Sait Oğuz : “Bursa’yı biz durduracağız”

Silifke Belediyespor Başkanı Sait Oğuz Kanal 33'e gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Silifke Belediyespor Başkanı Sait Oğuz Kanal 33’e konuştu.

BURSA’YI BİZ DURDURACAĞIZ
Bursa bir sloganla yola çıkmış “Bizi biri durdursun” diye.. Biz durduracağız, durmaya kararlıyız. Hakem hatalarının sonuca tesir etmediği maçlar diliyoruz.

İMKANLARIMIZ KISITLI
Biz il takımlarıyla mücadele ederken zorlanıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı, tribünümüz kısıtlı, saha koşullarımız kısıtlı. Hepsini bireysel olarak Belediye Başkanımızın desteğiyle yapıyoruz. Bizim çok büyük desteklerimiz yok. Gittiğimiz yerlerde bakıyoruz ki insanlar gerçekten büyük rakamlarla, büyük sporcularla oynuyorlar. Tabii ki bunların hiçbiri bahane değil biz de elimizden geleni yapıyoruz.

BURSA BASKISI VAR
Kütahya maçına kadar hakemlerimizin çok iyi gittiğini düşünüyordum. Herhalde nazar ettim. Kütahya maçını ben canlı seyrettim oradaydım. Türkiye YouTube’dan seyretti. Herkes gördü oradaki yapılan haksızlıkları, verilen kararları. Herhalde Bursa’nın büyük bir takım olmasından büyük baskı oluyor.

FUTBOL SAHADA OYNANIYOR
Bursa yenilmeyecek bir takım değil. İsterse milyonlar harcasınlar. Futbol sahada oynanıyor. Gereğini futbolcu kardeşlerimin yapacağına inanıyorum. Pazar günü de inşallah kazanacağız taraftar desteğiyle birlikte. Ayrı bir heyecan var.

27 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

  1. Zaman ve yanlış mesaj olan bu pankart ile maalesef rakiplerimizi de kamçılıyor ve konacak tezgahlara da malzeme veriyoruz.
    Sessiz ve derinden 3’er puan ala ala hedefe varmak varken strateji hatası ypatık.

    102
    3
    1. @Cumhur yorumuna yanıt olarak

      evet o pankart uzerinden takimla cok ama cok dalga gecilecek atilacak basliklar falanlar filanlar…baskana gelince baskan tamam ya olmuş klasik istanbullu başkanlar gibi kim bilir hangi takimin pilot takimi bu silifke yaptigi aciklamaya bak adamin ya simdi kufredicem su sezonki sakinligimizi duruşumu bozucam olmucak neymis bursa baskisiymis hayret bisey ya nese umarim puan ve puanlar ile doneriz neticede deplasman

    2. @Cumhur yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyorum. Çok yanlış bir pankarttı. Bizim oyuncuları gaza getirip bu pankartla resim çektirmek büyük hata oldu. Daha 5’inci hafta bunu yaparsan, bundan sonra her maçı tüm raikpler senin o pankartını bi tarafına sokmak için oynarlar. Sessiz ve derinden gitmek yerine bu tip artistlikler yapmak bize zarar verecek. Şu röportajı izledim, anladım ki, adamlar bize fena bileniyorlar.

    3. @Cumhur yorumuna yanıt olarak

      Adamlar komplo teorilerine yönelmiş yok Bursa baskısı ile mağlup olmuşlar vs, zaten ülkede her şeye komplo muhalefeti var 4’cü lige düşmüş Bursaspor’u kimlerin komplosu ile oralara düştüğünü kimse konuşmuyor daha birkaç sene evel FETÖ’ye bağlantılı denenen adamlar kulübü ele geçirmeye çalıştılar başaramayınca maşalarını işe sokup ciğerlerini söktürdüler sonuç dördüncü lige düştük üç beş maç kazandık yine göze batmaya başladık yok durduracaklarmış yok baskı yapıyormuşuz ya kendi takımına baksana adam kadrona baksana tabiki bundan sonra Silifke düşüş yaşayacak ne komplosu

      13
      1
    4. @Cumhur yorumuna yanıt olarak

      Baştan beri bunu diyorum. Sezon ortası olur az puan farkı yaparsın gündeme gel o zaman. Ancak surekli yenilmeme üzerinden gündem olursak millet iyice bileniyor. Ha biz Bursasporuz orası ayrı ancak kadro olarak yine de eksiklerimiz var öyle atar geçeriz bir takıma da sahip değiliz bence.

      16
  2. Bu tip pankartlar açarsa futbolcular. Rakipler daha çok bilenir. O pankartın arkasında poz veriyorsa takım hakkını da vermeli. Galibiyetle döneriz inşallah. Vurduğun gol olsun Bursasporum.

    81
      1. @Gemlikli yorumuna yanıt olarak

        Hocam maç tabii ki kaybedilir kazanılır ancak biz bu ligin takımı değiliz. Bu sezon bu kenetlenmeye rağmen olur da aksilik işte çıkamazsak neler olur. Ne gerek var işi zorlaştırmaya. Rakip zaten senin gücünü kabul etmiş ekstra motive etmeye ne gerek var.

        14
  3. Benim fikrim bu pankart herkesi ters şekilde havaya ve gaza getirilmesine sebep oldu çok yanlış tı hiç lüzum yoktu sanki lig sonu 15-20 puan önde ve şampiyonluk garanti gibi vs.. düşünülen ve uygulama yanlış. kimseyi havaya sokmamak gerekiyor. ( ekstra motive oldu rakiplere )))

    40
    1
  4. Seviyorum böyle iddialı tipleri
    Bu açıklamalar bizi daha fazla
    Motive ediyor, maça daha iyi
    Konsantre olmamızı sağlıyor,
    Takımın gelişimini pozitif etkiliyor
    Pazar gününü bekleyin
    Sayın Başkan

    26
  5. bizim çok bilmiş bazı taraftarların işgüzarlığı. rakiplere gereksiz yere gaza getirmekten başka bir şey değil. yarım sıfır al, yeter ki 3 puan olsun. bu b*k çukurundan bir an önce çıkmak lazım. playoff işi riskli. puan kaybı olursa, pankartı hazırlayanlara yazar.

    26
    2
    1. @x on the beach yorumuna yanıt olarak

      Sayın arkadaşım bakıyorum yorumlarda herkes bu pankarta takılmış bence bu pankartın rakiplerin bize karşı tutumuna ne katkı verir ne nede gözünü korkutur 4 haftadır ulusal medyada sosyal medyada gündem olmuşsun 3 cü ligde olmana rağmen dünya gündemine girmişsin ve 7. 8 maçtır kalende gol görmemişsin rakiplerde bunları biliyor okuyor izliyor pankart sadece bahane

  6. Biri bizi durdursun !

    Pankartı ilk kez levent kızıl – raşit çetiner ile lige çıktığımız sezon açılmıştı. 6da 6 ile başlamıştık iç sahada elazığspor maçında bu açılmıştı. Maç 0-0 bitmişti. Adamlar durdurup gitti.

    Bu uğursuz pankart kimin aklına geldiyse tebrik etmek lazım..

    25
    3
    1. @Dimitar yorumuna yanıt olarak

      yanlışın var ilk izmirdeki altay maçında açılmıştı ve o maçı kazanmıştık. ama an itibari ile bu hafta açılan bu pankart bana göre yanlıştı.

      5
      2
  7. Şuana kadar rakiplerimiz defansa çekiyordu..
    Bu hafta sonu itibaren herşey değişebilir.
    Çünkü artık rakiplerimiz Bursaspor’umuza ilk gölü atma derdinde .
    Buda bize yararlı olacaktır .
    Ligi inşallah gol yemeden bitiririz.
    Artık takımda yeni Parole, gol yeneme rekoru. Çok güzel durum.,!

    18
    1. @rasimc82 yorumuna yanıt olarak

      Sanki takım real madrid!
      Oyuncularımız tüm cephelerden gelecek baskıyı kaldıracak güçte değil.
      Futbol akıl oyunudur.
      Bazı ergenler gene yanlış yapmışlar.
      Gereksiz bir pankart.
      Dilerim bir gün “biri rakip takımları durdursun” demek zorunda kalmayız.

      3
      1
  8. hiç bir takıma ve taraftara sataşmaktan,olay çıkarmaktan vazgeçip hedefimize yürümek daha iyi olmazmı,birilerini iddalı konuma getirmek çok doğru değil,Hatta gelen takımı ve taraftarı alkışlamak bize çok şey kazandırır

  9. O pankart için hepinizin yorumlararına katılıyorum AMA o pankart olmasaydı silifke ve diğer takımlar bize bilenmeyecekmi, istanbulun 3 semt takımı na bilenmek yada yenmek için onlarında pankart açmasını bekleyecegiz. biz bu ligin realmadriti değilmiyiz. herşey bir kenara ne farkeder tüm maçları kazanmak için sahada olmayacakmıyız biz kendimize bakalım biz her ligde BURSASPORUZ BURSASPORLUYUZ.

    1
    1
  10. Sevgili Bursasporlular taraftar olarak işte bunları yapalım yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tartışalım konuşalım o pankart oraya gelene kadar bir çok kişi gördü düşündü hatta izin dahi alınmıştır buna sosyoloklar yetkililerde gördü rakip takımlar kadar kendi oyuncularımızda var bu işin içinde biz güçlümüyüz güçlüyüz biz büyük çok büyük bir camiayız bizi sevmeyen kadar seven saygı duyan da var Teksas olsun tirbünler olsun yani taraftar da yönetim kadar güzel işler yapıyor çok fazla da kendimizi eleştirip olumsuz hava oluşturmayalım o pankart olmasaydı da silifkeli şahıs o röportajı verecekti çünkü biliyor ki futbol da gündem Bursaspor birde aykırı sözler söyledim mi gündemde olurum siz biliyorsunuz peki Muş un beraberlik pirimi ne kadardı diye bilmeyen bir araştırsın çok çok yüksek yani bunlarda olucak bize karşı ilk haftalar en azında şu 3 5 hafta daha bu bizim elimizde futbolcu kardeşlerim şu 3 haftada galip gelsin sonra tüm muhalif karşı unsurlar biter gönlümüz rahat olsun bizler takımını birbirini seven ülkesine aşık çoşkulu akıllı insanlarız

  11. Adam hayatında görüp görebileceği en büyük vitrine çıkacak heyecanını hoş görün bırakın biraz saçmalasın

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu