuna girip 2 tane de o koyar, Kuşadası’na 5 atıp geliriz amk.
Hahahahaaaa
Bu kardeşimizin iyi niyetinden şüphemiz yok fakat o bölgede çok yetersiz kalıyor.
Bursaspor’da devam etmeyi düşünüyorsa kendini geliştirmeli.
Bende şuanda batallasporlular yorum yapsın biz okuyalım. Enes başkan devre arasında haklıydı. Getir türk bir hoca yan tarafta bağırsın çağırsın. Batalla almış ağzına vivident i caktaka caktaka sakız çiğniyor.
OKADARRRR
Boş bir eleştiri…
Zamanında Şampiyon yapan da küme de tutanda , şu an lider yapan da
Batalla’dır.
Ve sana bir şey söyleyeyim mi .
Batalla efsanedir
Rahmetli daim zamanında da bırakıp giden oydu. OKADARRRR
Şükr rabbime. Haftaya gol atarız
şok?son günlerde aldığım en güzel haber…
Maç için tek iyi gelişme.. Mücahit haftaya cezalı…
Önünüzdeki maçlara bakicaz sıkıntı yok
Futboldan uzaklaşan fernandao çağırın forvete koyun bu ligte endamıyla gol kralı olmazsa birşey bilmiyorum.
Gol yollarında Bursaspor’a tek zarar veren odur 2 ci golden hemen sonra açılan ortayı forvetsen tamamlayacaksın gerisi boş
Beyler ben mi bişey kaçırıyorum, yedek kulübesindeyken Ahmet İlhan kırmızı kart yemedi mi? o yemediyse kim yedi, ceza almıyor mu kulübede kart gören?
Biz hep burdan kaybediyoruz işte. Herkes futbol profesörü bizde. Hakaretler,kendi futbolcusuna ağza alınmayacak sözler, hepsi bizde. Tamam adamın kapasitesi belli eleştirebilirsin ama şu anda Bursaspor’un tek forveti bu adam ve bu sezonu böyle bitirmemiz gerekiyo. Biraz kendi topçunuza sahip çıkın be kardeşim. Nerden geldiğinizi unutmayın. Bu takım bu sene şampiyon bırakın kendinizle kavga etmeyi,takımınıza sahip çıkın.