Hedef yeni seriye başlamak

Nesine 3. Lig 1. Grup 7. haftasında deplasmanda Silifke Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 2. sıraya gerileyen Bursaspor’da gözler cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Belediye Kütahyaspor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla yönetiminde hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı ekip, üst üste iki karşılaşmayı evinde oynayacak.

HEDEF YENİ SERİ

Cumartesi günü Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek Bursaspor, bir sonraki hafta ise 3 Kasım Pazar günü saat 14.00’te ligde puanla tanışamayan Kuşadasıspor’u Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda ağırlayacak. Arka arkaya Bursa’da maçlara çıkacak Timsah, taraftarının da desteğiyle bu maçları kazanarak yeniden galibiyet serisi yakalamayı amaçlıyor.

KUPA MAÇI DA BURSA’DA

Bu iki lig maçının arasında Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda da sahneye çıkacak yeşil beyazlılar, 31 Ekim Perşembe günü saat 20.30’da 7 Eylül Turgutlu 1984 ile kozlarını paylaşacak. Ligde zirveyi hedefleyen Bursaspor, Türkiye Kupası’nda da gruplara kalmak isterken 3 maçı da kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Geçen haftanın oyuncusu bizi yenilmekten kurtaran kalecimiz gerisini siz düşünün ama daha sakin ve ılımlı yorumlara önem verilmeli adımızın ve taraftarımızın büyüklüğü rakiplere ekstra motivasyon kaynağı unutmayalım. inşallah çıkışa geçeriz hücum hattımız bence çok zayıf ikinci yarı mutlaka çare bulunmalı yoksa hüsran yaşarız.

    7
    1
    1. @SCORPION yorumuna yanıt olarak

      Ya Ammada abartınız ha..
      Kaleci de kaleci, işte bu yüzden kalacin güven vermeli!
      Bursaporumuz o iki üç yüzükleri yapsa yine üç puan Bizim. SONRA bu ligin kalecileri Muş yatalak kalecilerini örnek almış.
      Dikkat edin. Silifke spor kalecisi, Bursaporumuz son 20 de baskıya aldığı son bölümde devamlı sakatlık rolüne girdi.
      Bunları da görmek lazım.
      Macın düzenini bozdu kalecileri.
      Buna hakemler el atmalı. Centilmenlik haykırı hareketler bunlar. Madem futbol zor geliyor bilardo sporuna yazılsın lar ?

      4
      1
    2. @SCORPION yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular geçen sene bu liglerde oynamış oyuncu ile sohbet ediyordum bu ligler çok başka süperlig den takım kur evet şampiyon olur lakin çok zorlanır her ligin kendine özgü yapısı var şeklinde anlatmıştı şimdi canlı görüyoruz Bursaspor sevdalıları bu takımın tüm futbolcuları gerçekten kaliteli ondan dolayı bir gün biri maça damga vurur yarın bir diğeri elbette kalecimiz de bu ligin çok üstünde ve onun da otun içersinde kurtarıcı olması kadar doğal birşey olması çok normal real Madrid in kalecisinde maça damga vuracak kurtarışları ile maçı kurtarıyor lütfen takımın oyununa futbolcuların performansına takılmayın bakın
      Bu yönetim
      Bu teknik kadro
      Bu futbolcu grubu
      Biz var isek korkulacak hiç birşey yoktur yeri gelir para lazım ise şehir destek verir yeri gelir futbolcu gerekli ise buna hoca ve yönetim karar verir gereken yapılır yani Bursa da ne gerekiyor ise yapması gerekenler yapar biz tribündeyiz tirbünden armaya her türlü sahip çıkar desteğimizi veriyoruz veririz ama ne olur saha içine yönetime yönetmeye müdahil olmayalım

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu