Kazanmak zorundayız!

Bursaspor bugün Kırşehir FSK’yı konuk ediyor. Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacak olan maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil Beyazlılar, Karşıyaka ile farkı en az 5’te tutabilmek için kazanmak zorunda.

Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak. İki takım arasındaki bu kritik müsabakayı hakem Yücel Büyük yönetecek. Büyük’ün yardımcılığını Servet Bozkurt ve Musa Çetindemir yapacak. Dördüncü hakem ise Oğuzhan Çam olacak.

5 HAFTADA 1 GALİBİYET!

Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alan ve en yakın rakibi Karşıyaka ile farkın 5’e kadar düşmesine neden olan Bursasporlu futbolcular adeta galibiyet yemini etti. 52 puanla liderlik koltuğunda bulunan Yeşil Beyazlı takım, en yakın rakibi Karşıyaka ile puan farkını yeniden açmak için mücadele edecek. Timsah’ın rakibi Kırşehir FSK‘nın ise 24 puanı bulunuyor ve kümede kalma savaşı veriyor.

ADEM ÇAĞLAYAN SİFTAH YAPIYOR

Belediye Kütahyaspor yenilgisi ve Kuşadasıspor’a bırakılan 2 puandan sonra Pablo Martin Batalla ile yollarını ayıran Bursaspor’da bu önemli görev, Adem Çağlayan’a emanet edildi. Yeşil Beyazlı takımın başında ilk sınavına çıkacak olan 44 yaşındaki teknik adam, camiayı 3 puanla selamlamak istiyor. Adem Çağlayan’ın sahaya nasıl bir 11 süreceği merak ediliyor.

ÇİFT FORVET OLUR MU?

Bursaspor bugünkü maça çift forvet çıkabilir. Belediye Kütahyaspor maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen ve geçen hafta Kuşadasıspor deplasmanında oynayamayan Mücahit Can Akçay takıma döndü. Yeşil Beyazlı takımın yeni çalıştırıcısı AdemÇağlayan, hem Mücahit’e hem de Tahir Babaoğlu’na Kırşehir FSK maçının ilk 11’inde şans tanıyabilir.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. An itibarı ile Bursaspor’un rakibi Karşıyaka gibi görünse de Kütahya ve Düzce takımları da göz ardı edilemez.
    Aman dikkat diyerek temkinli olmalıyız.

    4
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu