Kombineler hakkında tüm soruların cevapları!

Bursaspor’da taraftarların heyecanla beklediği kombine biletleri satışa çıkıyor. Merak edilen tüm soruların cevaplarını ise sizler için derledik.

Kombine bilet fiyatları ne kadar?

Kuzey/Güney Kale Arkaları: 1125 TL

Doğu Alt/Üst Tribünü (Maraton): 2150 TL

Batı Alt/Üst Tribünü (VIP): 7000 TL

Kombineler saat kaçta satışa çıkacak?

Kombine bilet satışları bugün saat 16:00 itibariyle satışa sunulacak.

Kombinemi nasıl alabilirim?

26 Haziran 2024 itibariyle www.passo.com.tr adresinden yoksa önce üyelik oluşturulması gerekmektedir. Üye girişi yapıldıktan sonra ‘BURSASPOR’ araması yaparak, tribün ve koltuk seçiminin akabinde ödemenin gerçekleştirilmesiyle birlikte dijital kombine biletiniz, profilinize kaydedilmiş olacaktır.

Ayrıca 03 Temmuz 2024 tarihinden itibaren stadyum ana bilet gişelerinden kombine satışı yapılacaktır.

Kombine alırken Passolig yenileme ücreti ödeyecek miyim?

Hayır. Yenileme ücreti ödeme gerekliliği bulunmamakta. Yalnızca bilet tutarı ödenerek kombine satın alınabilecek.

Passo.com.tr’ye üye olmadan kombine alabilir miyim?

Hayır. Üyelik gerekiyor. 

Passolig kartımı kaybettim, nasıl maça gireceğim?

Maça girişlerde Passolig Kart mecburiyeti bulunmuyor. Aşağıya indirme linkini bıraktığımız Passo Mobil Uygulaması sayesinde, her maça özel olarak üretilen dijital (PDF) bilet üzerindeki QR kodu turnikeye okutarak müsabakaya giriş yapabilirsiniz.

Passo Mobil Uygulamasındaki ‘Maça Gir’ butonu aktif mi?

Passo Mobil Uygulama ile müsabakaya yalnızca biletlerim bölümündeki PDF bilet ile giriş yapılabilir. Passo Mobil Uygulamadaki “Maça Gir” butonu 2024-2025 futbol sezonu müsabakalarımızda aktif olmayacaktır.

Bir kişi birden fazla kombine bilet alabilir mi?

Evet. Bir kişi birden fazla kombine bilet satın alabilecek.

Kombine alımında ödeme kolaylığı sağlanacak mı?

Vade farkıyla birlikte belirli kredi kartlarına 3-6 taksit seçeneği mevcut olacak.

 

Passo Mobil Uygulama – Android

Passo Mobil Uygulama – iOS


Bu sorular dışında aklınızdaki diğer soruları yorumlar kısmında belirtmeniz durumunda hem ekip arkadaşlarımız hem de diğer taraftarlarımız yardımcı olacaklardır.

Haydi Bursaspor ailesi, sıra bizde!

50 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @kiraz yorumuna yanıt olarak

        merhaba ben kombine aldım ama passo kartımın süresi doldu QR kodla ya da passo sayfasına girince maça gire basınca maça girebilirmiyim

        Yönetici Notu : Passo kartınızın süresini uzatmanıza gerek yok. “Maça Gir” seçeneğini kullanamıyoruz. Uygulamada HESABIM > BİLETLERİM > ETKİNLİK BİLETLERİM > KOMBİNELERİM adımlarını izleyerek kombinenize ulaşabilirsiniz.

    1. @Kelesliii yorumuna yanıt olarak

      artık fiyatlar kesinleşti, satışlar başladı. yani macun tüpten çıktı eski halini alması mümkün değil. şayet, ülke ekonomisi ve camia gerçekleri göz önüne alınıp,
      kuzey-güney tribün kombinesi büyükler 500 lira, çocuk ve kadın 250 lira.
      doğu tribün kombinesi büyükler 1000 lira, çocuk ve kadın 500 lira olsaydı.
      a- satılan kombine sayısı en az 3 kat daha fazla olur.
      b- stadın başta isim hakkı olmak üzere oranın diğer bütün ticari alanları en az 3 kat daha değerinde ve çabuk pazarlanır.
      c- bir dördüncü lig takımı maçlarını 40 bin kişiye oynar. ülke ve dünyanın gündemine girer. marka değerimiz tavan yapardı.
      artık geçmiş olsun. İnşallah ben yanılır, kararı alanlar haklı çıkar.
      NOT: sitenin yayına başladığı andan itibaren buraya yorum atıyorum. hep inandıklarımı ve bildiklerimi yazıyorum. 3 fazla beğeni için 30 takla atanlardan hiç olmadım. bugün saat 16 00 dan sonra da doğu alttan kombinemi alacağım. teksasa tahammül edebilirsem ve sağlığım el verirse hep tribünde olacağım…

      11
      30
      1. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        bir de sırf fazla kombine satılsın diye kurum ve kuruluşlara toplu kombine satışı olmasın. günün sonunda o kombineler bir şekilde yanlış insanlara gidiyor.
        kendine ”ben Bursasporluyum” diyen rakam küçük bile olsa özel ve ayrıcalıklı olmanın bedelini ödesin.
        yani. tribünlerde gerçek Bursasporlular olsun.

        10
        3
      2. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        40 kişi 0-0 giden maçta 90 dakika küfür etmesinden iyidir. Bu taraftar kulübe kestiği para cezalarını ödesin önce. Forma alınmaz maça gidilmez. Neymiş pahalıymış. Küfür etmek ucuz ama.

        11
        3
      3. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        Şuan 3 kişilik bir aile kayhanda pideli köfte, tatlı meşrubat yemeği yese adisyon 1500₺ gelir.Siz 500,1000₺ ye 1 sene maç izlemekten bahsediyorsunuz.Şu zor günler de bile avanta,beleş kombine pesindesiniz.Hiç yakışmıyor renkdaşim.Fiyatlar gayet uygun.Hee promosyon olacaksa belediye çıkıp,maç günleri kombineyi gösteren vatandaşa metro ücretsiz diyebilir.Trafikte olmaz.

        22
        5
    1. @Şenol yorumuna yanıt olarak

      Batalla gelmiyor diye kombineleri neden iptal edelim ki ? Batalla’ya sevgimiz saygimiz hep baki fakat su da bir gercek ki bu takim artik 3. Ligde ve tahta acik olsa bile alabilecegin adamlar belli. Isin ozu su ki Batalla’nin alt liglerde nasil bi futbolcu portfoyu olabilir de gelen adamlari begenmeyecek. Kaldi ki gelen oyuncularin hepsi belli kalitede ve bu lig icin gayet yeterli. Boyle bi olumlu havada Batalla’nin gelmemesi sadece kendi kariyerine zarar verir. Biz yine kombinemizi alir, takimimizi destekleriz.

      10
      1
  1. 3 tane kombine aldık hesaptan kesildi ama şuan passoda gözükmüyor gözükmesi gerekiyormu yoksa PDF anlikmi gelecek

      1. @Glauber yorumuna yanıt olarak

        Benzer durum uygulamada bende de var. ama tarayıcı üzerinden passo sitesine girin etkinlikler kombine kısmında kombineler gözüküyor. Zamanla uygulamaya da gelecektir

  2. 2 kombine aldım birini sezonluk olarak arkadaşıma devretmek üzere. Fakat sezonluk devir gözükmüyor. Bu durumda ne yapabiliriz.

    Sezonluk devir olmazsa maç başına devir sayısı varsa boşuna para ödemiş olacağız.

    1. @Yusuf u yorumuna yanıt olarak

      Aynı şekilde tek seferde 3 kombine aldık bizde devir seçeneği yok ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

  3. Peki sadece BURSASPOR logolu passolig kartlara mı satış olacak yoksa tüm passolig kartlara satış olacak mı?

    1. @Yalçın Erdinç yorumuna yanıt olarak

      İyi günler hanım ve 2 çocukla geleceğim.Kuzey 111 bloktan alacağım oturma planında görüş açısı iyi koltuk sıralaması hangisi bilgisi olan var mı.Bir de tek üyelikten iki bilet mi almalıyım yoksa ayrı ayrı üyelikten yanyana mı

  4. Hiç passolig kartı bulunmayan biri uygulama üzerinden kombine alabilir mi? İllaki yeni passolig kart çıkartmak zorunlu mu?

    1. @Furkan yorumuna yanıt olarak

      Passolig kart mecburiyeti yok. Bu sorunun cevabı yukarıda mevcut. Passo.com.tr adresinden üyelik oluşturarak kombinenizi alabilirsiniz. Uygulamadan telefonunuzu turnikeye okutup kart mecburiyeti olmadan müsabakaya giriş yapabilirsiniz.

      4
      1
      1. @Samet Barut yorumuna yanıt olarak

        Yeni passolige üye olan passolig kart başvurusu yapmadan maça gir kısmı aktif olmuyor.Eşime aldım üyeliği yoktu üyelik oluşturdum kombine aldım.Maça gir kısmında passolig kart bağla yada başvur kısmı ekrana geliyor.

    1. @Behlül yorumuna yanıt olarak

      7 yaşa kadar ücretsiz. Ancak kuzey kale arkası tribününde yeni kurulan Aile Tribünü’nde bir yetişkin ile 14 yaşa kadar bir çocuk tek bir kombine bilet ile giriş yapabilecek.

      3
      1
  5. Passo sitesi üzerinden online olarak kombine alırsak 8 temmuzda fiziki olarak gişelerden teslim alabilecek miyiz kartı? fiziki kart almak için ne yapmak lazım?

        1. @reduceonly yorumuna yanıt olarak

          Evet. Bizim dün aldığımız bilgilendirme fiziki kart üretiminin yapılmayacağı yönündeydi fakat bir güncelleme olmuş. 8 Temmuz’da yalnızca gişeye başvuru yapılması halinde fiziki kart verileceği söylendi.

  6. Arkadaşlar ben bir trabzonsporluyum ama bursada vede stadın karşısında oturdum için bursaspor pasoligim var taki bursaspor ikinci lige düşmeden öncesine kadar fırsatım oldunda giderdim desteklemeye yaklaşık 3,4 yıldır gitmiyorum maçlarına pasolig aktifmidir güncellemekmi gerekiyor gişelerden

  7. Merhabalar ben kategori 1 den 3 adet bilet aldim ancak passoligimde yanlizca 1 tanesi gözüküyor bununla alakali bir bilgisi olan varmidir?

  8. Hadiyin Beyler rekor bekliyorum..

    Bursaspor’umuzun Batalla sayesinde yeniden başarılara coşalım eski günlere coşalım!!

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu