Kombinelerde tarih netleşiyor

Çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetiminin 15 veya 16 Temmuz’da kombineleri satışa çıkarmayı planladığı öğrenildi.

Arka arkaya yaptığı isabetli hamlelerle Bursasporlu taraftarların yüzünü güldüren Enes Çelik yönetiminin kombineleri hangi tarihte çıkaracağı merak ediliyor.

Yeşil beyazlı taraftarların heyecanla beklediği yeni kombineler için 15 ve 16 Temmuz tarihleri konuşulurken, yönetim kurulunun bu konuyla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Fiyatlar konusunda titiz davranan yeşil beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde kombine fiyatlarını açıklaması beklenirken yeşil beyazlı taraftarların kombinelere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu arada Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal da, Puma tarafından hazırlanacak yeni sezon formalarının 16 Temmuz’da satışa çıkarılacağını duyurmuştu.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. minimum 20 bin kombine yapıp o stadyumu dolduralım. İmkanı olan çevresindeki ilkokul liseli gençlere kombine alsın o ateşi onlarada yakalım. Tam Bursaspor sevgisini artırmalık sezon…

    48
    1
  2. Yeni sezona 2 ay gibi bir süre var
    Kombine+forma 16 temmuz tarihinde
    Çıkartılması gayet güzel olur
    2’si için de lansman yapılabilir
    30 bin kombine+50 bin forma hedeflenmeli

    17
    1
  3. fiyata onu buna şuna bakmadan takıma destek olunmalı kendime ve babama kombine alacağım inşallah bir de forma Bursaspor sana değer

    12
    1
  4. Bursaspor kombine alacağım işten yoğunluktan gidemediğini olur ama yinede ne olursa olsun herzaman gibi destek

  5. COK MERAK EDİYORUM
    ACABA BURALARDA ATİP TUTANLARİN NEKADARİ KOMBİNE ALACAK
    BAKALİM
    BURSASPOR TARAFTARİ BENİ YANİLTACAKMİ
    İNS.OYLE OLUR DİYELİM

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu