Sedat Cengiz: Batalla hocama çok teşekkür ediyorum

Bursaspor'un son dönemdeki formda oyuncularından olan Sedat Cengiz 1-0 kazanılan Kahramanmaraşspor maçının ardından AS TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Süha Gürsoy‘a konuşan Sedat Cengiz “Penaltıyı Mücahit atmak istedi ama penaltıyı bana bırakmasını söyledim. Ritmimi yakalamışken ben kullanmak istedim. O’da sağolsun penaltıyı bana bıraktı ama Mücahit‘e söz verdim haftaya penaltı olursa Mücahit‘e bırakacağım. Golü kimin attığı hiç önemli değil önemli olan 3 puanı almaktı. İnşallah haftaya da taraftarımızın önünde galip gelerek şampiyonluğumuzu taraftarımızla beraber kutlamak istiyoruz.

Adem hocanın gelişi sonrası performansında ciddi bir yükseliş söz konusu. Bunu neye bağlıyorsun?

Gol atmak tabii ki güzel bir şey. Ben bunu daha önce de söylemiştim zaten ben önceki senelerde de istatistiği yüksek bir oyuncuydum. Bu istatistiğimi bu zamana kadar bazı sebeplerden ötürü yakalayamamıştım. Pablo hocam beni daha farklı yerde değerlendiriyordu. O’nun taktiğinde de takıma bir şeyler vermek istiyordum ama sahaya farklı yansıyordu. Şu an daha kompakt bir oyun oynuyoruz daha iyi bir takım oyunu oynadığımızı düşünüyorum. Herkes daha farklı bir performansa geçti. Pablo hocama da çok teşekkür ediyorum. O’nun da bende büyük bir emeği var. Bu şampiyonlukta Pablo Martin Batalla‘nın da büyük bir etkisi var. İsimler gelip geçicidir. Bugün biz varız yarın başkaları oynar ama Bursaspor bir daha buralara düşmesin. Ben ilk geldiğimiz zamanda söyledim; Bursaspor‘un yeri burası değil bir an önce buradan çıkmalıyız diye. Bir Bursalı olarak Bursaspor‘un buralarda olması bizim için büyük bir acı. Bursaspor‘un yeri her zaman Süper Lig‘dir. Biz buralarda sadece misafiriz.” dedi.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamı yediniz herkes bunun farkına varınca da biz bişey yapmadıkki derdine düştünüz şimdi bırakın bu işleri

    41
    35
    1. @Adnan yorumuna yanıt olarak

      Millet ne yiyecek kendi kendini yedi Hz batallA. Rakipler çözdü sonrası malum. B planı bırak a planı yoktu. Sedati kullanamadı.gor bak nasıl oynuyor. Daha da anlamıyorsan sedatin kel kafası…

      6
      20
    2. @Adnan yorumuna yanıt olarak

      Bak bilader adam diyor ki beni başka bir yerde degerlendiriyordu diyor yani verimli olduğum yerde oynamıyorum diyor.

      9
      15
    1. @reco yorumuna yanıt olarak

      Kusura bakma, kimse kimseyi yemedi.
      Pablo kendi kendini yedi.
      Ben 10’un yerine olsam Alex gibi antrenörlüğü hemen bırakırım.
      Böylece Bursa da efsane olarak kalırım.
      Antrenörlük ile futbolculuk adeta gece-gündüz kadar farklı meslekler.
      Bildiğimiz ve tanıdığımız Batalladan antrenör olmaz.
      Keşke olsaydı ve başımızda kalsaydı ama OLMAZ, OLAMAZ, OLABİLEMEZ…

      9
      16
  2. sedat oyununa bak abicim pabloyu agzina alma sen…o bizim efsanemiz olarak kalacak son 4 macin iyi degerlendir adama hala laf sokma çabasındasin tirnagi olamazsin

    37
    36
    1. @gemlikli yorumuna yanıt olarak

      aga böyle yorumlar yapma Sedat kurtardi sampiyonlugumuzu aman diyim bak linc ederler seni sedat olmasa playofflara bile kalamazdik

      5
      10
  3. Şimdi mi aklına geldi Batalla hocan? İlk maçtan sonra kan değişiklikleri iyidir filan diyordun. Batalla ismi geçici değil bu kulüp için. Yıllardır nasıl hatırlandığı belli. Ama bakalım seni kim nasıl hatırlayacak

    17
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu