Bursaspor’a deplasman sponsoru oldu!

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada İbrahim Burkay’ın bir deplasman maçına sponsor olduğunu duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada “Deplasmanda oynayacağımız Silifke Belediye Spor maçının sponsoru olan Burkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

3 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

  1. Oooo, hayrola ya? Burkay’ın kafaya tuğla falan mı düştü? Senelerdir Bursaspor’u görmezden gelen İbo abimiz, hayırdır ya? Hem de en pahalı deplasmana sıponsor olmuş. Helal olsun valla. Yaklaşık 40 kişilik futbolcu, teknik adam, doktaor, malzemeci kafileye en ucuzundan Pegasus’tan uçak bileti alsa, İstanbul-Adana gidiş dönüş 4 bin Tl. 40 kişi 160 bin TL. Bir gece Silifke Dedeman Otelinde en az 25 oda, 5’er binden 125 bin. Adana-Mersin Silifke arası takıma bi otobüs tutsa, 2 gün için 50 bin TL. Ne etti? Toplam 335 bin TL. Eski parayla 335 milyar. Sağ olasın İbrahim abi. Allah daha çok versin.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu