Bursaspor’da formaların satış tarihi açıklandı!

Bursaspor’da yeni sezon formalarının çıkış tarihi belli oldu.

Bursaspor Kulübü Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal, 16 Temmuz günü hem yeni formaların lansmanının yapılacağını hem de Bursastore mağazaları ve online satışın başlayacağını açıkladı.

Bu sezon ayrıca özel bir forma tasarlandığını duyuran Topal, özel formanın lansmandan kısa bir süre sonra satışa çıkacağını söyledi.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Allah rızası için artık şu vücuda yapışan bir şey çıkarmayın kurbanınız olayım insanların çoğu M-L ama ürünü giyecek miyiz yoksa üstümüzde çekmek ile mi uğraşacağız bıkkkınlık vermeye başladı. Lütfen bu yazımı paylaşın

    93
    2
  2. inş eski günlerdeki gibi güzel formalar olur ; ama öncelikli hedef çok satılması olduğu içinde fiyatı ona göre olmalıdır .

    40
    3
    1. @mneyz yorumuna yanıt olarak

      Güzel forma olursa satılır. Bir geçen sezonun formasını aldım. Önden önceki sene boş geçtik. Bir çubuklu alıyoruz. Inter ya da Arsenal tarzı forma olsa deplasman forması sade de olur iki tane alırım. Taraftara bıraksalar daha samimi olur hem de daha güzel işler ortaya çıkar.

      11
      2
  3. Bizler ŞAMPİYON BURSASPOR
    Taraftarıyız.
    Formamızı alırız, atkımızı takarız, stada gider koltukları doldururuz.
    Yüreğimiz göğsümüze sığmaz,
    Alkışlarız durmadan ellerimiz kızarana kadar.
    Tüm Dünya’ya haykırırız.
    YEŞİL BEYAZ ŞAMPİYON BURSASPOR.
    Çifte bayram oldu.
    Çok mutluyuz.
    Emeği geçenlere, sözünde duranlara sonsuz teşekkürler.

    17
    1
  4. Puma ile değilde klüp olarak tasarlansa yada taraftarlardan muhakkak bu konulara ilgisi olup yardımcı olacak çıkacaktır güzel bir tasarım formayı klüp yaptırsa ve tüm gelir klübe kalsa daha mantıklı değil mi?

    15
    5
  5. Biseydi begenın arkadaş ya kimi modeli begenmez kimi deseni kimi bilmem neyını arma olan sey gzldır takmayın bu kadar herkesı memnun edemezsın

    11
    2
  6. Her işin erbabı ile çalışmak hem kişinin hem de kurumların menfaatinedir.
    Tekstil şehrinde modacı,stilist ve kumaşın doğru seçimini yapacak,üretilen pazarlamada mahir insanlarla çalışılması aklın ve BURSASPORUMUZUN ali menfaatlerinin gereğidir.
    Bursaspor taarftarı elbette kulübü için fedakarlığı seve seve yapıyor ve yapacaktır da.Ancak bu taraftarın aldığı ürünüde severek,keyifle ve maksimum verimlilik alarak giymesinde ne mahzur olsun.
    Düzgün ürün yapılsın eşe-dosta da hediye edecek malımız olsa kötü olmaz değilmi.

    1
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu