Eren Güler ayrılıyor mu?

Bursaspor’da sözleşmesi biten oyunculardan Eren Güler’in takım arayışı devam ederken, genç kramponun teknik direktör Pablo Martin Batalla ile bir görüşme yaptığı bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle Bursaspor’da son dönemde verim alınamayan oyunculardan biri durumundaki Eren Güler’le bir araya gelen Batalla’nın kendisini yeni sezonda takımında görmek istediğini söylediği ifade edildi.

SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Eren’in Batalla’dan gelen bu teklife teşekkür ettiği ancak yeni kariyer planlaması doğrultusunda yoluna başka bir takımda devam etmek istediğini söylediği kaydedildi.

Bursaspor altyapısından yetişen Eren Güler 4 sezonda 20’si ilk 11 olmak üzere toplam 57 maçta forma giydi, 6 gol kaydetti. 21 yaşındaki futbolcu geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan ayrı kalmıştı.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Abi haberi nerenizle okuyonuz
    Kaliteli takim kuruldu, hedef şampiyonluk
    Batalla gel birlikte çalişalim demiş
    Bizim Eren bebesi kariyerimde
    Başka hedeflere yelken açicam demiş
    Bizi istemeyeni, forma rekabetine
    Girmekten korkani biz niye isteyelim
    Yolu açik olsun, yeni kariyerinde
    Başarılar dilerim.

    57
    9
    1. @caner yorumuna yanıt olarak

      Yorumlarda ki kalite ve bunlara verilen artı, eksi dağılımı neden 4. Lig de olduğumuzun birer kanıtı aslında…

      12
      28
  2. Aciklama yapmis gonlunde bursaspor sevgisi yok hayalde baska takim var yolu acacaksin aliler gibi kendi basarisini yasasin gorsun yol ver gitsin futbolcu mu lazim bas parayi basarisi ortada olani al nokta ne guzel yapti baskan ve arkadaslari tebrik ederis bunlarin basarisi gecen seneki basarida beli yol ver gitsin

    32
    3
      1. @Yeşilbeyaz yorumuna yanıt olarak

        Pablo sen yapma allah aşkına 4 sezonda 6 gol atmış adamı ne diye tutcan kadroda allah aşkına. Geçen senden kalcak 2 kişi vardı biri çağatay gitti zaten diğeri abdullah tazgel. Gerisi yemin ediyorum halı sahada adam eksik olsa çağırmam o kadar yeteneksizler.

  3. Olm 4 sezonda 6 gol atmışsın sadece.. kulübüne bir borcun var.kal ve yardımcı ol.. istatistiklerin berbat.. kim alacak seni allahaskina

    25
    5
  4. Kimseyi zorla tutmaya gerek yok. Kaldı ki kendisi çok verimsiz olmuş biri. Ne sanıyor kendini bunlar… Üç kuruşluk oyun oynayamadım demiyor da kariyer planlaması diyor seni isteyen takım kimmiş şaka gibi. Batalla kal diyor adam gidecekmiş gitmezsen adam değilsin. İki yıldır içimizden geçti takımlar hem de dandik takımlar. Yaşı 17 değil 21 olmuş hala genç oyuncu millet senin yaşında dünya çapında oynuyor.

    16
    1
  5. aslında yanlış yapıyor.
    gelişimini tamamladıktan, ve rüştünü ispat ettikten sonra gitse en başta kendisi, sırasıyla da bursaspor ve ülke futbolu kazanacak.
    ancak, ve maalesef uzun yıllardır bursa da gençlerin yaşayabileceği FUTBOL ORTAMI! kalmadı.
    inanmayan bu sitenin geriye dönük haberlerine baksın, altyapı ile ilgili yerel medya ve taraftar yorumlarında neler yazılmış-çizilmiş görsün..!
    iddia ediyorum bu çocuk ta diğerleri gibi batallaya rağmen gidecektir. çünkü bir zamanlar futbolcu için bir cazibe merkezi olan bu şehirde artık hiç biri burada gelecek görmüyor. acı ama gerçek.
    işin temelinde kulüpten değil, son derece skorcu, sabırsız ve baskıcı medya ve taraftarın varlığından kaçıyorlar.
    medya ve taraftarda ki zihniyet değişmediği sürece bu tür kaçışlar hız kesmeden devam edecektir..

    8
    11
    1. @davut doğrucu yorumuna yanıt olarak

      Tikeyim rüştünü be yaa. İspat etse noolur ptt 3’te. İşi gücü bırakıp, bi de bu lavuğun rüştünü ispat etmesini mi bekliycez. Sonra etse noolur? Kime karşı ispat edecek? Keşanspor’a golatında rüştü ispat mı oalacak? Hee, olsa ne olacak? Dvau abi bak kafayı yidirtme bize burlarda

      10
      3
  6. Sevgili Bursasporlular lütfen kombine konusunda çevremizde ki dostlarımıza da kombine alımı konusunda çağrıda bulunalım 20 25 bin kombine ye ulaştık mı herşey çok daha güzel olucak taraftar olarak önceliğimiz tirbünde formalarımız ile yerimizi almak

    7
    1
  7. Kendine topçu mu diyor birde 🙂 torpilliler berat 1 eren 2 amatörde takilirsiniz zaferspor da gerçi orada bile zor süper amatör de maksemspor var bizim semtin takimi oraya cuk oturur eren

  8. O kadar yetiştiriyoruz, tecrübe kazandırıyoruz, tam verim alacağımız zaman oyuncuyu yok sakatlandı, yok şöyle oldu diye gönderiyoruz. Bu çocuk kazandığı tecrübelerle de bu sezon yedekten girip çok katkı verir. Ali Akmanların parladığı sezona denk geldi, bu çocuk yoksa Ali Akman’dan belki daha potansiyelli.

    4
    37
      1. @Abc yorumuna yanıt olarak

        Söylediğim yalnızca bu haber özelinde değil, biz elimizde tutmayı başaramıyoruz. Sonra vay haindi, istemedi gitti oluyor. Kaç tane tecrübe kazanmış oyuncu kaybetti takım, kaç senedir, sadece Eren ile mi ilgili söylediğim sence, otur bir düşün.

        2
        3
  9. Bana kalırsa hala oynayabilecek haldeyse kendisine bu sene son bir şans verilebilir. Maalesef sakatlık sonrası toparlayamadı. Zaten artık bu sene de olmuyorsa da ha da olmaz.

    3
    25
    1. @Uludağ gazoz yorumuna yanıt olarak

      Bundan bir cacık olmaz habire sakatlaniyor gitti yerde de sakatlanıp yattığı yerden kazanır başkada Bir halt yiyemez bunu topçu diye alan kulübe yazık

  10. Haber doğruysa sözleşme teklifi geldiyse ve gidecekse tamamen haklı. Çocuk yıllardır sakatlık felan diye oynayamiyor zaten şuan kalsa muhtemelen sezon sonuna kadar alacağı toplam süre en iyi ihtimalle 150 dakika. Çocuk daha 21 yaşında bal Ligi’nde bile futbolcular milyonlar alıyorlar bu mesleği 30-35 yaşında kadar yapmak isteyip biraz küpünü doldurmak istiyorsa tabiki forma giyeceği takıma gitmek isteyecektir. Çok talihsiz sakatlıklar yaşadı Allah yolunu bahtını açık etsin mesleğinde başarılı olur inşallah

  11. Zaten boş. yapsin kariyerde görelim. Bir işe yaramafi şuan a dek. Bursaspor unlardan kurtulmasi lazim

  12. Şu Furkan Ünver hala Bursaspor’da yer alıyorsa pess .
    Babası ne iş yapıyor acaba baya merak sardı beni!

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu