Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı!
Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile yollar resmen ayrıldı.

Kulübün açıklaması şöyle:
“Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantı sonrasında Yalçın Koşukavak ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Sayın Koşukavak ve ekibine verdikleri değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.
Bursaspor Yönetim Kurulu”
Hayırlısı olsun buraya kadarmış…Hoca sana nacizane bir tavsiye burası futbol şehri Bursa ! Taraftarla ters düşmeye gelmez…Selezynov ve Ali akman inadın başını yedi diyebiliriz !
Tazminat odenecekmi acaba yine
Aynısını geçen ay söyledim çıktı
eser sen nasıl bir döneksin ya
kahkaha atıyorum şu an

Ağzını topla ! Haddini aşma !
Haftalardir yazmadan tuttum kendimi sen Eser Bursaspor lu falan değilsin !!
Geçen Göztepe düşeceğine Bursaspor düşsün yazdın !,
Şimdi rahatsın sanıyorum…
İnşallah o çok sevdiğin şikeci Göztepe düşer…
Birader koca sezon yatıyorsun, puanları mahalledeki çocuklara şekerleme dağıtan yaşlı dedenin dağıtması gibi dağıtıyorsun, sezon sonu gelip de düşünce yok efendim şikeci Göztepe, yok efendim Cebrail değil de Azrail. Geçin bu işleri. Kendimiz ettik kendimiz bulduk.
Göztepe düşeceğine Bursa düşsün diyen Eser değil, mususi nick’li şerrrrodur. Hatta tribünlerind İzmir marşı söylenen Göztepe düşeceğine Osmanlı bayrağı sallanan Bursa düşsün şeklinde yazmıştır, tüm site şahittir.
“Sedat 3” maraton161616 ile fake hesaptan ayni yorumu yapmışsın ! Ben asla böyle bir yorum yapmadım ! İspatlamazsan namertsin ! Tekrar söylüyorum…Bul o yorumu yayınla o zaman hodri meydan…!
Eser ben net hatırlıyorum yorumu da nicki de. Kendi şehrinin takımı düşsün yazdığı için nefret ettim hiç unutmam. Yorumu yazanın nicki “mususi” ydi. Yorumuda tribünlerine İzmir marşı söylenen Göztepe düşeceğine Osmanlı bayrağı sallanan Bursa düşsün şeklinde yazmıştır, hatırlayanlar olacaktır.
Utanmadan yalan yorumlar yapıyorlar seviye yerlerde hep diyoruz kardeşim bu kendini bilmez egolu seyirciden bişey olmaz…
Geç kalındı belki ama en azından Ali Ay’ın Le Guen ve Samet Aybaba’nın ekiplerine gösterdiği kadar uzun süreli bir tölerans olmadı. Umarım hakkımızda hayırlısı olur artık.
Dünyadan daha hızlı dönüyorsun Eser her bir yorumun kendi düşüncelerin gibi rezil..
Çektir git…! Seviyeyi düşürmeyelim…
İrfan buz hayırlı olsun…
2 dkka rahat dur Eser sen Bursasporlu bile değilsin hain eski yorumlarınıda biliyoruz senin göztepe düşeceğine Buraspor düşsün diyen birisin sen…
Benim asla böyle bir yorumum olmadı ! Bu iddaanı hemen ispatla yoksa namertsin ! Yalan konuşma…Ben gizli bir el bizi ligde tutacak demiştim o da göztepe’ nin yaptığı şikeye takıldı !
aynen katılıyorum bursa da çalışacak teknik direktörler bunu dikkate almalılar burada defans oynatıp geri pas yan pas yaptıracak adam bursaya gelmesin
BURSASPORUM İÇİN HAYIRLISI OLSUN ,,YALÇIN HOCA,NINDA YOLU AÇIK OLSUN ,
Vallaha içimden diyordum, iki hafta üst üste İzmir’deyiz ya. Bu Morinho Yalçın da İzmir’de kalır artık herhalde diye. Gitsin Altay’ı çalıştırsın artık.
Futbol şehri bursa diye diye mahvettiniz zaten. Onu beğenme bunu beğenme. Gereksiz bir özgüven. Hocanın elinde yeteneksiz sürüsü var hoca ne yapsın? Görürsünüz bu takım şampiyon falan olamaz. Şimdi eksi yağmuru gelecek bu yazıma. Tıpkı geçen sene yusuf Erdoğan ve Aytaçı eleştirdiğimde olduğu gibi. 3 sene önce Ali Ayı eleştirdiğimde olduğu gibi. Eksi yağmuru yapacaklar, aynı dönekler sene sonu benle aynı fikri benden daha çok savunacaklar. Hadi hayırlı günler.
Hayırlı olsun geç bile kalındı.
İnşaallah Mustafa Er gelir.
Ne Mustafa Er’i biz de ki 2 sezonda toplam 5-6 maç la mı ?
Hoca dediğin gider başka takımlarda görev yapar ,çalışır ,tecrübe kazanır Bursaspor da iş çıksa da çalışsak diye beklemez.
Mustafa er Yalcindan beter olur . Bursaspor gömleği yalcina iki beden büyük geldi . Mustafa er e üç beden büyük gelir
Ben kadronun verebileceğinin en fazla bu olduğunu düşünenlerdenim. Bence Yalçın Hoca’yı arayacağız.
Sen ve ben bizimgibiler çok az kaldı o yüzden bu kafayla dahada dipleri göreceiğiz büyük bursaspor taraftarları
Aynen katılıyorum
Her zaman olduğu gibi gelen gideni aratacak ama bu sefer mumla
Kadronun kötü olduğunu söyleyenler acaba bu hafta sonu oynayacağımız sıralamada 25 puanla ustumuzde yer alan menemenspor un taşkın calisli muhteşem kadrosunu biliyorlar mı ? Hangi oyuncuyu alirsiniz menemen den ? Şu an 33 puanla lider Hatay in kadrosundan hangi oyuncuyu alıp direkt 11 e koyarsınız ?? Bursaspor kadrosu ligin üzerinde bir kadro sadece bu kadroyu oynatacak hoca gerekiyor .
Çok doğru yazmışsın renktaşım Bizim üstümüzdeki takımların kadrosu bizden çokmu iyi sanki diğer takımlarda : ÖZER , SHEU , SELEZNOV , LATOVİCİ , gibi tecrübeler ve Genç yetenek Emirhan – Ali Akman – Sedat gibi oyuncularda yok İş hocada bitiyor şu kadrodan dikine oynayan takım çıkartamıyorsa hocanın sorunudur.
Takımı az sabota etmedi onun yüzünden kaç puan kaybettik
hayırlısı olsun zaten eninde sonunda yolcuydu geç kalınmamış oldu umarım tazminat vermeyiz bu arada yılmaz hoca dün Bursa’daydı kafamda deli sorular
YILMAZ VURAL
Küme düşmek icin Yılmaz Vural.
Yücel İdiz, net.
Şu yorumlara bak, kafayı yersin. Teknik adamın başarısını gs’yi yenmek ile ölçüyor. Kardeşim futbol artık sizin algılayamayacağınız kadar karışık bir hal aldı. Senin özelinde söylemiyorum ama her şeye atlamayın artık, oturun izleyin kenardan.
Yazık sana. Senin gibi kenardan oturup izleyenler yüzünden bu haldeyiz. Denizliyi geçen sezon izledin mi. Karabükteyken karabüğü izledin mi hiç. Yazık size vallaa.
Bırakın kardeşim futbolun dinozorlarını artık. Salın. Mustafa Er diyin Ibrahim Üzülmez diyin hatta Irfan Buz diyin eyvallah. Salın artık. Yücel Ildiz dedigin adam 66 yaşında, senelerdir bu işin içinde. Hala elle tutulur hicbir başarısı yok. 66 yaşında adam, kac senedir Türk futbolunun içinde Süper Ligde bile takım çalıştırmıyor. Geçeceksiniz bu işleri. Yok karabukmus falan denizliymis. Beklentinin olmadığı camialar oralar. Bu camia hoca mezarlığı. Burada iki maç kaybetsin kellesini alir büyük Bursaspor taraftarı (!).
Gazisehir bunu geçen sene daha ligin başında göndermişti sonra adamlar çıktılar. Demekki orada da birşey olmuş. Keşke araştırlsaydı getirmeden.
Boş adamlara devammm. Yücel Ildiz kac yaşında? Ne başarısı var? Ne top oynatmış da Yücel Ildiz diyosunuz?
Yalçın çok dolu adamdı gördük
Geçen yıl düşme adayı Denizli ile şampiyon daha önce karabükle 2defa şampiyonluk vs. Beğenmek beğenmemek göreceli ama araştırıp yorum yazın daha sağlıklı olur.
Lige çıkarttığı Karabükspor’u ligden düşüren de kendisi ama?
Morinyo yalçını şak şaklamaktan araştırmaya fırsat bulamamış
Aynen, haklısın. 66 yaşında bir antrenörün ismini bile adam gibi bilmiyorsak bu onun hatası bizim değil. Bir başarısı olsa duyardık, görürdük. Siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Şaka gibi. Hala saksakci diyor. Kardesim, yarin Yucel Ildiz gelsin takımın basina. Günahım kadar sevmem ama yine de desteklerim. Armaya hizmet eden herkesi hizmet ettigi surece desteklerim. Siz armaya ihanet ediyosunuz farkında değilsiniz. Görelim bakalım gelecek hoca ne kadar dayanacak, nereye kadar gidecek bu yetersiz para alamayan kadroyla.
Armaya hizmet edeni hepimiz şak şaklarız. Takımı sabote eden morinyo yalçını şak şaklamayız. İşte aramızdaki fark bu. Bu ismi geçenlerden kim gelirse gelsin morinyo yalçınn verdiği zararı vermezler emin ol
Morinyo yalçının ne başarısı vardı da şak şaklayıp durdun denizliyi kim ayağa kaldırdı kim lige çıkarttı. Süper ligdeyken gs yi kim yendi. Ne başarısı varmış. Morinyo yalçının şak şakçılığını yapmakdan aklını peynir ekmekle yemişsin
Öyle saçma ve safsata dolu konuşuyorsunuz ki. Daha bir dur, yeni hoca gelsin. Bu kadroyla ne yapacak? Sanki birisi geldi şampiyon yaptı da Yalçın Hocayi destekleyenlere giydiriyorsunuz. Bakalim, gelen gideni aratır demişler. Yeni hocayla çıkabilecek miyiz, izleyip gorelim.
Bu kadroyu çok şak şakladığın morinyo yalçın kurmadı mı
komisyoncu sportif direktör de gidecek mi? bu çöpleri kim doldurduysa o da gitmeli
İnşallah yeni gelen hoca, Yalçın hocadan daha fazla katkı verir. Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun hocam. Sırf o armaya hizmet ettiğine inandığımdan seni haftalarca savundum. Belki seninle çıkardık, belki de çıkamazdık. Kubilay inadin yüzünden cikamayacagimiza inananlar öyle arttı ki seni savunamaz olduk. Yolun açık olsun. Yerine inşallah öyle biri gelir ki seni aramayız.
Aramayız emin ol. Takımı sabote etmez kimse bu kadar. Gole ihtiyacımız varken 88.dk da ali akmanı koymasının başka bi nedeni yok. Çünkü giresun 3.0 yapınca koydu ali akman sleznov ikilisini az daha maçı çevireceklerdi. Altınordu maçında da korktu maçı alırlar diye 88.dk da koydu ali akmanı
hoca yetmez, yanındakini de yollayın
Menejer Selçuk’da gitti mi acaba? Ama o yavşağı kovsan da gitmez
görelim bakalım gelecek Morinho hocayı… Devre arası rakipler transfer yapıp güçlenirken biz yine bön bön bakarız…Öyle ya yeni gelecek hoca asgari ücretle çalışmayacak…Bence büyük hata yapıldı…Yalçın kötü taktisyen değildi…Adamın eline vermişler bulgur ve pirinç adamdan bekliyorlar iskender kebap….
İlk mac,tan sonra bu siteye yazdim , ilk yariyi göremez ,kapasite yok bu adamda bizim takima üç beden küçük , olamazdi olmadi zaten.
Taraftar baskısı ile gönderilen onca hoca,
çok bilenler sayesinde küme düşüldü.
Hala akıllanılmadı.
Seleznov diye kendini parçalayan basın, taraftarı bu şekilde siz gaza getirdiniz.
SAMET İ BAKKAL I YUTTU BU TARAFTAR
Ne işi yaptığı bellı olmayan Selçuk erdogan da sıra
Futbolcu personel maaslari odenir iyi de bi teknik direktorle anlasilirsa sinerji yakalanir super lige sorunsuz cikariz inşallah
duyduğum en güzel haber…. bu salağın yüzünden futboldan soğumaya başlamıştım
Bursasspor,5 maçlık kariyeriyle Mustafa Er’e emanaet edilemez.
Kulüp ile uyum yakalayamamış, beklentilerin altında kalmış olabilir -neyse artık o beklentiler?-. Yalçın hoca mercek altında tutulması gereken bir teknik adam. İleriki süreçlerde adından çokça söz ettireceğine inanıyorum. Yolu açık olsun
Hayır li olsun olması gerekende buydu
Çok şükür geç bile kalındı. Milli arada gönderilrcekti. Yücel ildiz başta olmak üzere mustafa er irfan buz gibilerle görüşelim. Ama ilk tercih yücel ildiz olmalı
İnşallah irfan buz
Oleyyyyyyy
DOĞRUSU SELÇUK ERDOĞAN IN NE İŞE YARADIĞINI BEN DE BİLEMEDİM…BU KONUDA HERKESE KATILIYORUM…BİLDİĞİM KADARI İLE BURSASPOR U BU HALE GETİREN SAMET İN EKİBİNDENDİ ZATEN
Şu bir gerçek. Biz herzaman kazanamayız. Bazen kaybetmeyi bilmemiz lazım ama her zaman BURSASPOR gibi oynamamız lazım. Kaybetsek bile adam gibi kaybetmemiz lazım. Yalçın hoca artık o ruhu kaybetmişti. Bence mantıklı olmuş 2 taraf içinde. Biz büyük bir camiayız hedefimiz olmazsa zaten kaybetmiş sayılırız.Verdiği emekler için teşekkürler Yalçın hoca kariyerinde başarılar. Bence yerli ve tecrübeli bursayı bilen bir teknik direktör ile çalışılmalı.
Hayırlısı Olsun…
Ancak Yetmez…
Selçuk Erdoğan da Gitmeli.
bu takımın 3 puanı silindi, ekle ikinci. Hatay la maç var yen 3 puan kalır fark. Maaşların ödenmediği, durmadan puan silmenin konuşulduğu bir kulüpte bu puan başarıdır. Yalçın hocanın hataları vardı, yerine gelecek olanın da hataları olacaktır. Kişisel fikrim olması gerekenden fazla stres yaratıyor taraftarımızın bir kısmı. Şenol güneş gibi bir kere gelir, onu bile barındırmaz. Çalışanlar bursaspor , bursaspor çalışanlarla büyür. bu dengedir. ama her gelene burası bursaspor derseniz, kulüp büyümez küçülür.
Yalçın in gitmesiyle kadro revizyonuyla ilgili beklentilerim : 1. Seleznov un 11 e sabitlenmesi . 2. Ali Akman in 11 e girmesi . 3. Shehu nun kendisinin ve herkesin alıştığı gerçek mevkiisine yani orta sahaya geçmesi . 4. İsmail cokcalis in 11 e monte edilmesi . 5. Sedat dursun un anıl Karaer yerine 11 e girmesi .
hem benim ve hem de eminim ki birçok renkdaşın düşüncelerini dile getirmişsin, tebrikler
camiamız için hayırlısı olsun. şahsen hocanın gitmesine üzüldüm eldeki mazleme belliydi sonuç tatmin etmesede fena değildi. onun yolu açık olsun bizim yolumuz süper denen lig olsun. şimdi amasız fakatsız yeni hocaya destek olma zamanı.
inşallah amatöre düşeriz diye başladığımız bir senede şapkadan tavşanı çıkarırız…
Sakın Mustafa er i falan getirmeyin Yalcindan beter olur şimdiden söylemesi . Gelecek hoca irfan buz Yücel ıldız veya İbrahim üzülmez den biri olmalı .
Çok geç kalındı ama yine de Çok şükür.
Şimdi takımın büyüklüğünü, ihtiyaçlarımızın farkında olan, eleştirilere açık, inatçı olmayan bir t.d. bulma zamanı
Hocayla tatlı bir ayrılık oldu gitmesi gerektiğine kendi inandı ve ileriye dönük açık kapı bırakmış oldu bence.
Ee?, bu akşam takımı Erzurum maçına Messut Messtan’mı çıkarıcak?
Bursa sporun ismi yeter en yasli kimse her hafta kadroyu o kursun sonuxta bursa spor bu hic gerek yok teknik traktore falan calisan giysin foymayi ve Allah rizasi icin bu sene bitirin bu isi yoksa kotu yemin ederim kahroluyorum
Yalçın hoca gitti. Şimdi bütün ben demiştimciler başladı yorum yapmaya. Yarın bi hoca gelecek bununla da olmaz diyecekler. Sonra da yatacaklar pusuya. Hoca başarılı olursa kimse bu tipleri hatırlamayacak zaten. Olmazsa da “ben demiştim” yorumları yine havada uçuşacak. Biz önce bu tipleri aramızdan temizleyelim. Aklı yok fikri var tipler bunlar. Klübü ileriye taşıyacak bi önerileri olmaz. Sadece eleştirirler. Kımıl zararlıları.
Öte yandan camiamıza hayırlı olsun. Devre arasına girilmeden bu adımın atılması daha iyi oldu. Yeni hoca bu iki haftada takımı görüp devre arasına eksikleri tespit etmiş olarak girer. Transfer yapacaksa da daha olumlu nokta transfer yapar. İnşallah bu bizim için bi silkelenme bi çıkış kapısı olur. Ait olduğumuz yere bir an önce döneriz.
Teşekkür ederiz