Bursaspor’dan bir golcü transferi daha

Bursaspor Kulübü, santrafor Mücahit Can Akçay ile anlaştıklarını açıkladı.

26 yaşındaki forvet oyuncusu Mücahit Can Akçaygeçtiğimiz sezon Ankara Demirspor ve Iğdır FKformaları ile toplamda 20 gol kaydetti.

Bursaspor Kulübü‘nden yapılan açıklama şu şekilde:

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @YY 1963 yorumuna yanıt olarak

      Birde Çağatay var oda 12 gol attı geçen sezon tabiki kalırsa takımda Eren Güler’de yeniden kendine gelirse 4 forvet ligin tozunu atarlar

      29
      5
  1. Hey masallah guzel ve yerinde bir kadro kuruldu gibi.
    Yolun sonu hayır yolun sonu super denen lig olur insallah.

    53
    3
  2. Hayırlı olsun , prime dônemini yaşayan bir golcü getirdik. Şampiyon olursak 2. Ligde de oynayabilecek bir oyuncu. Hep hücuma ve stopere transfer yaptık . Orta alınan 3 oyuncudan 2 tanesi 10 numara pozisyonunda görünüyor . Bu oyncular 8 numarada 2 yönlü oynayabilirler mi onu merak ediyorum .

    24
    1
    1. @Yesilbeyaz yorumuna yanıt olarak

      Güzel kardeşim bu ligde bu adamlar zaten çilek gibi bir şey.Kimi istiyorsunuz ben anlamış değilim.Aldığımız adamların üstü zaten süper lig ve tff 1.ligde oynayan adamlar onlara da Bursaspor’un gereksiz yere verecek parası yok.

      1. @greeny yorumuna yanıt olarak

        Kim lan o çilek transfer isteyen?😂😅 Yazık, yavrum özenmiş Cincon’a Fenev’e falan yaa. Lan o’lum burası ptt 3’üncü lig. (Gerçek anlamda Tff 4’üncü lig) Bu saatte neyin çileği?. Bu ligde sen önce bi vişneyi falan bul da, çileği mileği ilerde düşünürsün.

        8
        1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu