Ertuğrul Sağlam: “Bursa deplasmanı zordur”

Ertuğrul Sağlam, HT Spor'un konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar veren Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'u da es geçmedi.

Ertuğrul Sağlam, HT Spor‘un konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar veren Ertuğrul Sağlam, Bursaspor‘u da es geçmedi.

“Çalıştırdığınız takımlarda sizi şu ana kadar en çok etkileyen futbolcu kimdi?” şeklindeki soruya, “Pablo Martin Batalla” cevabını veren tecrübeli teknik adam, “Bursaspor’da da şu anda hocalık görevini ifa ediyor. Ona da buradan başarılar dileyelim.” diye ekledi.
“Türkiye’deki en zor deplasman hangisidir?” sorusuna “İnşallah Kocaeli olacak. Bursa deplasmanı zordur. Trabzon deplasmanı zordur.” cevabını verdi.

5 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. Bize şampiyonluk verdin yetmedi, üst üste 4 sene Avrupa’ya götürdün yine yetmedi. Hep fazlasını istedik ve sonunda şampiyon yaptığın takımdan ağlayarak gittin.Biz vefasızız hocam ve hakettiğimiz yerdeyiz, hakkını helal et.

    16
  2. Ah ve hocam zeki Çelikin yüzüne bakmadın bomboş yabancı oynattin. Bangura için Muhammed’i harcadın. İyi kadroya denk geldin iyi de başkana yoksa Bursa’dan sonra hiçbir yerde başarılı olamadın.

    15
    20
  3. Biraz konu dışı ama arkadaslar ama onemli sdat anons ve sarkilarin. Çalındığı ses dijital kulubemiz cok kötü traftari daha da gaz getirecek ritimler ve sesle duzene sokulmasi lazim bakin samsun sdati bunu. Basarmis veriyor mesteri veriyor ritimi tribun daha hareketli ve daha gzl

    8
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu