Batalla mesaiye başladı

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla

Bursaspor Kulübü‘nün paylaşımı şöyle;

Başkanımız Enes Çelik, yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Pablo Martin Batalla ve Gençlik Geliştirme Programı Sorumlumuz Mesut Ünal, Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizdeki antrenman maçını izlediler.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular Saygı Sevgi başarının en önemli iki anahtarı birbirimize saygı yöneticilerimize saygı hoca ve futbolcularımıza sevgi bakın oynadığımız lig 3. Lig bizler tarihimizde hep güçlükleri yenerek onlar ile mücadele ederek büyüdük şimdi ise lig seviyesi teknik taktik seviye lig de bulunan takımların camia olarak seviyesine bakıldığında ayrıca kadro Alt yapısı tesisi stadyumu yani aklınıza ne gelirse bu lig in herşeyi ile en i biziz onun için bu lig de herkes bize karşı farklı bakıcak kimisi gücümüze saygı duyacak ama bizi zorlayıp başarı elde etmek isteyecek farklı duygu ve düşünceler ile karşımıza çıkacaklar onları aşiağılıyarak değil gücümüzle ağırlığımız ile sindirelim tirbünden küfürlü tezahurat değil geçmişimizi geleceğimizi büyüklüğümüzü lanse edecek beste ve sözler ile yani takımın başarısı kadar bizim de yeni den güçlü dönüşümüzü haber verelim kin nefret ile değil saygı duyularak sevgi oluşturularak ilk Afyon kaçına gitmiştim Afyon a bir aile Bursaspor takım otobüsünün önünde fotoğraf çekiyor neden saygı duyuyor gücümüze sempati duyuyor lakin karşıdan bir güruh kendini Bursaspor lu sanan zavallı ağza alınmayacak saçma sapan küfürler ediyor şimdi neden buralardayız anlıyor musunuz suç sadece RA RB EK AA EA MM RG nin değil suç BTSO yada BBŞB nin değil lütfen yanlışları bir daha yapmayalım taraftarın önceliği tirbünde sevgiyle çoşkuyla takımını desteklemek tir amigolardan tirbün liderlerinden almış oldukları kombinelerin kart sliplerini adlarına kombineleri yayınlamalarını istiyorum öyle sponsor yönetici iş insanı bulup taraftarlık çıkarcılık yapmasın kimse gazeteciler hadi buyurun Store ye thıshort ler sizleri bekliyor

    14
    3
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      @eski teksas, bursasporun bu halde olmasının tek sorumlusu taraftar. Taraftarda eski yönetimlere sallıyorlar. Kurumsal bir yapı falan hikaye, bir ileri 5 geri devam.

      6
      2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu