Bursaspor’dan bir transfer daha!

Bursaspor ikinci transferini gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlı Kulüp Yiğit Ali Bayrak’ı renklerine kattığını açıkladı.

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Ahmet İlhan Özek’ten sonra bir transfer daha yaptı.

YİĞİTALİ ALP RESMEN AÇIKLANDI
Enes Çelik yönetimi, Kastamonuspor’la sözleşmesi biten Yiğitali Bayrak’ı transfer ettiğini açıkladı.
Yeşil beyazlı kulübün açıklaması şöyle:
“Kulübümüz, profesyonel futbolcu Yiğitali Bayrak ile prensip anlaşmasına varmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

BONSERVİSİ ELİNDEYDİ
Son 1,5 sezonu 2. Lig’de mücadele veren Kastamonuspor’da geçiren Bayrak yeşil beyazlı renklere bağlandı.
28 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğitali Bayrak, 8-10 numara pozisyonlarında oynuyor.

YÖNETİCİ YAVUZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Bu arada Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Coşkun Yavuz, Yiğitali ile birlikte çektirdiği fotoğrafını, “Yuvana hoş geldin Yiğitali Bayrak” diyerek paylaştı.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @mneyz yorumuna yanıt olarak

      Emirhan da olursa çok iyi olacak. Bir de stopere Süheyl Çetin ‘i bekliyorum, o da Bursa’nın öz evladı ve Pendikspor ile 1,ligde şampiyonluk yaşadı, şimdi Sarıyer’de, haydi başkan tabi ki en iyisini siz bilirsiniz, Allah yardımcınız olsun.

      75
      5
  1. Sevgili Bursasporlular
    Transfer başlayınca hali ile heyecanlıyız herşey çok güzel olsun istiyoruz herkes birlikte yardım etsin destek olsun istiyoruz peki sen ben biz sevdamızın yanındamıyız kimse senden benden yüz bin milyon yardım yapmamızı beklemiyor hadi yarın sende yanındayız kampanyasına 100 TL ile katıl ama katıl hani iş insanları milyon veriyor ise sende 100tl ver valiliğin TL hesabı her gün yayınlanıyor İban fan gönderelim biz de armanın yanında olduğumuzu kendimiz bilelim bugün 100tl de milyon kadar değerli

    15
    3
  2. Orta sahaya emre pehlivanı alalım hem 2010da şampiyon kadrodaydı hem bu ligi biliyor hemde geçen sene nilüferde batallanın en güvendiği oyuncuydu. Batmanda ve afyondada şampiyonluk yaşamış.kazanma alışkanlığı olan topçu dibimizde duruyorken başka maceralar aramak lazım

    15
    24
  3. oyuncuyu youtube videolarından biraz inceledim her ne kadar yeterli sayıda video olmasa da. teknik bir oyuncu duran toplara çok net vuruşları var. kocaelinde de oynamış. gerçekten yetenekli. yıllardır çoluk çocukla ezildik rüsva olduk böyle oyuncular gelmeye başladı rüya gibi. aman arkadaşlar bakın bu 3. lig 4. seviyede bir lig oyuncuları eleştirmesi kolay da buna göre değerlendirin. 2. ligden geldi bu arkadaş yani bir üst ligden ayrıca 1. lig tecrübesi de var. 3. ligin üzerinde kadro kurduğumuz aşikar. kasapların kol gezdiği bir lig buralar. 3. lig, 2. lig hep böyle. süper lig zamanlarından kalma şamil kazma muhabbetine girmeyin yanılırsınız. bu ligde şamil messi gibi kalır.

    8
    2
  4. Mehmet Özdıraz var bursa çıkışlı şuan küçükcekmece sinopspor da bize lazım olan orta saha oyuncusu daha önce duzcesporda idi

    8
    24
  5. Transfer kelimesini unuttuk kaç senedir!hep kolpa haberlerle hayal kırıklıkları yaşadık şimdi tahta açıldığına göre artık içimiz rahat,çoklu transfere gerek yok ahmet ilhan özek ve yiğit ali den sonra al enver cenk şahini de koy gençleri koşsunlar 3 lig için ideal kadro

    4
    4
  6. İzmitin ve Kocaelisporun öz evladı. 3. Lig için çok fazla. Ama tff 1.ligde de yapamadı. Kendine baksa yeteneği ile her sene 1.ligde şampiyon olabilecek takımların kadrosunda oynar. Hatta son vuruş fizik ve kondisyon yönünden her sene üstüne koymuş olsaydı süper lig gediklisi bir futbolcu olurdu.

    Ailevi yönden Psikolojik olarak çok verimli zamanlar geçirmedi. Bu da onun bal liginden 1.lige tırmanan kariyer masalında yerinde saymasına hatta düşüşe geçmesine neden oldu. Ama üstesinden geldi. Geçen sezon 1.ligin kapısından dönen Kastamonunun kaptanlarındandı.

    İnanılmaz temiz bir ayağı var. Muhtemelen bu sene çok asist yada asistin asistini izleyeceksiniz ondan. Arda güler varyantlı bir oyuncu. Derince belediye de iken bizi yeni stadda perişan ettikleri maçta herkes ayakta alkislamisti. Sonra zaten Kocaeli macerası tekrar başladı.
    Guclenip kendine bakarsa bursa yolculuğunu en az tff 1.lige kadar taşır. Umarım bursanın uykudan uyanışına da çare olur ve yılanı deliğinden çıkarır. Aslında kendisinin de böyle bir hikayeye ihtiyacı var. Kocaeli de yarı da kaldı. Daha doğrusu kariyerinin en kötü zamanına denk geldi. Şansı da yaver gitmedi. İnşallah bursa da başarılı olur.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu