Bursaspor’a para ve ihtar cezası!

Bursaspor’un PFDK’dan aldığı ceza açıklandı.

PFDK, Bursaspor’a saha olayları nedeniyle 21 bin, merdiven boşluklarının 2. kez boş bırakılmamasından dolayı 31 bin 500 olmak üzere toplam 52 bin 500 lira para cezası verdi.

Bursaspor Antrenörü İbrahim Gırak’a ise ihtar cezası verildi.


Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

BURSASPOR Kulübünün, 13.10.2024 tarihinde oynanan BURSASPOR-HG HOSPİTAL KAHRAMANMARAŞ SPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 31.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü antrenörü İBRAHİM GIRAK‘ın, müsabaka sonrası akredite edilmediği yeşil zeminde bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

6 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

  1. taraftar ödesin 300 TL yapın bileti. Ulan bu adamlar sizin davarlığınız yüzünden her hafta ceza ödemeye mahkum mu? Ciddi soruyorum bu arada. Bunun cevabı evetse kendin başkan ol. Neyse umarım hayatlarında bu gebeşlerin parasını har vurup harman savuran birileri olur.

    21
  2. Merdiven boşluğunda bir halt var dikiliyor herkes, alt tarafta boş tirubun mevcut küfürlu tezahürat bize yakışmıyor inatla devam ediyoruz bakalım.

    18
  3. şaşırdık mı? tabi hayır.
    Allahtan kazanıyoruz da bu saçmalıklar pek dikkate alınmıyor.
    bir de şu günlerde taraftar kulübü finanse ediyor denebilir.
    bir gün gerçek bir taraftar profili sergileme hayali ve ümidiyle…

    15
  4. Evet merdiven boşluğunda dikilenler hatalı ancak federasyon da hatalı. Deplasmana gittiğimiz statlarda merdiven bile yok o statlarda maç oynanmasına izin veren federasyon bize merdiven boşluğu dolu diye ceza kesiyor gerçekten komik.

    14
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu