Bursaspor’da yeni Divan Başkanı Gökhan Tuzlacıoğlu

Bursaspor’un yeni Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Gökhan Tuzlacıoğlu oldu.

Bursaspor Kulübü tarafından Divan Başkanlık Kurulu Başkanı olarak kongrede seçilen Gökhan Tuzlacıoğlu‘na tebrik mesajında “Bugün gerçekleşen Olağan Seçimli Divan Genel Kurulu toplantısında başkan seçilen sayın Gökhan Tuzlacıoğlu’nu tebrik ediyor, kendisi ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Divan başkanlığını artık ihtiyar heyeti başkanlığı olarak görüyorum. Kulübe hiçbir etkisi olmayan bunca zaman yapılan yanlışlara müdahale etmeyen bir heyet.

    9
    1
  2. Yeni Başkan Gökhan Tuzlacıoğlu adamdır. Gerçek Bursaspor sevdalısıdır. Düne kadar da üyelik sicil kurulu başkanı olarak görev yapıyordu. Çift kulüplü olup da üyelik başvurusu yapan sahtekarların hepsini ayıklıyor ve kulübe üye yapmıyordu. Kongrede Levent denen adamın iki katından fazla oy aldı. Diğer aday sahtekar Ali Ademoğlu’nun topladığı oyların ise tam 4 katı o aldı. Rakiplerini dümdüz etti.

    4
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu