Çağatay Yılmaz’ın yeni takımı belli oldu

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon en önemli isimlerinden olan Çağatay Yılmaz ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Gelen haberlere göre Bursaspor, Çağatay Yılmaz’ın transferi için Esenler Erokspor ile anlaşmaya vardı.

Olay Medya Bursaspor Muhabiri Emre Kurtbay‘ın haberine göre Çağatay Yılmaz yeni takımına katılmak için Bolu’ya gidiyor. Bursaspor, Çağatay’dan önemli bir bonservis bedeli elde edecek.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      30 Haziran 2026’ya kadar Bursaspor ile kontratı var ancak Bursaspor satarsa başka kulübe veya kontratını fesih ederse ayrılabilir yani yazar ve gazetesi başka birşey biliyorsa amenna ama bu yazar ve gazeteleri boyuna balon haber yaptı ve tek bir tane transferi bilemediler yine menejeri ile transfer komisyon oyunu olabilir 🤣

      20
      3
      1. @Merkür yorumuna yanıt olarak

        Bu körlere hakaret taşıyan deyimlerden bir türlü 2024 kendini geliştirmemiş insanlardan kurtulamadık! Okursan ben haberin balon haber olabileceğini yazıyorum sen ise kendine çiğ köfte ısmarlıyorsun!

        7
        3
  1. Futbolunu tartışabiliriz belki ama kesinlikle vefalı bir kardeşimiz hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı. Kadrodısı bırakıldığında bile küsmedi dönüp mücadelesini verdi. Allah yolunu açık etsin.

    33
    3
  2. Kötü oldu.Bu sezon hücum organizasyonlarında çok faydası olurdu ama kendisi gazoz olmayı tercih etti.Umarım iyi bir miktar kazandırır.

    25
    2
  3. yolun bahtın açık olsun amed maçındakini mücadelenide burak yılmaza verdiğin ayarıda afyon maçında karşı karşıya ezdiğin topuda unutmayacağız verdiğin ve vermediğin emekler için teşekkürler kardeşim allah ayağına taş değdirmesin

    17
    3
  4. Ulan Çağatay, gol mol atıyon diye ben de seni zeki bi adam falan zannediyodum. Hiç kafan çalışmıyomuş. Lan o’lum Bursaspor bırakılıp Esenler Eokspor’a gidilir mi lan? Orası neresi? Esenler dediğin mahalle, İstanbul otogarının bulunduğu o Allah’ın ittirettiğ kuş uçmaz kervan geçmez bi yer. Oranın takımında oynasan noolur, oynamasan nolur? Hiç utanmıycan mı, sana hangi takımda oynuyon diye sorduklarında Erokspor diye cevap vermeye? Erok ne lan diye her seferinde yeni sorularla karşılaşacaksın. Oysa ki, Bursa’da yaşar ve oynarken sana hangi takımda oynadığını soran bir Tanzanya’lı bile, Bursaspor cevabını aldığında karşında ceketini ilklerdi. Bursaspor’un şu anda hangi ligde oynadığının bi önemi yok. 2-3 sene sonra zaten gene gerçek yerimizde oluruz. Sıkıntı yok. Bursaspor büyüktür ve sonsuza kadar da büyük kalacaktır. Ama sen, Erokspor’dan anca Nazilli Belediye’ye falan gidersen, Arda’nın Real Madrit’e transferi kadar büyük bi transfer yapmış olursun. Hadi yolun açık olsun kardeşş.

    13
    3
  5. Hayırlı olsun
    Yolun açık olsun
    Tabi haber doğru ise
    10 milyon tl + sonraki
    Satışından %20 pay alınmalı

    6
    1
  6. Haber doğruysa gitmesi açıkçası kötü olmuş alt yağımızdan yetişen inci geleceği parlak kendini geliştirmeye devam ederse

    4
    12
  7. zaman zaman skor katkılarıyla maçlar aldırdı bursaspora. çok kötü bir takımın öne çıkan iki üç oyuncusunundan başıydı belki de. ancak gördüğü gereksiz kırmızı kartlarla da takımı uzun süre yalnız bıraktı hem de kritik maçların olduğu bir dönemde. her şeye rağmen teşekkür edip uğurlanmalı. zaten tahta açık olduğundan iyi bonservis getiriyorsa üst ligler kapar zaten. tutamazsın da.

    1
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu