Bursaspor başladığını duyurdu

Bursaspor Kulübü resmi medya hesaplarından yeni kampanyanın başladığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulübün açıklaması şöyle;

Saygıdeğer Bursalılar,

Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın öncülüğünde. Sayın Bakanımız Mustafa Varank, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey, BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay ve şehrimizin milletvekilleri, belediye başkanlarımızın himayelerinde, BURSASPORUMUZ için, #Yanındayım Kampanyamız resmen başlamıştır.

Not: Kampanyamıza katılanların isimleri her akşam saat 18.00‘de kulübümüz resmi internet sitesinden kamuoyu ile paylaşılacaktır. yanindayimbursaspor.org.tr

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ufak büyük demeden herkes bütçesi oranında katkıda bulunmalı. Bu takım bizim. Şimdi tam destek zamanı

    27
    4
  2. BU YÖNETİM BENCE KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ UMARIM BU YÖNETİMİN KIYMETİNİ BİLİRİZ VE YÖNETİMDE VERDİGİ SÖZLERİ TUTAR VE KOSKOCA ULU ÇINAR HAKETDİGİ YERE GELİR AMA BİZLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR BU KENDİNİ AMİGO SANA SELİM EFENDİ VE AVARELERİNİ YANİ KISACASI CORBACILARI AYİKLAMAMİZ LAZIM VE SONKEZ BAĞIRA BAĞIRA HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK BURSASPOR DİYORUM

    22
    3
  3. Duyuru yapılır yapılmaz
    Kampanyaya katılımımızı sağladık
    Tüm Bursali ve Bursasporlu
    Kardeşlerimizi bekliyoruz
    Haydi herkesin kesesine bereket
    Kim ne verecekse kendisine
    100 misliyle geri dönsün

    13
    2
  4. Yardımda bulunabilecek herkesi ve her kesimi az ya da çok demeden Bursaspor’a destek olmaya davet ediyoruz.
    Bu girdaptan elbirliğiyle kurtulacağız.
    Cendereden çıkacağız.
    Zor dönemleri beraberce atlatacağız.
    Ücretini ödeyerek maçlara geleceğiz.
    Store’dan forma atkı vs. alacağız.
    İmkanı olan nakden yardım edecek.
    Tek ses koro halinde ŞAMPİYON BURSASPOR nidaları yükselecek.
    Biliyorum şimdi hayal fakat gelecekte olacak.

    BURSASPOR A. Ş. 🐊

    11
  5. Yeni Yine Bir Kampanya 🤷🏻‍♂️ Derler Ya Ev Aynı Değişen Şu An İçin Anahtar Kilidi Evin Çatısı Çökmüş Hala Akıyor Camlar Hala Kırık Sular Akmıyor Elektrikler Çalışmıyor Ve Bütün Akrabalar Komşulardan Yine Para Rica Ediliyor Evin Onarımı İçin! 200 Milyon TL vardı hani ne oldu? Neden direk kampanya hesabına bu para konmuyor? Konsunki her keze güven gelsin konmazsa inandırıcılığı bu kampanyanın olmaz o kadar basit!

    8
    69
    1. @Merkür yorumuna yanıt olarak

      ULA N İNSANLAR
      SON BİR UMUTLA BİRŞEYLER YAPMAYA CALİSİYORLAR
      BİKEREDE POZİTİF OLUN BAKİN ENES 10 MİLYON BAGİS YAPMIŞ
      BAĞIŞ YAPACAKSAN YAP
      KOMBİNE ALACAKSAN AL
      YOK BEN BURDAN SALLARİM DERSEN
      DEFOL BURADAN GİT BAŞKA KAPİYA
      BUKADAR MUCADELE EDEN ADAMLARA YOL AC
      BENMİ
      EMEKLİYİM
      AMA
      MARATON ALT KOMBİNESİ ALACAĞIM
      500 TL.DE KAMPANYAYA YATIRACAGİM
      BU YASİMDA BUNU SİZİN İCİN YAPACAGİM
      CUNKU
      BURSASPORSUZ BURSANİN KİMSEYE FAYDASİ YOK
      HERKES GS.Lİ FB.Lİ OLANDA
      HERKES AMA HERKES KAYBEDİYOR
      BUNU AKLİNİZDAN CİKARMAYİN

      16
      3
    2. @Merkür yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor’un parasına el koymak isteyenler sırada bekliyor. Para kasaya girdiği an ellerini uzatacaklar. Sende o ellerin trolu olabilirsin mesela.

      18
      2
    3. @Merkür yorumuna yanıt olarak

      Aq malı seni okuma yazman yok mu, kampanya bugün itibariyle başladı ve her akşam saat 18.00 de katilimcilar duyurulacak
      Deniyor, saatin kaç senin boş yapma, yalla burdan istanbul semt takimlarina

      20
      3
    4. @Merkür yorumuna yanıt olarak

      Merkür gezegeni komple sana girsin istiyorum biliyor musun? Taraftarın bu kesimi ölsün istiyorum. GENEL KURUL DAHA DÜN BİTTİ!!!

      23
      1
      1. @TG. yorumuna yanıt olarak

        O zaman, Jupiter’le Uranüs de sana girsin. Satürn’ü önermiyorum, çünkü etrafında kocaman halkası var. Alamazsın. Boşuna zorlama. Ama yine de belli olmaz.

        4
        2
    5. @Merkür yorumuna yanıt olarak

      İnsanlar hayırlı olsun demeyi unutmuşlar. Telefonuna koyacak kontörü olmayanlar ne çok biliyor herşeyi boş tenekeler. İyiler kazanır!

      28
      3
  6. burada kampanya başlatıp güvenilecek tek kişi sayın bursa valisi geriye kalanların yağmur tanesi kadar faydası olmaz şimdi bu yazdığıma eksi yapacak arkadaşlar biraz geriye dönüp baksınlar ondan yapacakları eksi ve yorumların başımın üstünde yeri var taraftarın bunlardan daha çok faydası olur iyi günler…

    3
    42
    1. @bursasporlu yorumuna yanıt olarak

      Boş yapma bilader destek ver, taraftardan medet umup borcu kapatacagimiza inaniyorsan 100 yilda geçse bizim forma+kombine dahi pahali diyen taraftar bu kampanyaya destek olmaz

      10
      1
      1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

        Şu Birader kelimesini “Bilader” diye yazan çakma delikanlılara ifrit oluyom ***. Bilader’miş. Pöhh. Dilini eşşek arısı soksun lan ***.

  7. Ee? Hani nooldu Faruk Çelik’in oğlu Bursaspor’u kurtarmaya geliyodu? Daha meraba derken millete gene kampanyayı dayayıp iban numarası veriyolar amk. Aynı Tayyip Bey mantığı. Hatay’da, Maraş’ta Antep’te deprem olmuş, evler yerle bir olmuş, enkazın altında 50 bin ölü var, 3 gün boyunca ortada gözükmedikleri gibi sonra koskoca devlet, millete iban gönderip yardım istiyo, kendisi de depremzedelere Kızılay’dan parayla çadır satıyo. Bunlarınki de o hesap. 200 milyon bağışlayacağız falan diye rüzgar yaptılar ama, pamuk eller cebe diyorlar. Oo hoo. Tamam anladık. Bu yönetim de cacık.

    2
    33
    1. @Yalan mı? yorumuna yanıt olarak

      Sen ne zeki bir birey olmuşsun bilader ki
      Daha 200 milyon tl denen meblagin ne oldugunu idrak edemiyosun, ayrica bu kulübün 1.5 milyar tl borcu var adam 13 yillik borcu tek başina neden kapatsin milletin yedigini bi tek bunlar mi temizlicek, boş konuşcagina aç telefonunu gir banka hesabina yaz ibani at 3-5 tl biseyler de boş yapmaya yüzün olsun en azindan bi bitmediniz aq herşeye muhalefet güruhu

      12
      2
    2. @Yalan mı? yorumuna yanıt olarak

      Dayı ne boş yaptın adam yönetim haricinde 10 milyon daha koyup start verdi kampanyaya ve adam en başından 200 milyon hibe ediyoruz ama bu para yetmeyecek kampanya yapacağız dedi sizin gibi tataftarın ben bi baltaya yararınız yok köstek oluyorsunuz bizi bu hale siz getirdiniz gelene sövdünüz gidene sövdünüz Allah belanızı versin

      19
      1
      1. @GebeRin yorumuna yanıt olarak

        Babasının hayrı için mi koyuyo 200 milyonu. Şey pardon, evet babasının hayrı için koyuyo. Özlüce tesislerine Çelik İnşaat tarafından yeni bir Down Town yapılacak, ve konan 200 milyon TL, en az 200 milyon dolar cinsinden geri alınacak. (Projenin imar izinlerini çıkaracak olan Gizli ortak Mustafa Bozbey’in payı hariç).

        2
        4
        1. @Doğrucu yorumuna yanıt olarak

          Ne kadar garip bir taraftarımız var hayret ! Ben şimdi anlıyorum bizim bazı zenginlerin niçin Bursaspor a sahip çıkmadığını…Birisi birşey yapmak istese hemen acaba ne çıkarı var mantığı,bu nasıl akıl tutulması ya da düşmanlık.Madem be kadar eminseniz siz on bin lira verin,on bin dolar alın..bırakın bu saçma işleri,sizinkisi çamur at izi kalsın..
          Bursaspor u sevmiyorsunuz belli de bari çamur atmayın,çamur olmayın…

          1
          2
  8. Ben bir Beşiktaş’lı olarak 16 TL yardımda bulundum Bursaspor’a. Umarım birgün bize tekrar rakip olacak seviyeye gelir takımınız

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu