Batalla: “Yarın beklentiye cevap vereceğiz”

Teknik Direktörümüz Pablo Martin Batalla Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulundu.

Silifke Belediye maçı kesinlikle sezonun en iyi maçı değildi. Anıl‘ın çalışmak zorunda kaldığı tek maçımızdı diyebiliriz.

Aslında iyi fırsatlar yakaladık. Biliyoruz ki daha iyisini yapabiliriz. Oradan gerekli dersleri çıkartıp yarın Kütahya‘ya karşı daha iyi oynayacağız.

Bursaspor için her maç çok önemli. Yarın bu ligin iyi ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Biliyoruz bize zorluk çıkartacaklar ama kendimize güveniyoruz. Çok çok iyi bir takımımız var. Evimizde, taraftarımızın önünde oynamak bizim için önemli. En iyi sonucu almak ve kazanmak için motive durumdayız.

Sezon içinde performanslar bazen inip çıkabilir. Ben genel bir değerlendirme yapıyorum ve kimliği olan bir takım olduğumuzu biliyorum. Oynarken büyük bir tavır sergileyen oyunculara sahip olduğumuzu biliyorum. Hepsi bizim oyuncularımız. Düşüş yaşarken de onları desteklememiz gerekiyor. Çünkü çok iyi biliyoruz ki seviyeleri bunun çok üzerinde ve o seviyeyi bize gösterecekler.

Muhammet Demir ile sürekli konuşuyoruz. Döndüğü zaman sorunlarını aşmış bir şekilde dönmesini istiyoruz. Tekrar aynı duruma düşmesini istemiyoruz. O yüzden temkinliyiz. Kuşadası maçında sahada olmasını bekliyoruz.

Geçen hafta herkes gol yememe rekorumuzla ilgili konuştu. Sanki bunun için sihirli bir reçetem varmış gibi konuşuluyor. Son maçta istediğimiz sonucu alamadığımız için her yorum negatife döndü. Mükemmel olmadığımızı biliyorum ama çok iyi bir takım olduğumuzu biliyorum. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Geçen hafta söylediğim gibi gol yememek beni çok endişelendirmiyor. Bizim için önemli olan iyi çalışmak ve mümkün olduğu kadar az sayıda pozisyon vermek. Nitekim Silifke maçında rakip pozisyonlar buldu. Bunun üzerinde çalışıyoruz.

Maçın bir çok anında rakibi domine etmeyi biliyoruz. Bu zamanı daha da artırmaya yönelik çalışıyoruz. Oyunu daha fazla domine ettiğimizde bunu skora da yansıtacağız. Daha verimli olmak istiyoruz. Oyunu domine edemediğimizde bile kalemizi savunmakta çok sıkıntı yaşamıyoruz. Böyle devam etmek istiyoruz.

8 günde 3 tane içerde maçımız var. Bu 3 maçta da aynı oyuncuların oynaması mümkün değil. Maç maç düşüneceğiz ama kadroda revizyon olması mümkün.

Taraftarlarımızın yaptığı tarihi bir şey. Bizim yarın onlara cevap vermemiz gerekiyor. Bizi destekleyeceklerini biliyorum. İç sahada kendimizi daha rahat hissetmeliyiz. Çünkü iç saha artık hep böyle olacak.

Sosyal medyayı takip ediyorum. Eleştiriler beni rahatsız etmiyor çünkü ben özeleştiri yapabilen biriyim. Maçtan sonra “Neyi daha iyi yapabilirdik?” diye soran ilk kişi benim. Oyuncuyken de bu böyleydi. Benim işim bu eleştirileri puan kaybederken de yapmak. O yüzden eleştirilerle ilgili bir sorunum yok.

1 Yorum Onay bekleyen 6 yorum var

  1. Şu sadece 3 puancı ve büyük eyyamcı bir grup var adam oturup o yorumları bile okuyor moral motivasyon bozanlar şu sene çok önemli be yani maçları izlemeyin takip etmeyin yorum yapmayın bir sene uzak durun

    29
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu