Timsah’ın telafi yemini!..

Bursaspor’da Silifke beraberliği sonrası tüm takım tek bir noktada fikir birliğine vardı… Yeşil beyazlı futbolcuların cumartesi günü oynanacak Belediye Kütahyaspor maçını kazanıp yeniden çıkışa geçmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini söylediği belirtildi.

Nesine 3. Lig 1. Grup 7. hafta maçında deplasmanda Silifke Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Bursaspor, liderliği bu haftalık Karşıyaka’ya devrederek haftayı 2. basamakta tamamladı.

Bu sezon ikinci kez puan kaybeden beyazlılar, oyun olarak istenenleri sahaya yansıtamasa da namağlup ve Türkiye liglerinde gol yemeyen tek takım unvanını korumaya devam etti.

DAHA ÜRETKEN OLMALIYIZ

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla yönetimindeki Timsah’ta, Silifke maçının gruptaki en iyi zeminlerden birinde oynanmasına rağmen gösterilen performans eleştirilerin odak noktası oldu.

Yeşil beyazlı taraftarlar, takımın özellikle ön tarafta daha üretken olması gerektiği konusunda görüş birliğine varırken, futbolcular da bu puan kaybını telafi etmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini belirttiği ifade edildi.

CUMARTESİ KÜTAHYA GELİYOR

Henüz 7 haftası geride kalan ligde 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Bursaspor, cumartesi günü saat 19.00’da 2 puan gerisinde 3. sırada yer alan Belediye Kütahyaspor’u ağırlayacak.

40 bine yakın taraftarın yine maça akın etmesi beklenirken, yeşil beyazlılar, büyük taraftarının da desteğiyle kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmayı amaçlayacak.

Yoluyla
Emre Kurtbay
Kaynak
Olay

13 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. Kütahya maçı bizim için çok önemli bir maç. Bu maçtan alacağımız 3 puan takımın toparlanmasına büyük katkı sağlayacak. Cumartesi günü tribünleri doldurup 90 dakika boyunca tam destek vermeliyiz. Ve bu maçtan sonraki 4-5 rakiplerimiz iddasız rakipler. Onlardan tam puan çıkaracağımıza inanıyorum. Yeterki şu kütahya maçını kayıpsız tamamlayalım.

    30
    1
    1. @Eski Bursalı yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular lütfen sorunu büyütmeyelim bizim Kütahya Bornova ve son Karşıyaka maçlarımızı aldık mı sorun yok ve bu takım bu maçları kazanacaktır ayrıca Takımda ki sakat olan iki forvetimizde şu 3 hafta sonra tamamen iyileşir ve her türlü format da oyunumuzu oynarız lütfen kimseyi kötülemeyelim bakın şampiyon olduğumuzda da yenildik berabere kaldık son dakika da goller attık desteğimizi hiç esirgemedik bu takım güçlü inançlı ve kaliteli takım inanıyorum ki yine galibiyet serisi devam edecek Muhammed de Tahir de bu takıma büyük katkı koyacaklar biz dağ gibi

      9
      5
      1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

        sevgili kardeşim, taraftarın takımını sorgulamasından bu kadar rahatsız olma yahu.
        sonuçta bu eleştiriye açık bir oyun,
        ayrıca oyuncular ve batalla da oyunun bilincindeler. yani eleştiriye açıklar. yani ortada herhangi bir gariplik yok.
        taraftarın merak ettiği, ”kurulan bu kaliteli takımın neden hala iyi futbol oynayamadığı, ya da ne zaman oynamaya başlayacağıdır”
        bunu istemesinin en önemli nedeni de dolu tribünlerin tadını çıkarma arzusundan kaynaklı.
        merak etme bu taraftar bu kulübe yamuk yapmaz.

        3
        1
    2. @Eski Bursalı yorumuna yanıt olarak

      Sedat cengiz Tahir babaoğlu ve muhammet demirle şimdiden vedalaşılmalı ahmet ilhan gibi oyuncuların da kulağı çekilmeli bu rezalet futboldan sonra

      10
      20
      1. @Yazık yorumuna yanıt olarak

        Ne çok biliyorsun. Yalnız sen biliyorsun. Bir sen biliyorsun. Hep sen biliyorsun. Takımın teknik ekibi hiç bilmiyor. Hiç görmüyor. Hiç anlamıyor. Devamke…

        11
        5
    3. @Eski Bursalı yorumuna yanıt olarak

      Bu maçta oluşacak eyyam stres bize puan kaybına neden olur. Taraftar olarak rahat bir şekilde takımı desteklemeli ve onları motive edecek tezahürat yapılmalıdır aksi takdirde muş maçı gibi olası bir puan kaybı yeniden kaçınılmaz olur.

      11
      1
  2. Muhtesem bir yonetim, efsane bir teknik heyet, Dunya futbolunun kiskandigi bir Bursaspor taraftari ama gel gelelim yaramaz cocuklar gibi davranan futbolcular. Bu futbolcular yakinda taraftari ikiye bolecek biri tenkit eden digeri yaramaz futbolculari korumak isteyen taraf.

  3. Şu “telafi” sözüne ifrit oluyorum. Maç bitmiş gitmiş 2 puan kaybolmuş.Kutahya maçını kazanınca 3+2 puan mı verilecekte “telafi” edeceğiz.
    Hep destek tam destek olacağız o ayrı,zaman zaman yol kazaları olabilir o da kabul.Lutfen takımın mücadele gücünü artıralım, ikili mucadelelerde güçlü olursak kalitemizle puanlar zaten gelir.

    1
    1
  4. Ben silifkrspor maçındaki oyuncu değişikliklerini hiç anlamadım sağ bek çıktı sağ bek girdi ön libero çıktı ön libero girdi orta saha çıktı orta saha girdi hayır gole ihtiyacımız varken neden forvet ikilenmedi mesela onu anlayamadım ayrıca bir de gol yememekle övüneceğimize puan tablosunda üst sıralarda yer alan takımları neden yenmediğimiz araştırılmalı sedat cengiz Tahir ve muhammet konusuna tamamlandı katılmıyorum yollar ayrılmalı bunlara ek olarak bora eren ve hamza gürü de eklemek istiyorum

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu