Chicago Bulls, Onuralp’i serbest bıraktı!..

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Chicago Bulls, milli basketbolcu Onuralp Bitim'i serbest bıraktı.

İlk yurt dışı deneyimini NBA‘de Chicago Bulls ile yapan Onuralp Bitim serbest kaldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Onuralp Bitim ile yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, oyunculara emekleri için de teşekkür edildi.

Milli basketbolcu, Bursaspor‘dan ayrıldıktan sonra Chicago Bulls ile iki yönlü sözleşme imzalamıştı. 25 yaşındaki kısa forvet, NBA Gelişim Ligi‘nde boy gösteren Windy City Bulls‘ta da forma giydi.

Bu ayrılığı sebebi olarak Onuralp‘in gözünde yaşadığı yırtık sorunu kulislerde konuşuluyor.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Nsk yorumuna yanıt olarak

        Herifin NBA’da mutlak bir piyasası var. Kesinlikle bir başka takım onu transfer eder. Napçak Türkiye’ye gelip? Her akşam tv’yi açıp Eeey İsrail, Yaşasın Filistin, Mehmet Şimşek’ten yeni vergi paketi, kaçak Suriye’liler yakalandı falan iç karartan geyikleri dinleyeceğine, Amerika’da her ay ortalama100-150 bin dolar indirmeye devam eder, New York’un en lüks lokantalarında yemeğini yer, kırmızı şarabını içer, gökdelenin 67’nci katındaki dairesinde sevgilisiyle fan fin fon yapar, Kral gibi hayatı var. Gelir mi Türkiye’ye? Hele Bursa’ya ha? Napçak Bursa’da? Boş vakitlerinde Özlüce Sütiş’e oturup, bi tane de keşkül söyleyip, Amerika’daki o güzel günlerini mi hayal etçek? Bu saatten sonra?

        6
        2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu