Bursaspor katılımı duyurdu

Bursaspor Kulübü iki futbolcusunun bugün bir etkinlikte yer alacağını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada

“Değerli basın mensupları,

Futbolcularımız Hamza Gür ve Furkan Özyapı bugün saat 13.00’te Mehmet Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nde ayın 16’sı nedeniyle düzenlenecek ”Bursasporlular Günü” etkinliğine katılacaktır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.” ifadeleri yer aldı.

6 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

    1. @Can yorumuna yanıt olarak

      5-6 senedir 3 bin kişi gelmiyordu maca . 2-3 maglubiyette yine sayılar düşecek . Bu da gösteriyor ki Bursaspor taraftarı takımını her daim değil sadece başarı da seviyor

      7
      25
      1. @Enes yorumuna yanıt olarak

        böyle bir süre daha giderde?.!
        bizim medya ve taraftar sonuca odaklı, bu bilinen bir gerçek. şu an kurulan takım bu ligin üstünde. ama üst liglere yükseldikçe kadro maliyetleri artacak bu yüzden arzu edilen takım kurulamayacak. bu skorlara yansıyacak, en sonunda her zaman olduğu gibi taraftar yine tribünleri eksiltecek.
        böyle bir sonu görmek istemiyorsak,
        ”SPORTİF ve KENTLİLİK BİLİNCİ yani EĞİTİM ŞART!”
        gerisi hikaye…

        3
        3
      2. @Enes yorumuna yanıt olarak

        Olay başarı değil Enes. Bana göre 3.ligde Kahramanmaraşı yenmek üniversite takımlarını yenmek başarı da değil zaten. Önemli olan takımda, yönetimde, teknik heyette heyecanı ve azmi görmek. Sahadaki oyunculara bak isteği hırsı görüyorsun. Teknik direktörün çıkmış alacaklarından feragat etmiş. Yönetimel birliği vermiş canla başla çalışıyor. Taraftarda buna rağmen nasıl görevini yapmasın.

  1. Taraftarımız neden geri döndü sebebi belli.Sevmediği için 5-6 senedir gelmedi diye bir durum değil olay.Yönetime güvenmiyorsun futbolcuya güvenmiyorsun.Sahada savaşan topçu görmüyorsun.Bursaspor a formaya aldığın bilete verdiğin paranın boşa gittiğini düşünüyorsun başka birinin ceplerinin dolduğunu görüyorsun neden gelsin ki insanlar?
    Güven olursa her zaman tribünler dolu olur ben buna inanıyorum.

  2. Başkanımız Ve Yönetim Kurulunun Kıymetini Bilelim Herkese Nasip Olmaz Milyon Eurolar Akıttılar Bitmiş Efsaneyi Şaha Kaldırdı Sayesinde Kalitemiz Arttı Yolun Açık Şansın Bol Olsun Sevgili Enes Çelik Başkanım

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu