Avcıbay: “Bursaspor önemli ve değerli camia”

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İlker Avcıbay, açıklamalarda bulundu.

Radyospor‘da Salim Manav‘ın canlı yayın konuğu olan İlker Avcıbay, “3. Lig 1. Grup aslında 2. Lig seviyesinde bir grup. Grubumuzda Bursaspor, Karşıyaka, Belediye Kütahyaspor gibi önemli takımlar var. 1. Grup zor ve keyifli bir grup. Futbol oynamak isteyen takımlar var.

“Bursaspor önemli ve değerli camia”

Hafta sonunda iç sahada Bursaspor‘la karşılaşacaklarını ifade eden Avcıbay, “Bu hafta iç sahada Bursaspor ile oynayacağız. Bursaspor çok önemli ve değerli camia. Bursaspor‘un çok kaliteli bir kadrosu var. Hedefimiz, her maç olduğu gibi güzel bir futbolla karşılaşmayı kazanmak” dedi.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Rakip teknik direktör çok doğru tespitte bulunmuş. Diğer gruplar çok daha kolay. Kendi evinde yendiğimiz Uşakspor daha az galibiyet sayısıyla grubunda lider durumunda. Burda bile zorlu grup denk geldi. Şans. Umarım güzel oyunumuzu sezon sonuna kadar devam ettiririz.

    48
    1
  2. hocam top oynayin her ne kadar rakip olsakta futbol oynayan ayakta kalan takimlara saygimiz sonsuz….silifkeye selamlar saygilar

    31
    1
  3. İlker Avcıbay yıllarca süper lig takımlarında kalecilik yaptı. Manisa, Denizli, Antep, Konya, Kasımpaşa gibi kulüplerde uzun yıllar forma giyip, kim bilir Bursaspor’a karşı ne maçlar oynadı, ne goller yidi. Mesela Pablo Martin Batalla’dan, acaba hangi formalar altında kim bilir kaç araba gol yidi? O yüzden Bursaspor’un büyüklüğünü ve değerini bilmesi çok normal. Ama bunu dillendirmesi ve saygı duymasına da ben saygı duyuyorum. Helal olsun sana İlker Hocam. Boşa yimemişin o golleri. Bu hafta da size yine bi inceden koyarsak şimdiden affola Hocam. Bu seferlik de bizi idare et. Seviyoruz seni Hocam. Allaha emanet ol.

    5
    28
  4. İlker Avcıbay antrenörlük öncesi Body Gard’lık falan mı yapıyodu? İstanbul’da Laila, Reina gibi mekanların kapısından hatırlıyor gibiyim kendisini

    1
    17

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu