Sedat Cengiz Bursaspor’da

Bursaspor Kulübü gecenin ilerleyen saatlerinden bir transfer haberi paylaştı.

Yeşil-beyazlı kulübün paylaşımı şöyle;

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Sedat Cengiz ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bursa doğumlu olan 31 yaşındaki oyuncu 10 numara ve sağ kanatta görev yapabiliyor.

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Menemenspor ve Düzcespor formaları ile 2.Lig Kırmızı grupta 23 maçta 7 gol ve 1 asist ile oynadı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Kmx yorumuna yanıt olarak

      Benim transfer vs’den hevesim gitti takıldığım konu iki günden istifa ederim giderim Enes başkanın demesi çünkü bu misyon görevi öyle bir heves değil ve 4 sene çekecek bir görev en azından yükü sırtında tek başına belki çok ağır geldi bir genç adam için ve bu görev gün gelir gurur kırıcı ve mental yorgunluğa yol açabilir onun bu adam Bursalı önde gelen insanların yuvarlak masa üzerinde ayda 1 toplantı yapmak şartıyla durum nedir toplantı yaparak omuzuna yük vermek yerine omuzuna destek vermek gerekir bu Vali, İş Adamları, BB başkanları vs ile olabilir, çünkü kimseye bu kadar yük altına girip birde Teksas destek olmayan üye veya yatak odasından yazan bedavacı köşe yazarlarına hesap vermesine gerek yok!

      61
      5
      1. @Merkür yorumuna yanıt olarak

        Tebrikler Başkan Enes Çelik Bursaspor Kulübü Menfaatleri doğrultusunda hizmet yarışı büyük yürüyüşü yolunda medeni cesarestin’iz takdir eder Başarılar Dilerim Allah mu

        6
        3
      2. @Merkür yorumuna yanıt olarak

        giderim diyerek bence en doğrusunu yapıyor siyaset girmesin girmesin yıllarca akpye söyledik chp daha beterlerini yapıyor. chpnin evet dediğine biz evet demeyiz diyen akp vardı şimdi aynısını akpnin evet dediğine biz demeyiz diyen bi chp var

        14
        10
  1. Hayırlısı olsun, orta saha ve hücum hattı oldukça güçlendi. Daha fazla transfere gerek yok bence. Son olarak iyi bir sol bek de gelirse takım gümbür gümbür oynar, bileği bükülmez.

    74
    16
  2. Güzel Transfer, Tebrikler Yönetim,
    İnşallah Yapılan transferlerin Maaş ve taksit ödemelerini gününde yaparız yoksa bu adamlar bizim
    gözümüzün yaşına bakmaz malum yılların kurt oyuncuları.

    26
    2
  3. Tebrik ederim, savaşan bir Bursaspor göreceğiz defansa bir iki takviye olursa değme gitsin açık farkla şampiyon oluruz.

    24
    2
    1. @muhammed yorumuna yanıt olarak

      Vay Allahsıza bak. Hem de Bursalı olduğu halde bize gol attı ha? Hem de jeneriklik ha? Oo hoo.. O zaman niye aldık ki biz bu haini? Volkan Şen gelsin daha iyi.

      6
      46
  4. alınanların neredeyse tamamı 30 yaş üstü, 10 numara, ve komutan gibi.
    peki bu takımın askerleri, yani savaşanları kimler olacak?
    bu takımı yapan yönetim ve teknik ekip umarım bunun hesabınıda yapıyordur.
    3 sene sonra süper lige çıktığımızda orada don-gömlek kalmayalım da…

    biz taraftara gelince,
    atkı ve formamızla elbette her maç tribünde olacağız.
    bu kadarcık uyarı hakkımızdır diye düşünüyorum.
    çünkü biz de bu kulüp için kafa yoran, bu kulüp ile üzülen-sevinen, bu kulübün bir parçası ve varlık nedeniyiz…

    14
    15
    1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

      şahri fikrime göre ptt1e çıkacak takımı oluşturuyorlar . 14/15 yaşındakini gençlerimiz ülke çapında zaten başarılı oluyorlar şuan 15 yaşında olanlar 2 sene sonra zaten 17 yaşında olacak. bu ligde kaldıkça gençler ya gidiyor yada hasan sabri gibi sakat bırakılıyor ilk hedefimiz acilen ptt1e kesin olarak çıkmak ordan sonrasında muhtemelen yeniden yapılanmaya gidilecek

      1
      5
  5. Daha volkan şen düşünülüyor volkan gelebilir kulübsüz fakat serdar Aziz çok zor gündemine aldı dediler profiline baktım azcık daha sonra rizespora imza atabilir miş ama bu yanlış hala para derdinde insan Bursaspor için oynar yuvasına geri gelir destek olur

    6
    18
    1. @Bursam yorumuna yanıt olarak

      Serdar Aziz 8 Taş’a gidiyo be ya. Ne Rizesi? Hele Bırsa’ya gelcek falan diyenler var ya? Yok, Sercan Yıldırım’ın kurduğu Bursa Uludağspor’a gelicek a*k !

      9
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu