Yemiyor, yemiyor, yemiyor!

Bursaspor kendisine ait gol yememe rekorunu geliştirdi. Yeşil Beyazlı takım Kütahya Belediyespor’u 3-0 yenerken kalesini bir kez daha gole kapattı.

Bursaspor halen Türkiye’de profesyonel liglerde yer alan 139 takım içinde gol yemeyen tek takım unvanını elinde bulunduruyor.

Pablo Martin Batalla idaresindeki Yeşil Beyazlılar bu süreçte ligde 8, kupada da 2 maçta rakipleri karşısında mücadeleleri gol yemeden bitirdi.

Lig’de 8 maçta kaleyi Anıl Atağ korurken, kupadaki 2 maçta da kalede Zekeriya Topayan görev yaptı.

12 Yorum Onay bekleyen 4 yorum var

  1. Yapmayin böyle haberler. Biri bizi durdursun pankartindan farkı yok. Kolay olmuyor maçlar. Sessiz sedasız kurtulalım şu bataklıktan. Abartmayın süper lig değil.

    41
    3
    1. @Tarık baba yorumuna yanıt olarak

      Ne mutlu Bursalıyım diyene ömrü boyunca kalbimdesin.
      Gözlerimi Bursa’da açtım ona göre de kalbim atıyor 💚🤍💚
      Yeşil Beyaz küt küt küt

    2. @Tarık baba yorumuna yanıt olarak

      Tarık Baba aynen. Büyük konuşan büyük düşer.

      Benim güvenim Martin Pablo Batalla..
      Onun kültürü başka, halleder o.!
      Maç maç düşünen süper ligi şampiyonu hocamız

      5
      1
    3. @Tarık baba yorumuna yanıt olarak

      Kotkaklığın lüzumu yok biz büyük takımız rakiplerin çıkarken dizleri titreyecek gol bile yemiyorlar biz nasıl yeneceğiz diyecekler. Aynı şekilde devam korkaklar asla hatırlanmaz tarih cesurları yazar.

      6
      1
  2. Defansta İyi olduğumuz kadar çokta şanslıyız.
    Bazı topları tekte uzaklaştırmak çok kolayken uzakkaştıramıyoruz. Gol yemek önemli değil tek korkum bu takım hiç geri düşmedi bir maç geriye düşse nasıl tepki verir bilmiyorum. Karşıyaka maçına kadar kayıpsız gitmek lazım kağıt üzerinde daha kolay maçlar ancak rehavete kapılmamak lazım aksine Karşıyakanın da bizim maça kadar zorlu bir fikstürü var. Umarım direkt çıkan biz oluruz.

    21
  3. Burda bizim gençleri tebrik etmek istiyorum.
    Hepsinin maşallahı var pili bitmeyen robot gibi hiç pes etmiyorlar.
    Kirkbin kere Maşallah!!!
    🧿🧿🧿🧿

    1. @Evren paşa yorumuna yanıt olarak

      Gerçekten öyleler işim gereği maça gidemedim tv den izledim bizim çocukları izlerken gözlerim yoruldu hatta bir ara hayıflandım neden hayıflandım ikinci yarı oyundan düşeriz diye ama hiç te öyle olmadı rakibi resmen bitirdiler 2 . 0 Öndesin dakika 85 hala pres var ve üçüncüyü atıyorsun . Ayrıca bir parantezde Batajaya Açmak isterim öyle bir zamanda değişiklik yaptı ki rakibi resmen kitledi

  4. Ellerimiz yaradana açılmış yakarmada.Sen düştüğümüz ve düşürüldüğümüz şu tablodan bir an önce layık olduğumuz yere yükselt bizi ya rabbi dualarında.Kadromuzun asları,yedekelri,yönetim ile taraftarın her bir ferdi fiiili duaları ile azim ve gayretteler.
    Bunun sonucu sabır ile şampiyonlukların gelişi olacak inşaallah.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu