Bursaspor transfer bombalarını patlatıyor

Bursaspor’un iki yeni oyuncuyla prensip anlaşmasında bulunduğu öğrenildi.

AltLigler özel haberine göre Bursaspor, Erzincanspor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Çınar Tarhan ve iki sezondur Vanspor formasını terleten 27 yaşındaki stoper Furkan Sakı ile prensip anlaşmasına vardı.

Kaynak
X - Alt Ligler

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu kulübü göz göre göre küme düşüren alt yapıyı artık kapının önüne koymanın zamanı geldi,kimse duygusal davranmasın geçen sezon bizi kanser eden onlar değilmi kulüp bulsalar arkasına bakmadan kaçarlar kaçıyorlarda hiç acımıcaksın bunlara kulübe kim hizmet veriyorsa yola onlarla devam edeceksin o bizim çocuğumuz bu bizim çocuğumuz deyip bunları popohlamayalım şimdi gidip amatörlerde oynasınlar..

    149
    16
    1. @OSMANLI-16 yorumuna yanıt olarak

      Ne oldu ne değiştide bu taraftar bağırmıyor muydu vakıfköyden gençlerle oynayalım küme düşelim diye bu çatırtı liglerde bu gençlerle oynarsan hem takımı hem gençleri kaybederiz.Sen neredeyse u17 gençlerle mücadele ediyorsun rakipler hepsi kaşar.Bence iyi bile mücadele ettiler

      10
      2
      1. @Kapo yorumuna yanıt olarak

        VAKIFKÖYDEN Yetişenlerle oynuyorduk,
        ne zaman emin adanur geldi
        borçlar katlandı
        vakıfköyden yetişenleri de gönderdi
        hem bursasporu hem vakıfköyü tabuta koydu..

    2. @OSMANLI-16 yorumuna yanıt olarak

      Şu yorumu beğenen camiamızın pek akıllı taraftarına gerçekten akıl fikir diliyorum. Bu kulübü altyapı mi küme düşürdü kardeşim siz emin misiniz bundan? Yoksa hem kulubü düşürmenin hem de altyapıdaki yıldız oyuncu eksikliğinin sebebi de yine beceriksiz yönetimler olmasın?

      Altyapı var altyapı var iyi yonetirsen orası da iyi olur, madem bizi altyapı düşürdü Emin Adanur’un senesinde de mi altyapı düşürdü o sene 25 tane transfer yaptık o ne olacak.

      Transfer yapılmasın diyen yok ancak sizin bu gözünün önündeki dahi göremeyen, altyapi oyuncusu çöptür muamelesi yapan zihniyetiniz bugün A milli takımın as sağ beki Zeki çelik’in bile 1 maçta dahi A takım forması verilmeden gönderilmesini sağladı, onun yerine de 28 yaşında futbolu bırakan Boban Jovici transfer ettiler dünya parayla. Biraz akıl fikir ya lütfen!

      19
      12
  2. Çınar konusunda bir anlaşma olmadığını oyuncu instagram hesabından paylaştı. Fakat adı geçen 2 oyuncu da bu ligde rahat oynayabilecek kapasitede oyuncular.

    25
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu