Ertuğrul Sağlam: “Bursa deplasmanı zordur”

Ertuğrul Sağlam, HT Spor'un konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar veren Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'u da es geçmedi.

Ertuğrul Sağlam, HT Spor‘un konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar veren Ertuğrul Sağlam, Bursaspor‘u da es geçmedi.

“Çalıştırdığınız takımlarda sizi şu ana kadar en çok etkileyen futbolcu kimdi?” şeklindeki soruya, “Pablo Martin Batalla” cevabını veren tecrübeli teknik adam, “Bursaspor’da da şu anda hocalık görevini ifa ediyor. Ona da buradan başarılar dileyelim.” diye ekledi.
“Türkiye’deki en zor deplasman hangisidir?” sorusuna “İnşallah Kocaeli olacak. Bursa deplasmanı zordur. Trabzon deplasmanı zordur.” cevabını verdi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bize şampiyonluk verdin yetmedi, üst üste 4 sene Avrupa’ya götürdün yine yetmedi. Hep fazlasını istedik ve sonunda şampiyon yaptığın takımdan ağlayarak gittin.Biz vefasızız hocam ve hakettiğimiz yerdeyiz, hakkını helal et.

    66
    2
  2. Ah ve hocam zeki Çelikin yüzüne bakmadın bomboş yabancı oynattin. Bangura için Muhammed’i harcadın. İyi kadroya denk geldin iyi de başkana yoksa Bursa’dan sonra hiçbir yerde başarılı olamadın.

    22
    56
    1. @Kedi Feridun yorumuna yanıt olarak

      Sus ulan!

      Ertuğrul Sağlam , adam gibi adamdır.

      Şampiyonluk sonrası bu adama tribünlerinden koro halinde ana avrat küfür edip kuyruğuna teneke bağlayıp yollayan d*llamalardan biri de sendin demek.

      Adama “hakkını helal et” diyeceğine hala laf sokma peşinde olan bu tip nankör ha*vanlar oldukça bu takım amatöre de düşer, kapanır da.

      İnsanda biraz vefa olur.

      Ertuğrul Sağlam’dan bu Bursa yönetiminin helallik alacağı bir ortam, bir organizasyon düşünüp gerçekleştirmesinin Bursaspor üzerindeki ilahî kara bulutları dağıtacağına, yolunu açacağına eminim.

      (Bazı insanların ahını almak seni rezil, rüsva edebilir.)

      9
      5
  3. Biraz konu dışı ama arkadaslar ama onemli sdat anons ve sarkilarin. Çalındığı ses dijital kulubemiz cok kötü traftari daha da gaz getirecek ritimler ve sesle duzene sokulmasi lazim bakin samsun sdati bunu. Basarmis veriyor mesteri veriyor ritimi tribun daha hareketli ve daha gzl

    15
    2
      1. @Beyceli16 yorumuna yanıt olarak

        Offf. İzledim, tüyler diken diken.Şu an bi tane İsrail’li yavudi falan görsem var ya. Yatırıp kör bıçakla ensesinden kesmezsem, diksinler.

  4. Batalla’dan o kadar etkilenmiştir ki Şampiyonlar Ligi’nde insua denen çöpü onun yerine oynamıştır sağolsun.

    3
    6
  5. İYİ KADROYAMI DENG GELDİ ALİ TANDOĞAN KALECİ İVANKOV İÇİN GÖRDİĞİM AN KÖTÜ KALECİ DEMİŞTİ ALİ DANDOĞAN BJK KOVDU M KEÇİLİ FUTBOLU BIRAKIYODU İBRAHİM ÜZELMEZ EH ÖMER ERDOĞAN ONDAN SONRAKİ SENE ZATEN FUTBOLU BIRAKTI YANİ ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ SENE GENEL OLARAK LİGTE ZOR KALACAK Bİ TAKIM VARDI KATRO OLARAK HOCANIN DİSİPLİNİ TOPÇULARLA KURDUĞU SAMİMİ DİYOLOG FUTBOLCULARIN KAREKTERİ TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI BEN İNANIYORUMKİ O TAKIMI HİÇBİR HOCA ŞAMPİYON YAPAMAZDI BİZ TARAFTAR OLARAK HOCANIN DEĞERİNİ BİLEMEDİK

    2
    1
  6. Bekir ozan’ı oynatıyordun taraftarın tezahüratıyla 70.dakikada oyuna sokuyordun. Adam o 20 dakikada maçı çeviriyordu sana rağmen şampiyonluğun en büyük pay sahibi o 20-25 dakikaya maçı kazandıran Batalla’dır.

    2
    7

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu