Bursaspor Spor Lisesi yapacağız

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra yeni dönemin ilk röportajını Olay’a verdi.

Başkan Yılmaz, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde ‘Bursaspor Spor Lisesi’ni hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Vakıfköy’de de bir spor okulu oluşturmak istiyoruz’ diyen Başkan Yılmaz, ”Çünkü Vakıfköy’den çıkan çocuklar Bursaspor’u kurtardı. Vakıfköy’den çıkan çocuklar gelecekte de Bursaspor’a kurtaracak inşallah. Buraya milli eğitim ve Gençlik Spor bakanlığımızda birlikte ‘Bursaspor Spor Lisesi’ yapmak istiyoruz.

Ortaokul-lise seviyesindeki çocuklarımızı burada yetiştirmek istiyoruz. Sadece futbolda değil diğer alanlarda da gelişebilecekleri bir değer oluşturmak istiyoruz.

Bu da Bursaspor’un marka değerine kalıcı bir nitelik kazandıracak. Bu işi çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @nekoti yorumuna yanıt olarak

      Nee? Süper fikir mi? Eskiden kim Bursaspor’a başkan seçilse, ilk seçi vaadi olarak Bursaspor lisesi kuracağız derdi. Kani Şen, Remzi Cinoğlu, Murat Gülez, Hüseyin Silahçı falan bunların hepsi Bursaspor lisesi yapıcaz diy işe başlayıp, bir ay sonra unuttular gitti. Yıldırım belediye başkanı abi de bi sallayem demiş, siz de hemen atlıyonuz be yaa, süper fikir diye. Ayranımız yok içmeee, tahtırevanla gidiyoz lise kurmaaa be yaa. Hep rüzgar amk. Gerçek olan bişey yok. Tek gerçek Ptt 3’te olduğumuz, ama bunubi türlü hâla idrak edemediğimiz.

      10
      13
      1. @Rıza yorumuna yanıt olarak

        önceki vaatlerde spor lisesi ifadesi geçmiyordu bursaspor koleji deniyordu
        benim hoşuma giden spor lisesi olması
        tamamen bursasporun yönetiminde özel okul olması çok iyi olur

        8
        2
  1. Yaklaşık 15-20 yildir bu fikir var
    Tüm başkanlarin proje ve vaatlerinde
    Ama icraatini yapani göremedik henüz
    Umarim Oktay yilmaz çözer bu işi

    20
  2. Çok güzel bir proje hayata geçirilse iyi olur.Sayın Oktay Yılmaz aslen erzurumludur ama bursaya göçen birisi lakin yaşadığı şehirde bursaspora katkı vermesi sevindirici bir olay şahsen bursalıyım diyip bursaspora destek vermeyen firmalar ve belediye başkanları vardı şimdide var ama önemli olan nereli olduğu değil ekmek yediği şehrine birşeyler katmaya çalışması umarım bunu bursalı firmalarda yaparlar.

    8
    7
    1. @VERDANT yorumuna yanıt olarak

      Oktay Yılmaz gitsin Erzurum’a Erzurumspor lisesi yapsın. Hatta ben onun yerinde olsam liseyapmak yerine, mensubu olduğu partiye uygun olacak şekilde bi tane cami yaptırırım erzurum’a. Haa, İmam Hatip Lisesi de olabilir bak. O da ayrı mesele.

      10
      12
      1. @Hayri yorumuna yanıt olarak

        Kesin tanıdık veya yandaş bir mütayit vardır ona imkan hazırlıyordur öğrenci garantili yapmasa bari yoksa bursa spor bir on sene daha komadan çıkamaz mütayite çalışır ikinci bir ali ay vakası yaşamayalım

        5
        9
      2. @Hayri yorumuna yanıt olarak

        şimdi bu dediğine göre mevcut büyükşehir belediye başkanı da o zaman gitsin mensubu olduğu paritsine uygun olan yunan heykelleri yapsın mı diyelim fitneci yavsak.Biz gerçek Bursasporlular Bursaspora kimin faydası oluyosa partisine menşeine bakmayız hepsini eyvallh deriz senin gibi siyasi itlere pabuç bırakmayacağız artık.

        7
        6
      3. @Hayri yorumuna yanıt olarak

        İslam dinine olan kininiz bir bitmedi. Açık açık söyleyin dini kurallar bize zor geliyor, söyleyin bunu rahatlayın:)

        9
        11
        1. @yusuf yorumuna yanıt olarak

          Evet kardeşim sizin yeniden içat ettiğiniz din bize göre değil 1, milletin parasını yakınlarına peşkeş çek sonra çalma hakkını kullandı dersiniz 2. cemaatlerde sübyancılık yapılır sonra bir seferden bir şey olmaz dersiniz 3. domuz yemek haram dersiniz sonra haramı domuz gibi yersiniz 4. zamları biz değil ALLAH Yapıyor derler sonra sizde buna inanır çok yaşa padişahım dersiniz 5. milleti kandırmak için din iman kuran ne varsa ortaya döker milleti kandırdıktan sonra bu BAKARA çok takara tukara dersiniz 6 . Beşli çete milletin a…na koyacağız der sonra siz bir seferden bir şey olmaz der sevine sevine oy vermeye gidersiniz 7 . kürsülere çıkar ey amerika ey israil dersiniz sonra kapalı kapılar ardından amerikada yüksek binalar yapar çiftlikler satın alır israillede 55 gemiyle ticaret yaparsınız kusura bakma sizin dininiz size kalsın biz sizin yaşadığınız veya icat ettiğiniz dinden değiliz daha kısa ve net cevap vereyim istersen dilsiz şeytanı oynamak bize göre değil siz oynamaya devam edin kendinizi kandırın yakında size cennetten arsada satarlar altınada toki arsaları derler anladınmı sonradan müslüman olma arkadaşım

          5
          8

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu