Bursaspor’da bir ayrılık daha!

Bursaspor’un altyapısından yetişen ve bu sezon sözleşmesi sona eren Berat Altındiş Bursa Nilüfer FK ile anlaştı.

Bursaspor’un altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon 31 maçta 3 gol atan Berat Altındiş, Bursa ekiplerinden Bursa Nilüfer FK ile anlaştı.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Demir yorumuna yanıt olarak

      Ordan direk Nilüfer Organize Sanayi’ye geçer zaten. Kendini tanıtırsa, ve abi ben eski Bursasporlu Berat Altındiş’im derse, elbet bi fabrikada iş bulur. Tekstilde devereci veya masuracı olarak işe başlasa, fabrika içindeki penaltıları da kaçırmazsa kısa zamanda vardiya şefi olur.

      28
      5
  1. Gerçekten de bu habere sevinmeyecek Bursasporlu tanımıyorum yetenek fakiri futbolcu olduğuna dahi inanması zor bir isim mecburiyetten tahammül ettik senelerce

    46
    5
  2. Bravo Badalla çok yerinde kararlar veriyorsun.
    Geçmiş yıllarda bizlere saç baş yolduran bizi kanser eden hiçbir yeteneksizi bırakma takımda. Yol ver gitsin.

    42
    2
  3. Ya biz nasıl futbolcu olamamisiz böyle bir adam yıllardır futboldan para kazanıyor yani Kubilay kanatsizkus leşti ya bu leş bile değil düşünün 31 maçta 3 gol geçen senelere bakin adamın utanıp futbolu bırakması lazım ama ilginç.

    19
    2
    1. @Erkan yorumuna yanıt olarak

      Kubilay sezonda 10 gol atıyordu şimdi tekrar soruyorum Kubilay çöp mü? Şuan tüm sovdugumuz oyunculara muhtacız

      2
      6
  4. Yani bu arkadaşın hala futboldan para kazanması garip. Bunun 10 katı yetenekli olup amatörde oynayan bir sürü futbolcu biliyoruz. Ne koşuyor, ne mücadele ediyor, ne gol vuruşu yapabiliyor, ne penaltı atabiliyor. Eeee nasıl santrafor bu?

    16
    2
  5. Şanssız çocuklar.
    İki senedir koca şehrin yükünü omuzlarına yükledik.
    Taşıyın dedik fakat olmadı.
    Kalanlar da gidenler de bu kentin değerleri.
    İyi ya da kötü hepsi bir şeyler yapmaya çalıştılar.
    Gidenlere vefasızlık olmaz.
    Hayırlı olsun.

    12
    11
  6. Sevgili Bursasporlular hoca ve yönetim uygun görmüş bizlerde karara saygı duymak düşer evet yetenekli bir oyuncu değil di lakin Bursaspor forması giydi yolu açık olsun demek en güzeli

    12
    4
  7. ben şahsen taraftarımız adına bu çocuktan özür diliyorum çocuğun kaçırdığı goller normal goller değil taraftardan yediği küfürler bitirdi bu çocuğu. tamam eyw yetenekli zaten değil ama yorumlara bakıyorum hala nefret kusuluyor .

    11
    13
  8. kendini gram geliştirmedi. profesyonel bir oyuncunun bu kadar gol vuruşlarının kötü olması, golü koklayamaması alt liglerde dahi silik oynaması çok düşündürücü ve acınası. antrenmanların sonrasında çalışır yine geliştiririm gol vuruşlarımı para kazandığım bir meslekse bu! yırtıcılık yok bitiricilik yok yok oğlu yok. nilüfer belediye bile çok valla.

    4
    1
  9. Geç kalınmış çok doğru karar bu liglerde dolanıp durur..iki. Senede ne verdiği ortada…fiyasko

    2
    1
  10. ben batallanın altyapı oyuncularına ekstra pozitif yaklaşabileceğinden şüpheliydim fakat bu kararla çok mutlu oldum.
    demek ki pablo gayet rasyonel düşünüyor ve maçları izlemiş.

    berata gelirsek karaktersizlik görmedim ama yeteneksizlik gördüm.kendini düzeltmezse son iyi kulübü nilüfer olur.
    karaktersiz olmayan futbolcunun yolu açık olsun.

  11. Bu büyük bir saçmalık. Hocaya sormadan böyle bir transfer neden yapılır? Ayrıca bu çocuklara yazık değil mi ne hayallerle ne heveslerle getirilip hoca istemiyor deniyor. Kesinlikle yakışıksız en azından kiralanabilirdiler. Fiziksel olarak iyi iki oyuncu.

    21

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu