Kaptan ve Yiğit sınırda!

Bursaspor'da Ahmet İlhan Özek ile Mehmet Yiğit bugünkü Kuşadasıspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Bursaspor‘da gol yükünü çeken isimlerden olan ve 10 gol ile 2 de asisti bulunan takım kaptanı Ahmet İlhan Özek ile defansın sigortası Mehmet Yiğit bugünkü Kuşadasıspor sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta Bursa’da oynanacak Kırşehir FSK maçında forma giyemeyecek.

Ahmet İlhan Özek ligin ilk yarından oynanan Anadolu Üniversitesi, Belediye Kütahyaspor ile geçtiğimiz haftaki Belediye Kütahyaspor maçlarında sarı kart görmüştü.

Ligde 2 golü bulunan Mehmet Yiğit ise Muş Spor, Artvin Hopaspor ile Silifke Belediyespor maçlarında sarı kart görmüştü.

1 Yorum Onay bekleyen yorum yok

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu