Bakkal: “Süreci avukatım yönetiyor.”

Bursaspor‘u küme düşüren teknik direktör olarak tarihe geçen Mesut Bakkal, alacaklarını gerekçe göstererek Bursaspor Kulübü‘nü icraya verme sebebini açıkladı.

Bursaspor‘u küme düşüren teknik direktör olarak tarihe geçen Mesut Bakkal, alacaklarını gerekçe göstererek Bursaspor Kulübü‘nü icraya vermişti.

Hiçbir şekilde anlaşmaya yanaşmayan Mesut Bakkal, alacaklı dosyasını devrettiğini ifade ederek avukatlarını kulübe yönlendirmişti.

Başkan Enes Çelik’ten sert tepki

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Mesut Bakkal’ın iyi niyetli olmadığını söylerken alacakları için avukatları aracılığıyla Yeşil Beyazlı kulübe haciz gönderen teknik adama sert çıkmıştı.

Çelik, avukatların haczi doğrudan başkanlık makamından başlatmak istemelerine tepki göstermişti.

“Faizleriyle birlikte bu parayı ödeyeceksiniz deyip de icraya başkanın makam odasından başladığınızda, ‘dur’ derler adama. Bu noktada biz de iyi niyetimizi kaybederiz. Herkesin alacağına saygı duyuyorum. İnsanlar emek harcamış ve alacakları var. 1 milyon 500 bin lira ana para alacağına karşılık 4 milyonun üzerinde bir rakam talep ediyorlar. Direkt başkan odasına girmeye çalıştığınızda psikolojik bir mesaj veriyorsunuz. Bizim kızgınlığımız buydu. Her şeyin bir adabı var. Burası Bursaspor. Burada kimsenin parası kalmamıştır. Birçok insan parasını aldı.

Neredeyse borcunu yarı yarıya azaltan bir Bursaspor var. Bize iyi niyetle gelene hep bir adım attık. Bu şekilde gelene de bu şekilde adım atıyoruz. Mesele bu” 

Bursaspor‘a icra gönderdiği yönündeki iddialarla ilgili olarak Mesut Bakkal, kendini şu sözlerle savundu.

Bursaspor‘dan alacağımız ücret 5 yıl önce çalıştığım döneme ait olan ücret. Bursaspor‘dan ayrıldıktan sonra hiçbir ödeme yapılmadı. Ancak yeni yönetimle görüştüm, çok samimi davrandılar. Süreci avukatım yönetiyor” diye konuştu.

7 Yorum Onay bekleyen 5 yorum var

  1. Takımı küme düşüren adamsın mesut dayı. Faiziyle icra yolluyorsun başkanın makamına kadar. Kaç paralık hocasın hiçbir yerde başarın yok. Şu paralara bak. Seni getirende kabahat.

    42
  2. Cantaci Mesut Bakkal demek canta bos kaldi. Uzulme yine dolar. Bize cektirdigin husrani biz hala yasiyoruz bunun uzuntusunu kim odeyecek? Boyle adamlarin kontratina kume dusururse sadece askeri ucret odemesi yapilacaktir yazilsaydi simdi bu fakirle ugrasmazdik.

    29
  3. Maalesef bazı insanlarda utanma arlanma yok para konularına gelince bu şahıs takımı küme düşürmüş sonrası anlaşma yaptığı başkanlar yönetimler kulübü 2 milyar TL borca sokmuş herkese ve kendilerine kulüp 4’cü lige düşmüş maddi sıkıntılar içinde ve kapanma direğinden geri dönmüş ve hala bu utanmazlar borçları silmiyorlar ve haciz yolluyorlar Yönetim neden bu adamların hepsini maliyeye şikayet etmiyorsun sorun bakalım paralar nereden gelmiş çünkü hepsi asgari ücret alan işçiden az kazanç gösteriyorlar bir araştırsın maliye son 15 senelerini bir zahmet

    17

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu