Hakan Şapçı: “Takımıma güveniyorum.”

Belediye Kütahyaspor, son iki lig maçında aldığı galibiyetlerin moraliyle hafta sonu oynanacak Bursaspor mücadelesinin hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Hakan Şapçı, Kütahya Ajansı'na karşılaşma öncesi düşüncelerini açıkladı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şüphesiz haftanın mücadelesi Cumartesi akşamı saat 19.00‘da  oynanacak olan Bursaspor – Belediye Kütahyaspor maçı olacak. Konuk Belediye Kütahyaspor, son iki lig maçında aldığı galibiyetlerin moraliyle mücadelenin hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Hakan Şapçı, Kütahya Ajansı’na karşılaşma öncesi düşüncelerini açıkladı.

Bu hafta kritik bir maçımız var ama her maçın değeri aynıdır. Bursaspor yada başka bir takımla oynamamız bizim açımızdan çok fazla fark yaratmayacak.

Tabii ki Bursaspor’a saygımız var. Tabii ki Bursaspor bu ülkenin önemli bir kulübü, şampiyonluk yaşamış bir kulübü.. Ancak biz bu mücadeleyi dediğim gibi şartlar veya rakip kim olursa olsun her maç aynı şekilde vermek için mücadele ediyoruz.
Biz iyi antrenman yapan bir takımız. Ekibimiz çok iyi çalışıyor, oyuncularımız çok iyi çalışıyor. Bu hafta da en iyi şekilde hazırlanacağız. Hazırlanmaya da başladık. Takımımıza çok güveniyorum. Ekibimize çok güveniyorum. Şehrimize güveniyorum. Bu bir yolculuk. Söylüyorum bazen iyi oynayacağız bazen kötü oynayacağız ama hep mücadele edeceğiz. O hayalimizi, hedefimizi sonuna kadar yaşatacağız.

Bence bu hafta maçımız çok keyifli olacak. Oyuncularıma da söyledim. Futbol böyle statlarda, böyle seyircinin olduğu yerlerde çok daha keyifli ve güzeldir. Bence bu bizim için olumlu bir etki yaratacak. Oyuncularımıza bu bir baskı yaratmayacak. Bence oradaki ambiyansta, seyircinin önünde çok daha iyi futbol oynayacaklar. Hedefimiz için orada da puan ya da puanlar alarak şehrimize döneceğiz.

Sakatlarımız iyileşti. İnşallah bu hafta boyunca da bir sakat oyuncumuz olmaz tam kadro Bursa’ya gitmek istiyoruz.

Kaynak
Kütahya Ajansı

4 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

  1. Ne rakip küçümseyelim ne de gözümüzde büyütelim sahada futbolun gereğini yapıp puanlarımızı alalım şu an itibarıyla yok lideriz yada 2 ci veya 3 cü yüz gibi olmadık şeylere takılmayalım önemli olan ligin sonunda nerede olacağımız bu köprünün altından daha çok sular akacak umudumuzu kaybetmeden takıma güvenerek yolumuza devam etmeliyiz bazı arkadaşlar isim vererek futbolcu kardeşlerimizi eleştiriyor Bursa spora yapılacak en büyük kötülüğü yapıyorlar isim vererek eleştirdiğiniz bu kardeşlerimizle yola devam ediyoruz onlarında insan olduğunu unutmayalım onlarında duyguları var eğer iyiysek hep beraber iyiyizdir eğer kötüysek hep beraber kötüyüzdür eğer ki beğenmiyorsan takımına güvenmiyorsan yol yakınken trenden inin fazla kalabalığa gerek yok ben kendi adıma bu çocuklara sonuna kadar güveniyorum sonuna kadar da bu takıma destek vereceğim eğer bu lig ten çıkmak çok kolay olsaydı inanın hiç bir maça gitmezdim nasıl olsa çıkarız diye. Ama kazın ayağı öyle değil hep destek sonuna kadar destek çünkü ben BURSASPORLUYUM

    10
    3
  2. Ya bikaç ismi futbolundan buyuk topcu gidecek, ya t.direktör. Bu oyunla şampiyonluk olmayacağı belli, kimse kutahyayi rahat yeneriz diyemiyor güvenle

    5
    12
  3. Şu anda BURSASPOR isim olarak, ayrıca taraftarımız anadoluda hiçbir takıma nasip olmayacak bir topluluğa sahip ama futbolcu kadrosu bu takım için yetersiz bu kadro ile işimiz çook zor Hocamıza laf yok Allah ona sabır versin.Takımda çok gereksiz futbolcu topluluğu var Muhammet,İlhan,Sedat,Tahir,Furkan bunlarla bu lig yürümez

    5
    19

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu