Şampiyonluk potasına girelim cebimden kaliteli transfer yaparım

Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney'in bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Başkan Ali Ay, Divan’da, devre arasında bırakın transfer yapmayı, “Ne zaman olur bilmiyorum ama futbolcu satmamız lazım” diyerek mali tabloyu işaret etmişti…

Aynı Ali Ay’a, Adana’ya giderken uçakta Erkan Sağlık, Konyaspor maçını da hesaba katarak şu soruyu yöneltmişti; “Bursaspor, kalan 4 karşılaşmadan 12 puan çıkarıp, şampiyonluk potasına girerse ne yaparsın.”

Bize şunu söyledi; “Eğer 4 maçı kazanalım, şampiyonluk potasına girelim, devre arasında cebimden ödeyip kaliteli transfer yaparım.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Para nerede, nereden bulunacak, butun bursa binmis baskanin sirtina transfer bekliyor, yazik bursaya, baskan bursada belki ilk 100de degildir zenginlikte

      78
      4
  1. çok eleştirdim seni eleştirilerden de haklıydık. mali yönden hep arkandayız. ama futbol ve futbolcudan anlamıyordun. o kadar çöp doldurdun takıma. ama bu sene paul le gueni getirerek en büyük işi yaptın. seni destekliyoruz. ilk önce şu çöpleri temizle. ve paul le guenin isteği ve direktifi doğrultusunda transfer yap. paul le guen futbolcu seçsin. herkes hata yapar geçen sene çok hata yaptın. ama asla bursaspor sevdandan ve mali tablo için yaptıklarından nankörlük etmeyiz. ve en önemlisi yardımcıların ihanetinden kurtulabildin. ben sana güveniyorum bursasporu mali yönden düze çıkartacaksın. ama yalvarırım futbol ve futbolcu işine karışma. herkes herşeyden anlayacak diye bir kaide yok. bak az daha gyanı milyon eurolara getirecektin paul le guen engel olmasaydı. şimdi kayseride tatil yapıyor gyan. yalvarırım futbolu da futbolcu işinide paul le le guene bırak..

    109
    6
  2. Kim ne derse desin bu adamın kralı ciddi manada kulüpe para veren tarihte ilk ve tek başkandır kendisi bu yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.sportif başarıyla beraber güzel günler bizim olur inşallah.

    57
    5
  3. FENER MAÇINDA HAYKIRALIM BÜYÜK BAŞKAN DİYE ARTIK HAK ETTİ. BAŞKAN LEGUEN EL ELE HEP BERABER TRİBÜNE OOO .

    55
    7
  4. Başkan iyi niyetinden şüphem yok şu takıma devre arasında 3 tane adam al (kaliteli) şampiyonluğa oynarız taraftar hic bir deplasmanda takımı yanlız bırakmıyor evinde 20000 altına düşmüyor başarı gelirse hem seyircimız artar hem gelirin artar

    51
    3
  5. Başkan madem bu fedakarlığı yapıyor kulüp için biz de taraftar olarak üzerimize düşeni yapıp, Cuma akşamı stadı dolduralım, biletlere hücum edelim, storeden ürün alıp ürün bırakmayalım, çorba da bizim de tuzumuz olsun değil mi renkdaşlar

    47
    5
  6. Cebinden para verme, vermemeye çalış. 2-3 topçu alınması gerekiyor hatta daha fazla ama ucuz yollu bulmaya bak pahalı alınan tüm topçular elimizde patladı. Çok para ile transfer yapılacağına ucuz alıp alt yapıya yada finansa yardım et. Madem cebinden para vermek istiyorsun oyunların maaşları zamanında ödensin elimizden gitmesinler yeter. Kasanın parası yoksa bile şampiyonluk hevesine dahada borçlanmayalım. frans 2 belçika 2 avusturalya gibi liglerde uygun çok iyi topçular var .

    22
    4
  7. Bir sagbek,bir santrfor birde hareketli bir orta saha bu takima yeter ! Oyle cok buyuk paralarada gerek yok ! Yeterki iyi bir scoutun olsun,4-5 tanede isine yaramiyani gonder,cebinden bisey vermenede gerek kalmaz,butun mesele,PLAN,PROJEYI ,dogru yapmak,baska birsey kesinlikle degil !!! Bursasporun butun derdi Plansizlik ve Projesizlik !!!

    12
    4
  8. Şampiyon olduğumuz sezon devre arası transfer yapmama kararı alan İbrahim Yazıcı , futbolcuların ödemeleri varken transfer yapmam doğru olmaz demişti!
    Tarihe bak ve artik ders al başkan. Yine çıkacak yanındakiler sana yanlış transfer yaptırmak için uğraşacak. Gerek yok .

    8
    2
  9. başkanım bu tuzak sorulara gelme. transfer işleri dipsiz kuyudur. servetini bilemem ama yeteceğini sanmıyorum. bulamadın bir sportif direktör. futbolla ilgili o konuşsun.
    yerel medya transferi, tekniği, taktiği, sistemi, yani sahanın içini değil sahanın dışını konuşsun. zaten orasını le guen dolduruyor.
    mesela arenanın her maç dolması için etkinlikler, kampanyalar, programlar yapsın. arma sevgisini, kentlilik bilincini. aidiyet duygusunu, marka değerinin ne demek olduğunu işlesin.

    6
    2
  10. Başkan böyle açıklamalar yapma. Sen sağduyulu olman taraftara da sağduyu aşılaman lazım. Hem orta da şampiyonluk şartları yok hem de oyuncuları gereksiz baskı altına almaya gerek yok. Ayrıca tutulmayacak sözler verilmez sonra taraftarla karşı karşıya gelirsin.

    4
    1
  11. Yılan gibi bı santrforla uçar bu takım bide başının yerine kaliteli ileri geti oynayabilen bı adam aldık mı o zaman potadayız.badu şen şakrak ama hiç yok

    2
    2
  12. Fener maçında Store Kampanya ya girsin forma bırakmayalım.Zaten topçunun parası çıkar başkan.Kısacası siz formayı terletin biz golleri atarız.

    1
    1
    1. @Teksascity yorumuna yanıt olarak

      Gs ın çlöplerinden gına geldi artık takımda çöp görmek istemiyoruz. Alınacaksa Avrupadan genç oyuncu alınsın Ekonk gibi.

      4
      1
  13. Fener maçını inşallah alırız ama sanki beraberlik gibi geliyor ama ts maçı kesin berabere gençleri deleriz başkanda kurnaz 4 te 4 olmucağı için bakın not alın Trabzon beraberlik ama olsun onada razıyız 4 maç 8 puan

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu