Biletler Cuma günü satışa çıkacak!..

Bursaspor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla biletlerin Cuma günü saat 10.00’dan itibaren gişelerden ve online olarak satışa sunulacağını duyurdu.

Bugün saat 10.00’da satışa çıkması beklenen Belediye Kütahyaspor maçı biletleri için 07.30’dan itibaren gişelerde hareketlenme başlamıştı.

Bursaspor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla biletlerin Cuma günü saat 10.00’dan itibaren gişelerden ve online olarak satışa sunulacağını duyurdu.

15 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

  1. Erken oldu ya lütfettiniz. Bu tarz açıklamalar hafta başında olmali ki insanlar kendini ona gore ayarlasın planını doğru yapabilsin. Üstelik bu açıklamalar her platformda olmalı sadece Twitter değil!

    24
    1
    1. @Clk16 yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular sevgi saygı yorum yapar iken kendi camiamızda ki yöneticiye teknik heyete futbolcuya basına vede tribünlere ironi şeklinde yapmayalım eksik kusur hata yı hepimiz yapabiliriz bu konulara lütfen dikkat edelim
      Şimdi yönetici kardeşlerimden ricam Güney Kale Teksas da bilet satışı yok TFF den izin alınsın Teksas tirbününde ayakta maç izlenecek şekilde olsun hem bu şekilde kapasite artar bilet satışı olur ayrıca merdiven boşlukları şeklinde kural a takılmamış ceza almamış oluruz Güney kale de ilk 3 sırada aileler oturarak izlesin bu esnada tel örgüler de kalkar oralara pankart da asışmayacağı için maç izlenimini de rahat olur

    2. @Clk16 yorumuna yanıt olarak

      Yaa, tamam işte be kardeşim. Hemen bok atmayın. Biletini alcaksan al, almıycaksan 40 bin kişi sırada zaten. Senle mi uğraşçaz be yaa.

      1
      6
  2. Organizasyon başarısız olmuş
    Maç cumartesi tabiki de biletler
    Perşembeden satışa sunulmalı
    Varsa bir aksilik bir gün önceden
    Haber verilmeli ki insanlar
    Mağdur olmasın

    12
    1
  3. 35,5 kulübü maç biletlerini 2 TL yapmış. Bursa’da cami tuvaletleri bile 10 TL. Bir de bizimle aşık atmaya kalkıyor çapulcular.

    10
    2
  4. Artık rakiplerimize çok dikkat etmemiz lazım.
    Rakiplerimiz Bursaspor’a bileniyor. Bu yönden iyi, taktık ile değerlendirmemiz lazım.
    Kontra yapacaklar.
    Yada gol atma peşinde, BURSAMıZa il gölü atıp ilk mağlubiyetimizi taktırmak derdinde..
    Batalla bunu analiz edip güzel değerlendir.!

    6
    2
  5. Biletler çok para yaa. Dünyanın neresinde görülmüş 3.Lig maçı 30 Euro? Barnebeau stadında kale arkaları 30 euro. Hem de o paraya Vinisius Jünior’u, M’Bappe’yi Arda Güleri falan seyrediyon. Ancelotti’ye selam çakıyon. Burda kimi izliyon? Aptullah Tazgel, yok Yiğitali Bayrak, sonradan girerse Sedat Cengiz, bi de Kütahya sitoperi Kazma Kemalettin falan işte. Pöhh. Farklara bak anasını satem.

    4
    7
    1. @Sosyete yorumuna yanıt olarak

      Olsun. Ben orda o suratsız Ancelotti’yi görceğime, burda bizim kulübede Batalla’yı görem, o bilete 1000 TL versem gam yemem aq. Helali hoş olsun.

      2
      1
  6. Yönetime ve taraftara laf yok ama futbolcular kendine biraz çeki düzen vermeliler, bizden çok daha mütevazi bir kadro değeri olan Karşıyaka maalesef bizden daha fazla puan toplamış durumda… ilk yarının ve son yarının son 2 maçını üst üste Bornova ve Abisi Karşıyaka ile yapacağız, bize karşı güç birliği yapacakları kesin…Bizim işler son maçlara kalmadan puan farkını açmamız lazım…

    3
    2
  7. Inşallah yine bayram gibi hafta sonumuz olur.
    Maçlarımızı tekrardan heyecanla bekliyorum.
    Burda taraftar farkı olunca herşey çok güzel oluyor.
    Sıra takımda, düşene kadar galibiyet için koşun bakim.
    İlk yarıda fırtına gibi atak yapılmalı.
    İlk yarıda gölü bulmamız lazım!
    Da doğrusu ilk 20 dakkada .

    1
    1
  8. Kombinemi aldım kafam rahat! Bursasporlu dostlara başarılar. Erken davranın atmosfer görmek için gelen başka takım taraftarlarına bilet kaptırmayın

    1
    2
    1. @Gloin yorumuna yanıt olarak

      Yönetime ve taraftara laf yok ama futbolcular kendine biraz çeki düzen vermeliler, bizden çok daha mütevazi bir kadro değeri olan Karşıyaka maalesef bizden daha fazla puan toplamış durumda… ilk yarının ve son yarının son 2 maçını üst üste Bornova ve Abisi Karşıyaka ile yapacağız, bize karşı güç birliği yapacakları kesin…Bizim işler son maçlara kalmadan puan farkını açmamız lazım…

      1
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu