Bursaspor iki ayrılığı resmen duyurdu

Bursaspor Kulübü altyapısından yetişen iki oyuncusunun takımdan ayrıldığını açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulübün açıklaması şöyle;

Altyapımızdan yetişip A Takımımıza önemli katkılar sağlayan Berat Altındiş ve Çağatay Yılmaz’a, bugüne kadar kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni takımlarında başarılar dileriz.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @MRT1675 yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor diye birşey kalmadı tek tek ruhunu oluşturanlar yok oldu artık tanınmayacak bir hale geldi tamam bunlar zayıf genç çocuklar ile fazla birşey yapamadı ama hepsini yollayıp Wagner gibi paralı askerler ruhsuz takım ile ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum, ve bu 2 milyar TL borç ne oldu AA sadece 3 milyon hibe etti ona olan 700 milyon borç ne olacak iki gün sonra Teksas küfürler yağdırıp başkan kaçarsa ne olacak? FIFA daki dosyalar ödendimi yoksa ötelendimi? Battala kaç sene imza attı? diğer Anlaşmalarda pamuk ipliği gibi geri gönderilen Karacabey’li futbolcular gibimi? Ne kadar yardım toplandı ve bu para nerelere gitti? İki gün sonra borç 3 milyar TL hikayesi duymayacağız demi Yıldırımspor da elden gitti FK yolu iyice kapandı!

      6
      25
  1. merkezden takim olsun diyoruz adam gitmis yildirimsporu satmis mustafa kemal paşa spor yapmis ulan su is adamlari varya su is adamları kullanmayin kardesim biz m sehrin isimlerini o zaman farkli takimlar kurun

    10
    3
  2. Hiç bir işe yaramayanlar gitsin gitmeleri çokda iyi oldu, futbolcu olmadan daha dün ki çocuk vücudunun her yerine dövme yaptırmış sen çık ilk önce futbolunu oyna, sizin gibi topculara bel bağlayanlara ne diyeyim artık..kapı orda yürüyün çıkın gidin

  3. 18-20 likler gidiyor.
    30-35 likler geliyor.
    belki kısa vade de böylesi bir zorunluluk ama,
    umarım ve dilerim,
    yeni başkan,
    yeni teknik adam,
    yeni sportif direktörümüzün uzun vade li de bir planları vardır.
    şayet yoksa işte o zaman kesinlikle yandı gülüm keten helva.
    yani,
    süper lige hangi vitesle çıktıysak, yine oralardan buralara aynı vites ve hızla inmek kaçınılmaz.
    malum,
    taşıma suyla değirmen dönmüyor. son 10-15 sene de kulüp ve camia olarak bunu öğrendiğimizi düşünüyorum.
    maalesef,
    taraftar olarak elimiz mahkum.
    çatlak ses çıkarmadan. köstek olmadan, olur-olmaz herşeye burnumuzu sokmadan bekleyeceğiz, göreceğiz.

    5
    12

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu