EK-AR İnşaat’tan Reklam Desteği

EK-AR İnşaat LTD ŞTİ firmasının sahibi Ahmet Bozdemir, Özlüce Tesisleri’mizde Başkanımız Recep Bölükbaşı ile bir araya geldi.

Başkanımız Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada EK-AR İnşaat LTD ŞTİ sahibi Ahmet Bozdemir’i uzun yıllardan beri tanıdığını, iyi bir Bursasporlu olduğunu bildiğini ve yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkanımız Recep Bölükbaşı dün oynanan Gençlerbirliği maçında da Ek-Ar İnşaat’ın reklamıyla sahaya çıkıldığını ve uğurlu geldiğini belirterek, “Ahmet Bey’iniyi bir Bursasporlu olduğunu biliyoruz. Gençlerbirliği maçının ardından Beşiktaş maçına da forma reklamı verdiler. Ailecek iyi bir Bursasporlu olduğunuzu maddi katkı yaparak bunu sabitleştiriyorsunuz ama uzun yıllardan beri sizi tanıyorum. İnşallah Beşiktaş maçında da uğurlu geleceksiniz. Bunların dışında da altyapıya yardımlarınızın olduğunu biliyorum. Sizleri tanımaktan çok gurur duydum. Eşiniz de sponsor olmak istiyormuş. Bana göre Bursa’da çok büyük bir örneksiniz. Sezon başından bu yana beklentilerimiz var. Bursa’da doğan, doyan ve Bursaspor’u seven benimseyen kişilere buradan mesaj verelim. Bursaspor olarak biz para istemiyoruz, maçlara gelinsin, Bursastore’dan alışveriş yapılsın, sponsor olunsun, reklam verilsin. Önce şahsım, daha sonra yönetim kurulu adına sizlere desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

EK-AR İnşaat LTD ŞTİ Firmasının sahibi Ahmet Bozdemir ise yaptığı açıklamada “Böyle güzel bir yönetim kurulumuz var. Bizlerde maddi olarak elimizden gelen desteği vermek istedik. Çoluk, çocuk maçlara gidiyoruz. Şenol Güneş adı verilen mont çıkmış. Oğlum istedi hemen gittik aldık. Sizler var oldukça, bizler maddi manevi desteğe hazırız. Çevremizdeki insanlarda, bizim bu desteğimizi gördükten sonra neler yapabiliriz diye sormaya başladılar. Reklamımızın Gençlerbirliği maçında uğurlu geldiğini düşünüyoruz. İnşallah Beşiktaş maçında da başarılı olacağız” dedi.  

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu