Bursaspor’un yeni sezon PUMA ürünleri satışta!

Bursaspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından yeni sezon ürünlerinin Bursastore üzerinden satışta olduğunu duyurdu.

Kulübün paylaşımı şöyle;

Yeni sezon Puma ürünlerimiz Bursastore mağazalarımızda satışta!

Online satın almak için: bursastore.com/yeni-urunler

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Siyah ve beyaz olanlar güzel. Ayrıca tamamen pamuklu,o da iyi…O yaka T-shirt , yaz sıcağında giyebileceğimiz kolsuz olanlar ve daha çok renk çeşidi ile forma harici günlük giyebileceğimiz böyle ürünleri daha çok görmek istiyoruz. Her yaz hepimiz en az 10-15 T-shirt alıyoruz..3,5 ini Bursastore’dan alsak onbinler eder. Yeni yönetimimiz şu ana kadar iyi gidiyor, teşekkür ediyoruz.. Formalarımızı da sabırsızlıkla bekliyoruz…Tekrar merhaba Türkiye , BİZ geliyoruz…

    16
    3
      1. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

        70 lik Rakı 950 TL..Senede kaç tane içiyosun…Klavye delikanlılığını bırak..Yöneticilere küfretmeyi biliyorsun..en azından bir tane al..arkadaşlarına hava atarsın…Bir kere de marka giy..armamız yeter..

        5
        3
        1. @bonustimsah yorumuna yanıt olarak

          Ne alkol ne sigara kullanıyorum. Bu nasıl bir yorum. Yılda 10-15 kim alır? Yorum abartı. Geçen sene aldıklarını yırtıyor musun 1 yılda. Yorumun neresinde klavye delikanlılığı var? Puma marka mı? Alsam zaten antraman ürünü alırım. Ayrıca yöneticilere küfür etmem ben. Taraftara ederim. Başta Texas gelir. Bursalı Bursalı diye başka takımı tutan üst düzey yöneticileri ve para babalarını küstürdüler. Sonuç bu.

          5
          1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu