Yiğitali Bayrak: Bursaspor çok büyük bir camia!

Birçok takımın teklifine rağmen yeşil beyazlı takımı tercih eden ve 2 yıllık anlaşmaya varılan yetenekli futbolcu, “Bursaspor çok büyük bir camia. Bulunduğu lig büyüklüğünden bir şey kaybettirmez” dedi.

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra takviyelere başlayan ve bombaları bir bir patlatan Bursaspor’da Ahmet İlhan Özek’in ardından ikinci transfer olan Yiğitali Bayrak, kendisine gelen tekliflere rağmen gönlünün hep Bursaspor’da olduğunu söyledi.

Yeşil beyazlı takımın grubunda yer alan Karşıyaka’nın da yakından ilgilendiği ve kadrosunda görmek istediği 28 yaşındaki orta saha oyuncusu tercihini Bursaspor’dan yana kullandı.

TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE…

OLAY Spor’a özel açıklamalarda bulunan ve yeşil beyazlı taraftarlarla birlikte şampiyonluk sevini yaşamak istediğini kaydeden Yiğitali, “Bana gelen farklı teklifler de vardı ancak benim gönlüm hep Bursaspor’dan yanaydı. Bursaspor çok büyük bir camia. Bulunduğu lig büyüklüğünden bir şey kaybettirmez. Umarım taraftarlarımızla birlikte sonu şampiyonlukla bitecek bir sezon yaşar ve Bursaspor’u hak ettiği yere taşırız” ifadelerini kullandı.

YUVANA HOŞ GELDİN

Yiğitali Bayrak ile son görüşmeyi yapmak için Kocaeli’ye giden Futbol Şube Sorumlusu Coşkun Yavuz, anlaşma sonrası Yiğitali ile birlikte paylaştığı fotoğrafa “Yuvaya Hoşgeldin Yiğit Ali Bayrak” notunu düştü.

Yoluyla
Emre KURTBAY
Kaynak
Olay

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @MRT1675 yorumuna yanıt olarak

      Senij gibi kamil değil yonetim. Bu tar adamlar ancak tff 1 lige kadar götürür çünkü. Daha otesi olmaz o yüzden 2 yıllık imzaliyorlar.

      3
      2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu