Bursaspor kurban keserek başladı

Yeşil beyazlılar, tesislerde kurban keserek hayırlı bir sezon için dua etti.

Bursaspor’da, Başkan Enes Çelik ile yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular, yeni sezonun ilk antrenmanı öncesinde kurban kesti.

Yeşil beyazlılar, kurban kesilirken kazasız belasız ve hayırlı bir sezon için dua etti.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. GALATASARAYLIYIM, AMA LİGDE O KADAR BOŞ BELEŞ TAKIM VARKİ BU LİGDE BURSA,ESKİŞEHİR, KOCAELİ,SAKARYA GİBİ TAKIMLARIN OLMAMASINI KABUL EDEMİYORUM. EN KISA SÜREDE SİZİ LİGDE GÖRMEK ÜMİDİYLE….ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN……BAŞARILAR….

    33
    1
    1. @ÖZKAN ÖZCAN yorumuna yanıt olarak

      Yaw ne kestiniz o zavallı hayvanı yaa. Hep beraber dua edeydik Allah kabul etmeyecek miydi? Nooldu şimdi o hayvancağazı boğazladınız da boyunuz mu büyüdü ***? Duanı et, Allahtan iste. Allahım beni bu sene kazasız belasız PTT 2’ye çıkmayı nasip kısmet eyle. Sakatlık, kaza bela verme Allahım de, sağ ayakla bismillah çekip sahaya adımını at, bitti giitti. Ne öldürdünüz o garibim hayvanı şimdi yaa? Akşama kavurmasını yidiniz, 2 saat sonra tuvalete gidip sıçtınız, bitti giti. Yazık oldu hayvana. 3 saat önce Özlüce’nin çimlerini otlarken, 3 saat sonra dötünüzden bok olarak şehrin kanalizasyonuna gitti. Nooldu, yeni sezon için kurban kesildi. Heh. Tamam.

      4
      7
  2. Maddiyatı ve maneviyatı ön planda tutan bir başkan var Bursasporluyum diyen herkesin başkana ve takıma sahip çıkma sorumluluğu var başarı birlik ve beraberlikle gelecek inşallah.

    13
    2
      1. @Uzgu yorumuna yanıt olarak

        Şampiyon olduğumuz sene İnönü’de nası koyduyduk bunlara ama? Ozan İpek, İvan Ergiç, Zapo.. Pühüüü. Gerçi son maç Bursa’da da koyduyduk ama, olsun. Gene de severiz Eziktaş’ı. Şerefsiz AM-et sipor’la oynayacağıma Eziktaş’la oynayayım çok daha iyi. Didişiriz, dövüşürüz ama aynı kanı taşırız. İkimizin logosunda da Türk bayrağı var. Başka kulüplerde yok. O yüzden, kızsam da severim Eziktaş’ı. Gel lan bi sarılalım. İçimden geldi amk. Ne de olsa eski dostsun. Bakma, biz bugün Adana pavyonlarına düşmüş olsak da, 3-4 sene içinde gene ordayız evelallah. İnönü stadının yer altı tünelden bi çıkıcaz sahaya, siz gene ıslıklayın ak. Bişey olmaz. En kötü koyar geliriz gene Bursa’ya. Bak gene gaza gelmeye başladım durup dururken. Kavgaya ramak kaldı gene. Hadi bana müsade.

        2
        3
  3. Kurban keserek başlamak uğursuzluk getirir. Hayvanın suçu neydi. Daha önceki yıllarda kesilen hayvanların ahını çektik.

    8
    10

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu