Bursaspor’un 2 transferi iptal edildi!

Bursaspor’un kadrosuna kattığı iki oyuncunun transferi Pablo Martin Batalla’nın istediği üzerine iptal edildi.

Bursaspor’un geçen hafta kadrosuna kattığı Karacabey Belediyesporlu 2 futbolcunun transferinden vazgeçildiği bildirildi.

Yönetimin, genç kontenjanından 2004 doğumlu sağ bek Yusuf Ziya Gümüş ve 2002 doğumlu 6 numara Berke Özgün’ün transferlerini, yapılan görüşmeler sonucunda iptal ettiği ifade edildi.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Batalla Reis duruma el attı sonunda
    Yapilan transferleri bir daha çek edip
    Onay veriyor, hocanın onayı olmayan
    Hiçbir transfer zaten resmiyet kazanmamalı

    48
    3
  2. Şimdiye kadar yapılan transferler eğer batallaya danışılmadıysa zaten yanlış ama eğer batalla fikrini değiştirdiyse ona diyecek bir şey yok.Batalla’nın bizdeki yeri bambaşka vardır bir bildiği der geçeriz

    30
    5
    1. @Greenwhite yorumuna yanıt olarak

      Evet şimdiye kadar yapılan transferler Battala’ya danışılmadı. Batalla bu yüzden görevi kabul etmeyince yönetimin maçası bayaa bi sıkıştı. Batalla’yı elden kaçırma durumunda taraftarın öfkesi ve tepkisinden accayip tırsıyan yönetim hemen geri vites yaptı ve bundan sonra al sat istediğini yap. İstediği adamı al, istediğini alma diye Batalla’yı kandırıp imzayı attırdı. Bakalım şimdi noolcak? Kimin gücü kime yetecek.

      6
      31
  3. Yusuf ziya gümüşü iki sene sonra süper ligde görürsünüz kaç kere izlendide Batalla efendi istememiş yazık vallahi yazık. kaçan balık büyük olur misali olmuş yazık

    23
    66
  4. 2. zeki celik vakası yusuf ziya gümüş ile yüklenecek bu yorumu ss alabilirsiniz. yapılan transferlerin hepsi nokta ve bursasporu menajer kucağına bırakılmadan yapılan transferledi. batalla biraz ego yapmış anlaşılan transferleri begenmek istiyorsa gelicekti 3 hafta evvelinden kimse Bursaspor’dan büyük değil bu batalla da olsa yanlışa yanlış demek lazım yusuf ziya gönderme kararı net yanlış.

    17
    10
  5. Bu büyük bir saçmalık. Hocaya sormadan böyle bir transfer neden yapılır? Ayrıca bu çocuklara yazık değil mi ne hayallerle ne heveslerle getirilip hoca istemiyor deniyor. Kesinlikle yakışıksız en azından kiralanabilirdiler. Fiziksel olarak iyi iki oyuncu.

    15
    3
    1. @i am vengance yorumuna yanıt olarak

      abi kontenjan olayi var daha iyi bir transfer durumu varsa bu durum gayet dogal biz takimimiza odaklanalim bekliyelim hemen elestiri yapmayin

      8
      2
  6. sonuçta bu oyuncularla çalışmak isteyip istememe kararı hocanındır. eğer hoca oyuncuları tanıyor, potansiyellerini yetersiz görüp veto ettiyse zaten problem yok. oyunculardan biri u19 kadrosunda yer almışlığı var ama tabii ki ölçü değil. stoper libero bölgelerine eğer daha iyi oyuncular düşünüyorsa kendi getirtsin. almışken istemiyorsa vasat oyuncular olabilirler. tabii ki zeki çelik gibi bir hata yapılması da olasıdır. ancak batalla futbolcudan anlar diye düşünüyorum. ertuğrul sağlam ve hikmet karaman zeki çelikin yüzüne bakmamıştı.

    3
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu