Bursaspor’un topbaşı tarihi ve kamp yeri belli oldu

Bursaspor Teknik Direktörü Batalla, yeni sezonun ilk idmanını 22 Temmuz’da yapacaklarını açıkladı…

Bursaspor’un yeni sezon hazırlıklarının başlama tarihi belli oldu.

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla, 22 Temmuz’da Özlüce’de topbaşı yapacaklarını belirterek, “1-15 Ağustos tarihleri de Afyon’da kamp yapmayı planlıyoruz” dedi.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular Bursaspor sevgisi bu günlerde belli olur yüreğinde büyük Bursaspor sevgisi olan bu yıl kombine alır almalıdır da hani kent dinamiklerini vedahi bir çok şeyi eleştiriyoruz ya ilk önce kendimize bakıcağız 4 milyonu aşkın nüfusu olan bir kent de şu an 20-25 bin kombine satılmalıydı ki maç günü ile birlikte 30 binin üzerinde olalım sonra lütfen kimse maç biletleri 100tl olunca ya uf puf 3.lig de bu olur mu diye şikayet etmesin amigo selim dahil Sn tirbün abileri lütfen sponsorsuz kombinelerinizi görelim

    37
    3
  2. Koskoca Uludag dururken arizona çölü gibi afyon, ısparta davraz tarzı yerlerde kamp yapmak tam da bize özel bir durum.

    31
    14
    1. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Hatta üzerine para kazanırsın 🙂
      Tüm takımlar topuk yaylasında
      Kış turizmine aç, beşiktaşlısından, karşıyakalısına para kazan

    2. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyorum. Antalya’nın az üstünde bir konumda bulunan Afyon, yazın çöl gibi sıcak. Niye Erzurum’a falan değil de bu Afyona giderler hiç anlamam.

      5
      12
      1. @Fiko yorumuna yanıt olarak

        Biraz dikkatli olsaydın havadaki nem oranına bakardın Afyonda nem oranı çok düşük ayrıca erzurum burdan kaç kilometre uzaklık ta uçakla gitmeye kalksan uçağa vereceğin para afyondaki kamp parasını gececek yönetim bursaspor parasını ekonomik harcamaya çalışıyor diye düşünüyorum

        13
        2
    3. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Ufuk kardeşim çok güzel yazmışsın bende Uludağ da kamp yapılmasını isterim 15 gün önce uludağa gittim hangi otelin antreman sahası var diye merakımdan özellikle sordum burada bir takım kamp yapabilirmi saha varmı diye aldığım yanıt bilmiyoruz 2 adet vardı oralarınıda parseledilier dediler hava güzel oksijen bol arabanı park edecek yer bulamıyorsun kamp yapmak çadır kurmak gibi bir şey değil antreman yapılması gerekiyor . Fiyatları yazmama bile gerek yok Afyondaki otel fiyatlarının 5 katı sokağa atacak veya onu bunu zengin edecek paramız yok aman kusur kalsın afyonda iyidir

      6
      3
      1. @Afyon Isparta yorumuna yanıt olarak

        Yaw bırak allahaşkına. Neresi güzide? Ben bu her iki şehire de gittim. Şehir mi, şehir işte. Hepsi o kadar. Ama, ikisini toplasan güzel Bursa’ma ilçe diye bağlamazsın.

        9
        1
        1. @Ömer yorumuna yanıt olarak

          Her taṣin altindan cikan CAVIT CAGLARİ göremedik.SÖNMEZ AS TV YI göremedik tv leriyle eleṣtirmesini yapiyorlar bir de destek görelim bu ṣahislar dan

  3. olumsuz yorum yapan arkadaşların afyondan bir haber oldukları çok açık. Gerekse nemli olmayan terletmeyen havası olsun gerek kaplıcaları olsun (yorgunluğu observe etme açısından) kamp için çok ideal. Özellikle antreman sahaları ve rakip bulma açısından merkezi bir noktada. geçen senelerde afyon kamplarına katılmış birisi olarak iyi seçim diyebilirim.

    5
    3
  4. Altyapıdan çıkan Tayfun Bebek ile görüşülüyor diye bir söylenti dolaşıyor. Umarım gerçektir, ne varsa Vakifkoy’ün çocuklarında var .

    2
    6

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu