Mami’li Antep Özlüce’de çalıştı

Önceki akşam 21 kişilik kadrosuyla Bursa'ya gelerek Holiday Inn Otel'de kampa giren Gaziantepspor maçla ilgili son hazırlığını dün sabah Özlüce Tesisleri'nde yaptı.

 

Ara transferin son günlerinde Ahmet Arı'ya karşılık Gaziantepspor'a satılan Muhammet Demir de aylar sonra Özlüce Tesisleri'ne başka bir forma altında girmenin mutluluğunu yaşadı. Tolunay Kafkas, Cüneyt Dumlupınar, Gökhan Geylani ve Kaleci antrenörü Nihat Yüksel yönetiminde saat 11.00’de yapılan antrenman, ısınma koşuları ve egzersizlerle başladı. 45 dakika süren idmanda beşe iki oynayan Gaziantepsporlu oyuncuların hayli neşeli oldukları gözlendi. 'Hak eden kazansın' Gaziantepspor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, bugünkü karşılaşmanın iki takım içinde zor ancak, keyifli geçeceğini söyledi. Kafkas, “Seyircilere güzel bir maç seyrettirmek istiyoruz. Hak edenin, centilmence oynayanın kazanmasını diliyoruz. Bursaspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Bizim amacımız önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek. Bunu başarmak içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.  

 

Olay

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu