5 hafta sonra gol sevinci yaşadı

Bursaspor’un Belediye Kütahyaspor karşısında elde ettiği 3-0’lık galibiyette gol perdesini açan ilk isim olan Ahmet İlhan Özek 5 hafta sonra golle buluştu.

Sezona hızlı bir giriş yapan ve ilk 3 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran tecrübeli futbolcu ilerleyen dönemde süre aldığı maçlarda girdiği pozisyonlarda istediği sonuca ulaşamadı.

Belediye Kütahya karşısında ilkyarıda attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Ahmet İlhan Özek hem üzerindeki gol stresini atlattı hem de Bursaspor’daki toplamda gol sayısını 5’e çıkardı.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İlhan Depe ile ikisi de çizgi de oynuyor. Nokta santrafor değiller. Tahir Babaoğlu neden oynamıyor? Ya da bize bir nokta golcü mu lazım ?Umut Nayır tarzi. Kafa vuracak ?

    22
    2
  2. Bu takımın Sedat Cengize ihtiyaci var.
    Furkan biraz dinlenebilir.Oyuna girdi orta saha değişiverdi..Yaptığı asist ise tam usta işi.

    21
    1
    1. @Mmdoff yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular taraftar olarak uygun bir dille fikirlerimizi belirtebiliriz bu futbolun doğasında var lakin boş eleştiri Bilgi olmayan eleştiri dir Tahir olsun Muhammed olsun hangi şartlarda anlaşıldı sakatlık raporları nedir ayrıca ikisinde sağlıklı olduklarında çok üst düzey golcüler bunda hemfikir isek kulübün yöneticileri var teknik heyeti var peki biz niye eleştiriyoruz belki sözleşmesinde maddeler var belki sağlığına Kasım ayında Aralık da kavuşacak belki güç ve kondisyon yükleniyor Batalla da ilk geldiğinde 2 ay oynamadı hep sonradan oyuna girdi hatta ilk maçlarda eleştirenlerde oldu

  3. Yine hocalar deliklerinden çıkar.
    Bizim çok bilmiş taraftar.
    Bunu hiç unutmayın hocamız Batalla.
    Eleştirdiğimiz üç futbolcu demekki fırça yedi. Bugün üçüde Bursaspor’u ucuran kişiler .
    Maçın adamı zaten İlhan Deppe, bazen pas verince çok da iyi olabiliyor takım adına!

    20
  4. Kaptan akşamki maçta çok çalıştı, kardeşlerine örnek oldu.
    Attığı gol usta işiydi.
    Başarılar dilerim.

    15
  5. Arkadaşlar futbolcularımızın da birer insan olduğunu unutmayalım futbol performansa dayalı bir oyundur bu futbolcuların kaç tanesi 43 bin taraftar önünde top oynadı biraz el insaf yahu 43 bin taraftarın gözü sende kulağı sende kolay mı sanıyorsunuz inişli çıkışlı grafik çizebilirler bu yükü taşımak öyle kolay değil futbolcuların maçtan sonra verdiği röportajına değil gözlerine bakın ne kadar mutlu ve gururlu oluyorlar sebebi ne bunun 43 bin taraftarın ne istediklerini biliyorlar ve vazifelerini yaptıklarında da ister istemez yüzlerine yansıyor ya kazanamazsak psikolojisini üzerlerinde hissediyorlardır insan oğlunda heyecan stres telaş yapabileceklerini yapamama duygusu vardır eleştirilerimiz de kırıcı olmayalım eleştirelim ama yapıcı yönde olsun hepsi pırlanta gibi çocuklar sahip çıkalım ki kendi öz güvenlerini sahaya daha rahat yansıtsınlar

    4
    1
  6. Geçen hafta Ahmet İlhan,İlhan Depe ve Sedat a baya kizgindim ama dün akşam bütün Bursa nin gönlünü aldılar,bütün takım süperdi saha içi,saha kenarı,yöneticeler,taraftar herkese teşekkürler sağolun,iyiki varsınız,iyiki Bursa lıyız,iyiki Bursaspor luyuz.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu