İşte Bursaspor’a verilen o yer!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde fikir ayrılığına rağmen oy çokluğuyla alınan kararla Bursaspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla 18 dönümlük bölüm, ‘Ticaret Alanı’, ‘Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı’ ve ‘Sosyal Tesis Alanı’na alındı.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Bursaspor’a kalıcı gelir kazandırmak için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri yanındaki arazinin Bursaspor’a tahsisi ve bu alanın benzinlik olarak kullanılmasıyla ilgili yapılan görüşmelerde fikir ayrılığı yaşanmış ancak oy çokluğuyla karar alınmıştı.

Bursaspor’un kullanımında olan Özlüce Tesisleri’nin içinde yar alan 18 dönümlük alanda yeşil beyazlı kulüp kalıcı gelir sağlamak amacıyla ‘Ticaret Alanı’, ‘Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı’ ve ‘Sosyal Tesis Alanı’ olarak kullanabilecek.

Plan değişikliğinin ardından  bu alanda akaryakıt istasyonu açılıp, iş merkezi de yapılabilecek. Milli Emlak tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tahsisi iptal edilerek yer 29 yıllığına Bursaspor’a kiralanacak.

Meclis’te yaşanan fikir ayrılığı Bursaspor camiasında büyük ses getirdi. Yeni oluşumla birlikte çok iyi bir hava yakalayan yeşil beyazlı camia bu gelişmeden dolayı üzüntülerini dile getirirken verilen ‘sahada kalalım’ mesajları dikkat çekti.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular lütfen kimse ahkam kesmesin yok Özlüce yok avm yok o yok bu adam gibi kulüp yönetenler çıksaydı amigolar Başkan yönetici müsvetteleri ile el ele yürümeseydi dürüst ahlaklı bilgili insanlar olsaydıda bu günlere gelmeseydik Sn başkanım değerli yöneticilerim ve dahi iş adamları lütfen kendini amigo tirbün abisi sananlara kombine bilet forma vermeyin Bursaspprluyum diyen taraftar bu yıl kombinesini formasını alır bir bilet kombine dahi kendi cebinizden dahi alıp vermeyin lütfen çok rica ediyorum adam olan maça adam gibi gelir lütfen kimsede maçlardaki küfürlü tezahürat yapmasın bizler büyük İsek marşlar bestelerimizde büyük olmalı o kadar Bursaspor lu sanatçı var bir tane güzel taraftar bestesi yapsın o kadar tirbünlerdeyiz olmadı besteyi biz yaparız

    92
    3
  2. Çok güzel bir haber bu. Güzel ve iyi çalışılmış bir proje ile borç önemli oranda indirilebilir. Şehir merkezinde çok değerli bir arazi. Gelir paylaşımı yöntemiyle yap-işlet ya da kat karşılığı olarak ciddi bir gelir kazanabilir takımımız. Bu karara destek veren herkese teşekkürler.

    41
    1
  3. Bence çok doğru bir hamle
    Hatta yeterli dahi değil
    Kulüp Özlüce tesislerinden
    Taşınıp komple o alan
    Bursaspor kulübüne tapusu ile
    Birlikte tahsis edilmeli tam olarak
    Bilmemekle birlikte yaklaşık
    40-50 dönümlük bir alan tamamen
    İmar planlaması neticesinde
    Rezidans-avm tarzı çok güzel
    Büyük bir proje yapılabilir
    Bursaspor kulübü buradan gelecek
    Kira gelirleriyle kalıcı gelire sahip olup
    Kulübün geleceği garanti altına
    Alınmış olur, ayrica ahkam kesen
    Arkadaşlara 2 çift lafim var
    Gerek ga-fb-bjk bir çok imkan ve
    Firsatlarla kulüplerine böyle araziler
    Devredilip orada bir çok gayrimenkul
    Projesi yapilmaktadir ve bu
    Kulüpler hala milyarlarca tl borç
    İçerisinde faaliyetlerine devam etmekte

    16
    3
  4. Chp nin muhalif olduğu bir konu varsa o iş vatana millete herkese faydalıdır. Chp den ses çıkmıyorsa o zaman kararın gözden geçirilmesi gerekir.

    13
    42
    1. @Enes yorumuna yanıt olarak

      AKP’nin vatan haini olması için Bursaspor üstünden böyle bir olay olması gerekmiyor. Kula tapmaya devam et sen.

      6
      3
  5. bozbey başkan allah razı olsun sizden emeğiniz büyük. İnegölcüyü savunan tayfa ne oldu sesiniz çıkmıyor.
    HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BURSA !

    8
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu