TFF Başkanı Bursaspor maçına geliyor

Bursaspor yönetimi, cumartesi akşamı Timsah Arena‘da oynanacak Belediye Kütahyaspor maçında çok önemli bir misafiri konuk edecek.

Yeşil beyazlı takımın 100. Yıl Atatürk Stadı‘nda cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak Kütahyaspor karşılaşmasını izlemeye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu‘nun geleceği bildirildi.

BAŞKAN ÇELİK’LE BİRLİKTE MAÇI İZLEYECEK

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulunun, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nu Bursa’da misafir edeceği ve daha sonra Protokol Tribünü‘nden birlikte karşılaşmayı izleyeceği ifade edildi.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Buyursun gelsin bir kebabda benden olsun…! Futbolcu kardeslerime onerim uyanin artik bu guzel taraftara bu guzel sehre yakisan futbol oynamaya baslayin. Hayatinizda elinize gecen enguzel ortam, unutmayin. Lutfen bunun tadini hem sizler cikarim hemde Bursaspor’a gonel veren butun Dunya cikarsin…!!!

    28
  2. TFF Başkanı, bu resmi çeken abiye çok pis bakmış. Cem Yılmaz’ın Yahşi Batı filminde dediği gibi, dikmese bâri. 🎃

    4
    2
  3. İbrahim Hacıosmanoğlu. Trabzonlu büyük mafya. Belinde çif tabancayla dolaşıyo. Zayıf rakipleri yenemezsek falan var ya, eğer o Montella’yı da ayaklarından vurmazsa diksinler.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu