Hayali bile güzel…

Olay Medya Yazarı İhsan Aydın'ın bugün Olay Gazetesi'nde yayınlana köşe yazısıdır.

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Hayali bile güzel.

Fakat, artık onun gerçekleşeceğine dönük umutlarımız daha da arttı. Bursaspor bundan 1,5 yıl evvel büyük bir borç sarmalı altındaydı. Transfer tahtası kapanmış, futbolcu ve teknik kadrosu ile mahkemelik olmuş, alacaklılar kulüp tesislerine hacze boğmuş. Kapanma söylentileri had safhaya çıkmış. Takım kendini 3. Lig’de bulmuş. Tesislerin, stadın, elektrik, doğalgazları kesilmiş, personele maaşlarının dahi ödenemediği hatırlanmak bile istenmeyen zor dönem yaşandı.

Enes Çelik başkanlığındaki yeni yönetim bütün bunların hepsini bertaraf etti.

Üstüne bir de şampiyonluk ekledi. Şimdi sadece yönetici alacakları kalmıştı. Artık onun da kökten halledileceği müjdesinin verileceğini konuşuyoruz.

Bütün bunlar 2. Lig’e sıfır borçla başlangıç yapmak demek.

Bu da Bursaspor’u motive edecek. Futbolcu, teknik kadro ve kenti daha da kenetleyecek, hedefe ulaşmayı kolaylaştıracaktır.

Bu açıdan, kulübün borçlarının sıfırlandığı müjdesinin verilmesini bir Bursalı ve Bursasporlu olarak biz de heyecanla beklemekteyiz.

Elbette, sonrasında ilave yeni borçların eklenmeyeceği bir sürecin garantisi de verilmeli.

5 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. Sevgili Bursasporlular sevgi saygı Bilgi ahlak oldu mu birlikte başarı gelir burada en büyük tehlike camia nın unsurlarının birbirinin görev tanımındaki işine karışması bu olmadığı sürece bizler şehir olarak mutlu oluruz

    37
  2. görüntü güzel..bir tarafta 2010 daki şampiyonluğun mimarı faruk bey, bir yanda umutları yeşerten enes bey, bir yanda desteğini esirgemeyen bozbey…teşekkürler hepinize

    12
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu