Yeni forma siparişi verildi

Bursaspor yönetimi, 3 ay bitmeden 20 bin formayı bitiren taraftarlar için yeni forma siparişini verdi.

Bu sezon “yeniden eve dönüş” sürecini başlatan Bursaspor’da; yeni sezon formalarına adeta hücum ederek rekor kıran taraftara yönetimden yeni müjde geldi…

Bu sezon 3 Ağustos’ta satışa sunulan toplam 20 bin formayı, adeta kapışan yeşil beyazlı taraftarlar rekor düzeyde forma alımına imza atmıştı.
Bu müthiş satış, kulüp tarihine geçti.



15 BİN FORMA SİPARİŞİ DAHA…

Camianın, 3 ay geçmeden 20 bin formayı bitirmesi üzerine, Enes Çelik yönetiminin, üretici firmaya 15 bin forma siparişi daha verdiği bildirildi.

KASIM AYININ İLK HAFTASINDA
Yeni formaların kasım ayının ilk haftasında Bursastore’lardan satışa sunacağı ifade edildi.
Yeni formaların tüm bedenleriyle geleceği belirtildi.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Neyi beğenmiyorsunuz süperligde 20 bin formayı kim satmıs? Anadolu da kim satmıs bu kulüp ölüydü 30 yaşındayım ben 20 22 bin forma satışı 25 bin kombine görmedim

  2. Diğer ürünleri de dahil etsen 20 milyon anca kalır kulübe. Cep dolduran bir rakam değil. Şehrin dinamikleri bu kadar para vermişken hiç değil. Millet zorla forma alıyor kaç sezondur. Kendim için bu sezon almadım gittim iki beyaz 1 siyah antrenman üstü aldım onların tasarımı daha iyi. Çözerse bu tasarım işini de yine bu yönetim çözer.

    3
    14
    1. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

      Arkadasim tasarim a neden takili kaliyonuz kimseyi memmun etmek zordur önemli olan bursaspor hem 3.ligde ne bekliceksin tasarim kalite o kadar olur hersey maddiyada dayali üretici firma tasarim yapmaz böyle bir lig icin sade katolog dan secilmeye gider bu isin icindeyim

      5
      1
    2. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

      Çok değil 5 ay önce takımımızın kapanmasını bekliyorduk. Şimdi 20 milyonluk store gelirini beğenmiyoruz.

      Sorsan 30 bin lira maaş alamayan vasıfsız insanların, kulübe 2bin lira katkısı olmamış faydasız insanların 20 milyonu beğenmemesi teknolojinin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir.

      Nitekim sanal dünyada yorum yaparken açlıktan irsileşmiş ağzımızın kokusunun yiril yiril karşıya ulaşmaması çok önemlidir.

      Yoksa bizi ciddiye almazlar değil mi?

      11

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu