Bursaspor’da forma lansmanı için yeni tarih!

Bursaspor’un daha önce 16 Temmuz’da yapılacağını açıkladığı yeni sezon forma lansmanının birkaç gün sonraya ertelendiği öğrenildi.

Bursasporlu taraftarlar yeni sezon formalarının tanıtılıp bir an önce satışa sunulmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Bu yıldan itibaren Puma ve Korayspor ile işbirliği içerisinde olacak Bursaspor’un, yeni sezon formalarının lansman tarihi 16 Temmuz olarak açıklanmıştı ancak bu tarihin 22 Temmuz tarihine sarkabileceği öğrenildi.

Ayrıca, çiçeği burnunda teknik direktör Pablo Batalla’nın, yeşil beyazlı taraftarları Özlüce’deki ilk idmana davet etmesi üzerine Bursaspor Kulübü, antrenmanın yoğun katılımla gerçekleşmesi için 22 Temmuz günü saat 19:00’da başlatacak.


BU FORMA TASARIMLARI BİR HARİKA!

Bursasporluyuz.org ekip üyelerinden Emre Arslan 2 grup halinde, birbirinden güzel 10 adet Bursaspor forması tasarlayıp, taraftarlarımızın beğenisine sundu.

Aşağıda yer alan anketlere katılmayı unutmayınız. 🐊

En fazla 2 seçeneğe oy verebilirsiniz.

Hangi formayı daha çok beğendiniz?

  • 1 (45%, 900 Oy)
  • 2 (19%, 373 Oy)
  • 3 (16%, 330 Oy)
  • 5 (14%, 288 Oy)
  • 4 (6%, 119 Oy)

Toplam oy veren: 1.442

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

En fazla 2 seçeneğe oy verebilirsiniz.

Hangi formayı daha çok beğendiniz?

  • 1 (29%, 556 Oy)
  • 5 (26%, 502 Oy)
  • 3 (19%, 367 Oy)
  • 4 (13%, 242 Oy)
  • 2 (12%, 232 Oy)

Toplam oy veren: 1.336

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. artık klasikleşen ve bakıldıgında Bursaspor yeşili denilebilecek KOYU YEŞİL olan tarzda bir forma gerekli diye düşünüyorum. Şampiyonluk senesinde ki celtic tipi yatay cizgili forma, Şampiyonlar liginde oynadıgımız Ajax tipi forma bunlara bir örnek. lütfen alakasız renklereden uzaklaşıp salt olalım.

    42
    1
    1. @münferit yorumuna yanıt olarak

      Emeğe saygımız var arkadaşımıza teşekkür ederiz. Yalnız hep aynı stil formalar satışı zorlaştırır. Biliyorsunuz gurbetçiler her sene alıyor ve ailecek alıyor. Bayan ve çocukları cezbetmeli. Mavi renk mutlaka olmalı ve çini olur deniz olur birşeyleri yansıtmalı. Siyah oldu mu yeşil de eklenince Kocaeli, Sakarya, Denizli etkisi yapıyor. Siyah olmamalı. Mavi takım Türkiye’de az. Düz yeşil mutlaka olmalı. Baliç zamanı, Necid zamanı gibi çimen yeşili olmalı. Ajax ve Celtic’i değişmeli kullanmalıyız, 1 yıl biri 1 yıl biri yoksa her yıl bıktırıyor. Son olarak çubuklu formayı biraz açık yeşil koyu yeşil çalışmalıyız. 2010 gibi, Bursaspor Basketbol gibi, yoksa yeşil beyaz çubuklu amatör takım havası veriyor, ,, .

    2. @münferit yorumuna yanıt olarak

      Emeğinize sağlık ama bence (Mesut, Ersel, Haluk,Vahit, Sinanlı)70 lerdeki gibi çubuklu bir forma muhakkak olmalı diye düşünüyorum.

    3. @münferit yorumuna yanıt olarak

      Formaların renk tonu pumanin renk paletinden onun dışında farklı renkte forma tasarlamamın sebebi alternatif bir formada olması ondan siyah ve mavi rengini tercih ettim

      10
      1
      1. @Emre Arslan yorumuna yanıt olarak

        kardeşim öncelikle emeğine sağlık, belli ki ince düşünüp güzel bir çaba sarf etmişsin. burada söylediklerim senin tasarımlarından bağımsız, her yıl farklı bir yeşil ve belirsiz modellerle ilerlediğimiz forma kültürümüzün eksikliğine değinmek istedim. emeğine saygısızlık gibi bir düşüncem ya da haddim yok.

    1. @Alman Timsah yorumuna yanıt olarak

      Abartma! 2014-2017 Arsenal formaları, 2009-2011 Barça formaları 2012-2015 Real formaları senelere göğüs geren formalar. Yapan yapıyor biz niye yapamıyoruz. Bu sezon Erzurum’un formalarına bak. Güzel forma satar kendinizi kandırmayın.

  2. Şöyle V YAKA DÜZ YEŞİL YAKA VE KOLLAR BEYAZ ŞERİTLİ HARİKA BİR TASARIM OLMAZMI M.UNUDET KIRMIZ V YAKA BİZDE YEŞİL V YAKA HARİKA OLURDU

  3. Bursaspor’un 1963’ten beri en çok giydiği, klasik forması kalın çubuklu formadır. Kurumsal kimlik açısından bu forma her sezon 1. formamız olmak zorundadır. 2-3 değişebilir.

    7
    3
  4. Taraftara Özgü Tek Renk Olarak Tüm İç Ve Dış Sahada Renk Uyumu Açısından Olması Daha Güzel Olur

  5. Hiç biri.. Bu formalar. Son 10 yılımızı hatırlatıyor.. Bakın dünya takımları neler yapıyor hep aynı desen hep aynı renk.. Hiç biri satmaz Dürüst olun.. Heyecan veren renkli formalar olsun.

    3
    1
  6. Beyaz polo yaka tshrt almıştım. Kuması kesili o kadar kalitesiz ki ertesi gün iade ettim umarım ki formalar kaliteli kumaştan olur.

    1
    1
  7. 4 numaranın Göktürk motifleri güzel Türklüğü vurgulamak istemissin biraz daha belirgin olsa daha güzel olur

  8. Göktürk Kitabesi olan forma çok güzel. Mersin İdmanyurdu, Erzurumspor ve Antalyaspor’un yaptığı gibi Bursamıza da bu şekilde bizi temsil eden daha da güzel formalar yapılabilir.

    1. @Cihan yorumuna yanıt olarak

      2.gruptaki siyah ve yeşil formada
      Yeşil olanda Mersin İdmanyurdunda olduğu gibi 24 oğuz boyu sembolü var ama tabi sadece ilham alındı bu nedenle tasarımsal olarak bı benzerlik yok
      Siyah formada ise Göktürk alfabesi ile Bursaspor yazmakta

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu