Savunmaya “1,90”lık Stoper!..

Bursaspor yönetimi, Şanlıurfaspor'dan ayrılan deneyimli stoperi renklerine bağlamak üzere.

Transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Bursaspor, bu kez kadrosuna bir stoper katıyor…

Yeşil-beyazlı yönetimin, Şanlıurfasporlu stoper Mehmet Yiğit‘le büyük ölçüde prensip anlaşmasına vardığı bildirdi.

Detayların halledilmesinin ardından sözleşmenin imzalanmasının an meselesi olduğu ifade edildi.

ŞANLIURFASPOR’A VEDA ETTİ

33 yaşındaki savunmacının, 2 sezon oynadığı Şanlıurfaspor’da sözleşmesi sona erdi. Güneydoğu ekibine bugün sosyal medyasından bir “veda mesajı” yayınlayan Yiğit’in bonservisi elinde bulunuyor.

1,90’LIK STOPER GELİYOR

1,90 boyundaki deneyimli stoper, kariyerine Ş.Urfa’da başladıktan sonra Gaziantepspor, Hatayspor, Karşıyaka, Elazığspor, Ankaraspor, Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor’da oynadı.
Mehmet Yiğit, son 2 sezonda Ş.Urfa’da toplam 56 maçta forma giydi.

Kaynak
BursadaBugün

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Ertan yorumuna yanıt olarak

      Vallaha mı ya? Bu stoper Van Dayk gibi falan mı mesela? Adamınresmine bakıyorum, İlahiyat fakültesinden yeni mezun olmuş veinşatı bitmekte olan yeni camilere atamasını bekleyen din görevlisi genç imam kardeşlerimize benziyor. Bu çocuk rakip santıraforları iman gücüyle marke ederse top geçer adam geçmez. İşalllah bizim o kazma sitoper Ertuğrul’dan falan 10 gömlek iyidir.

      4
      19
  1. Bu sezon kadro yapılanması bakımından zorluk yaşamayacağız.
    Emeği geçenlere, sözünü tutanlara sonsuz teşekkürler.

    62
    1
    1. @Erol yorumuna yanıt olarak

      abi alinacak ismi soyliyim sana gokhan erdol gecen sene yıldırimspordaydi hakikatem golcunoyuncu keske anlasilip alinsa

      5
      3
      1. @Uludağ'lı yorumuna yanıt olarak

        Vaay bee. Transferlere bak. Eskiden Glasgow Rangers’tan Kenny Miller’ı falan alıyoduk, şimdi Yıldırımspor’dan Gökhan Erdöl hee? Püüüüü.. Allahım sen aklıma mukayyet ol

        3
        13
  2. Süperligde aramızın iyi olduğu kulüplerden kadrolarında ki süre bulamayan fiziksel kapasitesi yüksek topçular bize maaşlarının bir kısmı mevcut takımının ödemesi şartıyla kiralanabilir. Böylece bize de bir desteği olur bu takımların.

    43
    2
  3. En önemli bölgeler kaleci ve golcü çünkü takım yıllardır atani ve tutanı olmadan oynuyor düşünün golcununuz berat eren kalecinin deniz adam altiparmaktan vuruyor kaleci stattan alıyor içeri ilginç

    17
    2
    1. @onurs yorumuna yanıt olarak

      Mesele cidden ligin üzerinde bir kadro kurulması değil. 1.Ligden düştüğümüz sene kadromuz çok iyiydi ve o oyuncular bireysel olarak bazı süperlig takımlarında bile rahat oynardı. Ama takım olmak mesele.. Dileriz ki takım olarak oynanır mücadele edilir ve bu lanet yerden ait olduğumuz yere çıkarız.

      17
      1
  4. Berk Yıldız da sol kanat için ismi geçenler diye duydum iş yapar da gelirmi yada alinirmi gorecez bakalım

    7
    1
  5. Biz seviniyoruz transferlere falan ama bence çok dikkatli transfer yapılmalı bir kere ağzımız yandı arkadaş bizi zaten o saçma sapan alal acele yapılan transferler bu duruma getirdi o yüzden hem hoca hem klüp başkan lütfen sakin kontrollü ince eleyip sık dokuyun

    6
    2
  6. Volkan Şen Harun Tekin bu adamları alın bu adamların ölüsü bile iş yapar bizde özellikle volkanla temasa geçilmeli hücum oyuncusu hırslı

    4
    20
    1. @NAMİK ALASKAROV yorumuna yanıt olarak

      Aynen survivordan yeni dönen sercan yıldırım da düşünülmeli. Survivorda iyi antrenman yaptı formdadır. Savunmaya da ömer erdoğanı aldık mı tadından yenmez.

      13
      5
      1. @... yorumuna yanıt olarak

        Ne zannediyon? Başak geçtiğin o Sercan Yıldırım’ı şuu an şu haliyle takıma koy. İdmansız midmansız senin o koca dötlü santıraforun Berat Gümüşdiş’ten 10 gömlek daha iyi santırafor oynamazsa diksinler. Ya da yine başşak geçtiğin o Ömer Erdağan, bugünkü halilye senin genç sitoperin Ertuğrul’dan veya Furkan Emre Ünver’den 5 gömlek daha iyi oynamazsa ben bişey bilmiyom. Hadii, Yiyyosa girelim iddaya.

        2
        4
  7. Mert Er Estik, bulun bu adamı alın. 10 senedir 2.lig ve 1.ligde oynuyor. 34 yaşlarında fafalan.hem bursalı hem de deneyimli. Hayır diyeceğini hiç sanmıyorum.
    Bulun piyasadaki bursalı oyuncuları alın.

    1
    3
  8. O kadar yardım toplandı etik olan kesinlikle her yapılan anlaşmanın şeffaf bi şekilde rakamları ile paylaşılması anlaşmalar yaşlı oyuncularda 2 yıl üzeri olmamalı

    1
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu